Τα 3 μυστικά της τέλειας ιταλικής μακαρονάδας, σύμφωνα με μια διάσημη σεφ
Χάρη στην ιταλική καταγωγή της, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ξέρει από πρώτο χέρι την τέχνη των ζυμαρικών. Η Giada De Laurentiis, celebrity chef με τη δική της διάσημη εκπομπή στην Αμερική, μοιράστηκε με το My Domaine τα μυστικά που η ίδια πιστεύει ότι κάνουν τη διαφορά σε μια μακαρονάδα.


Να όσα είπε:
«Πρώτον, πάντα να βάζετε πολύ αλάτι στο νερό που βράζουν τα ζυμαρικά. Πολύ αλάτι. Αυτός είναι ο πρώτος τρόπος για να δώσετε γεύση στα ζυμαρικά σας...
Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss.queen.gr