Κυτταρίτιδα: Τροφές που μας βοηθούν να την αντιμετωπίσουμε
H κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα πολυπαραγοντικής αιτιοπαθογένειας.
Ένας από τους παράγοντες που την επηρεάζουν είναι και η διατροφή. Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή με χαμηλή κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών οξέων, με χαμηλή πρόσληψη μαγειρικού αλατιού και επαρκή ενυδάτωση μπορεί σε συνδυασμό με την άσκηση και την εξωτερική περιποίηση του δέρματος να βελτιώσει αισθητά την αντιαισθητική όψη φλοιού του πορτοκαλιού του δέρματος.
Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr