Ζωικές πρωτεΐνες: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Η κατανάλωση περισσότερων πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, ενώ αντίθετα η κατανάλωση πολλών πρωτεϊνών προερχόμενων από ζώα, όπως το κόκκινο κρέας, συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο θανάτου.
Αυτό διαπίστωσε μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα, η οποία συνέκρινε τις επιπτώσεις των διαφορετικών διατροφικών πρωτεϊνών στην υγεία.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr