AstroPet από 23/06 έως 29/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 23/06 έως 29/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 23/06 έως 29/06

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου μπορεί να ευχαριστιέται το να βρίσκεται στο σπίτι μαζί σας και να απολαμβάνει τα χάδια σας και φυσικά τις ανέσεις του, ωστόσο έχει ανάγκη και από άλλο κόσμο και μάλιστα οι "ξένοι" είναι αυτοί που καίγεται να καταπλήξει με τις ικανότητές του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου θέλει να βγει από τα στενά όρια της γειτονιάς και του σπιτιού σας και να γνωρίσει νέους ανθρώπους και τόπους. Αν είναι να φύγετε για διακοπές, όλα τέλεια! Διαφορετικά βρες να το ας κάπου παραέξω, γιατί η ρουτίνα θα το ρίξει σε μελαγχολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζωάκι σου ταλαιπωρείται από ανασφάλειες και φοβίες αυτές τις μέρες, αλλά μην νομίζεις ότι θα κάθεται ήσυχο και μελαγχολικό σε μία γωνία. Αντιθέτως θα βρε τρόπο να σου τις επικοινωνήσει και αν εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι μπορεί να "αγριέψει" ή να κάνει ζαβολιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το φιλαράκι σου είναι σε πολύ καλή διάθεση και το κέφι του δεν περνάει από κανέναν απαρατήρητο! Γυρνάει ολημερίς σαν την σβούρα, αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο βρίσκεται πάντα δίπλα σου για να σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν θα σε παιδέψει καθόλου το pet σου αυτές τις μέρες, αρκεί κι εσύ να μην το ξεβολέψεις. Το φαγάκι του να έχει στην ώρα του και την βόλτα του και όλα καλά. Τώρα αν θέλεις να κεράσεις και κανένα μεζεδάκι, καλοδεχούμενο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου δεν θα σε αφήσει λεπτό να βαρεθείς, αφού διαρκώς θα σκαρφίζεται παιχνίδια και άλλες χαριτωμενιές για να σου φτιάξει την διάθεση και να σε κάνει να γελάς. Αν κιόλας βρεθείτε σε κανένα πάρτι ή σουαρέ θα είναι η καλύτερη του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το pet σου μπορεί να μην δείξει δυσαρέσκεια ή εκνευρισμό αν βρεθείτε με κόσμο ή πάτε σε κάποιο πολυσύχναστο μέρος, όμως θα καταλάβεις πόσο καλύτερη είναι η διάθεση του στο σπίτι και από μόνος/η σου δεν θα το παιδέψεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Οι δημόσιες σχέσεις και οι γνωριμίες θα είναι το δυνατό σημείο του/της μικρού/ης σου φίλου/ης αυτές τις μέρες και θα σου δώσει αφορμές για να γνωρίσεις καινούρια άτομα. Δες το σαν μία ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και μάλιστα με εύκολο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τα όρια του θα βάλει το pet σου και καλό είναι να μην τα ξεπεράσεις εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας. Δεν θέλει να μπαίνετε στον χώρο του και να πειράζεται την περιουσία του, όχι γιατί είναι δύστροπο, αλλά γιατί έτσι αισθάνεται ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το ζωάκι σου τα θέλει όλα στο χέρι αυτές τις μέρες και μάλιστα τα ζητά με απαιτητικό τρόπο. Μπορεί να σε χειριστεί εύκολα γιατί θα σε χτυπήσει στο συναίσθημα, επομένως ετοιμάσου για λίγες μέρες να το υπηρετείς και φυσικά να μην ξεχνάς να δείχνεις ανελλιπώς πόσο το λατρεύεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το pet σου θέλει απλά και μόνο την ησυχία και την ηρεμία του αυτές τις μέρες. Η ενέργειά του θα είναι κάπως πεσμένη, ίσως και λόγω της ζέστης. Πήγαινε με τα νερά του και τους ρυθμούς του και μην το πολυζορίζεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το ζωάκι σου χρειάζεται την επαφή με πολύ κόσμο ή άλλα κατοικίδια και θα το δεις να είναι πολύ χαρούμενο κάθε φορά που θα είστε με παρέα ή θα το αφήνεις να παίζει με άλλα ζωάκια. Προσπάθησε απλά να βρεις τον χρόνο για όλα αυτά. Αν είστε δυο σας, ασχολήσου ενεργά μαζί του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved