Ψάρια φρέσκα, κατεψυγμένα ή σε κονσέρβα; Δείτε τι είναι καλύτερο

Αν είστε λάτρης των ψαριών και έχουν κυρίαρχη θέση στο διατροφικό σας πρόγραμμα, σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί εάν πρέπει να τρώμε μόνο φρέσκα ψάρια ή είναι θρεπτικά και αυτά σε άλλες μορφές.


Την απάντηση δίνουν οι ειδικοί από την Εθνική Βάση Θρεπτικών Συστατικών (NND) του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας στην εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της σχετικής έρευνας, λοιπόν, προκύπτει ότι τα φρέσκα ψάρια και αυτά σε κονσέρβα είναι σχεδόν εξίσου θρεπτικά.
Φυσικά, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση που οι κονσέρβες είναι παλιές. Φαίνεται, δηλαδή, ότι εάν θα επιλέξει κάποιος το ένα ή το άλλο είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, καθώς το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.
Πλεονεκτήματα ψαριών σε κονσέρβα

Διαβάστε αναλυτικά στο onmed.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved