Αλάτι: Ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε αν θέλετε να το περιορίσετε
Υπολογίζεται ότι το 75% του νατρίου που προσλαμβάνουμε, προέρχεται από φαγητά που δεν ετοιμάζουμε στο σπίτι.
Παρότι η επιστήμη δεν έχει καταλήξει αν το νάτριο είναι τελικά τόσο βλαβερό για την υγεία, είναι βέβαια ότι οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν πολύ περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται ο οργανισμός τους.
Ο λόγος είναι ότι το αλάτι βρίσκεται πλέον παντού, καθώς χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της γεύσης των τροφών και την αύξηση της επιθυμίας για...
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr