Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 02/06 έως 08/06

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 02/06 έως 08/06

Καλό μήνα, καλό μήνα!

Ο Ιούνιος αρχίζει όμορφα ή μάλλον ονειρεμένα, καθώς στις 3/6 ο Ερμής, λίγο πριν φύγει από τον Ταύρο, θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που εκτός από φαντασία και ονειροπόληση, δίνει και χαλαρότητα, θετική αύρα και ανύψωση του ηθικού, σε Σταθερούς και Μεταβλητούς των τελευταίων ημερών του γ' δεκαημέρου. Αργά το πρωί, θα περάσει στους Διδύμους και στις 4/6, θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και αργότερα σύνοδο με τον Δία. Οι έρευνες αποδίδουν, οι πληροφορίες γίνονται χρυσάφι και οι ευκαιρίες και τα τυχερά περιστατικά αυξάνονται για Μεταβλητούς και Σταθερούς του α' δεκαημέρου. Την ίδια μέρα έχουμε και τη σύνοδο του Ήλιου με την Αφροδίτη στους Διδύμους που θα δώσει γλύκα, ερωτισμό και αγαπησιάρικη διάθεση σε Μεταβλητούς και Σταθερούς του β' δεκαημέρου. Στις 6 του μήνα όμως, θα γκριζάρει ο ουρανός τους, καθώς έχουμε τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που θα έχει κοντά της και τον Κρόνο στους Ιχθύς. Αρκετά προβληματισμένους και ενδεχομένως απογοητευμένους με τις εξελίξεις θα αφήσει Μεταβλητούς και Σταθερούς του β' δεκαημέρου και η μίζερη διάθεση, αλλά και τα προβλήματα δε σταματούν εδώ, καθώς στις 8/6, έχουμε και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, βάζοντας τα πρέπει και τη λογική πάνω από κάθε συναίσθημα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Εσείς οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Ιχθύες και οι Παρθένοι του α' δεκαημέρου είστε καβάλα στο άλογο και αυτή την εβδομάδα, αφού ο Ερμής περνά στους Διδύμους και με την παρουσία του Δία εκεί θα κάνει "θαύματα". Θα έχετε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την προσωπική, την επαγγελματική σας ζωή, αλλά και το σπίτι σας, να λύσετε θέματα των σχέσεών σας, ίσως και να κάνετε μια επωφελή συνεργασία που θα σας ξελασπώσει ή θα σας επεκτείνει.Τα τυχερά περιστατικά, ειδήσεις και συναντήσεις δε θα λείψουν, όπως και οι προοπτικές οικονομικής και... ερωτικής ανάπτυξης για σας του Ταύρους και τους Σκορπιούς του α' δεκαημέρου. Από την άλλη, Ιχθύες και Ταύροι γεννημένοι τέλος του γ' δεκαημέρου, να ξέρετε ότι οι... ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές ή οι προσευχές σας θα γίνουν πραγματικότητα, αν έχετε δυνατή πίστη και αφήσετε το μυαλό σας ελεύθερο. Διαισθητικά πάντως δε θα πιάνεστε!

ΑΤΥΧΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β' δεκαημέρου, όπως ίσως καταλάβατε από τον πρόλογο, θα αντιμετωπίσετε αρκετά θέματα από τις 5 του μήνα και μετά, τόσο με τη Νέα Σελήνη, όσο και με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, που θα σας κόψουν τα φτερά, θα σας περιορίσουν και θα σας πιέσουν αρκετά και σε προσωπικά, επαγγελματικά, οικογενειακά και οικονομικά, αλλά και ερωτικά και συναισθηματικά. Οι ανάγκες προηγούνται, τα θέλω εξαφανίζονται ή μετατίθενται για αργότερα, αφού θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα και να βρείτε λύσεις, κάτι που μάλλον φαντάζει δύσκολο στη συγκεκριμένη φάση. Ίσως, μάλιστα, αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε φιλόδοξα σχέδια και πλάνα ή άτομα, που δε φαίνονται να συμβαδίζουν μαζί σας ή σας προβληματίζουν, με τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Για καινούργιες γνωριμίες και επαφές, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ούτε λόγος, εκτός κι αν ψάχνετε ένα ακόμα πρόβλημα...

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved