Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Σύμφωνα με τη Σουζάν Έκστεντ, επιστήμονα στο Τμήμα Τροφίμων και Βιοεπιστημών του Τεχνικού Ερευνητικού Ινστιτούτου στη SP Σουηδία, ο ταχύτερος και ασφαλέστερος τρόπος απόψυξης για το κρέας και το ψάρι είναι...
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr