Νοστιμότατες γαρίδες με σκορδόλαδο
Οι γαρίδες έχουν τα μυστικά τους στο μαγείρεμα.
Ένα από αυτά είναι ότι δεν χρειάζονται πολύ βράσιμο. Είτε επιλέξετε λοιπόν φρέσκες είτε κατεψυγμένες, να θυμάστε ότι για να είναι ζουμερές πρέπει να αποφύγετε να τις έχετε πολύ ώρα στη φωτιά.
Η σημερινή μας συνταγή, λόγω και της περιόδου που διανύουμε, είναι από τους μοναχούς του Αγίου Ορους (www.monastiriaka.gr) που φημίζονται για την κουζίνα τους. Τη νοστιμιά των λίγων και απλών υλικών θα τη γευτείτε στην πρώτη μπουκιά.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr