Σπαγκέτι α λα πουτανέσκα: Ατακτη, σιτσιλιάνικη συνταγή!
Μεσογειακή συνταγή, πεντανόστιμη, χιλιοπαραλλαγμένη, αγαπημένη όλης της οικογένειας.
Πολύ νόστιμος τρόπος να φτιάξετε τα μακαρόνια, και ακρως χορταστικός!
Κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί λέγεται πουτανέσκα... Κυκλοφορούν διαφορες εκδοχές. Κάποιες από αυτές σύμφωνα με τον ιταλικό θρύλο, λένε ότι την πρωτομαγείρεψαν οι ιερόδουλες της Νάπολης είτε για να τραβήξουν τους πελάτες με την υπέροχη μυρωδιά του σκόρδου και της σαρδέλας είτε για να ανακτήσουν οι πελάτες δυνάμεις μετά την επίσκεψη... Οπως και να χει, είναι πεντανόστιμη και υγιεινή!
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr