AstroPet από 30/06 έως 06/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 30/06 έως 06/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 30/06 έως 06/07

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου δεν θα παίρνει από λόγια αυτές τις μέρες και μάλλον θα σε κουράσει τρομερά το γεγονός πως αν δεν περνάει το δικό του κάνει τον κακό χαμό. Πάντως όσα περισσότερο του κάνεις τα κέφια του, τόσα περισσότερα θα ζητάει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τσάμπα αγχώνεσαι που βλέπεις το ζωάκι σου να κάθεται ήσυχα ήσυχα στην γωνίτσα του. Απλά έχει ανάγκη από ηρεμία, δεν συμβαίνει κάτι. Περισσότερο εσύ το τσιτώνεις που το ζαλίζεις με τα κανακέματα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αν βρεθείτε εσύ και το pet σου με φιλικά σας πρόσωπα ή άλλα γνωστά σας κατοικίδια, είναι πιθανό να έχει μία περίεργη συμπεριφορά και να το δεις να είναι επιφυλακτικό ακόμη και με εκείνους που συμπαθεί τρελά. Ίσως να νομίζει πως καλύτερα θα ήταν να είστε οι δυο σας...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το pet σου θα κάνει ό,τι μπορείς να φανταστείς προκειμένου να μην πάρεις καθόλου τα μάτια σου από πάνω του και φυσικά να έχει και την προσοχή των υπολοίπων. Πιθανώς να φερθεί αλλοπρόσαλλα και να μην ξέρεις πως να χειριστείς την κατάσταση.

ΛΕΩΝ ♌

Το ζωάκι σου φαίνεται να έχει όρεξη για καινούρια πράγματα και νέες εμπειρίες, αλλά στο χαλαρό. Αυτό σημαίνει πως δεν θα του καλοφανεί η ιδέα να το εκπαιδεύσεις ή να του μάθεις ένα καινούριο κόλπο, αλλά για βόλτα σε μέρος που δεν έχει ξαναπάει πετάει την σκούφια του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το pet σου δεν θέλει ούτε να ακούει, ούτε να βλέπει άλλον άνθρωπο πέρα από εσένα. Του είναι σε τέτοιο βαθμό δυσάρεστο, που αν πάει κάποιος να το πλησιάσει για παιχνίδι και χάδια, μπορεί να γίνει μέχρι και επιθετικό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το ζωάκι σου θα θελήσει να σου δείξει την αγάπη του στον υπέρτατο βαθμό. Ακόμη και κάποιος που θα σας δει για πρώτη φορά θα καταλάβει πόσο μεγάλο είναι το δέσιμό σας. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά όλες αυτές οι γλύκες θα κουράσουν εσένα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το pet σου μπορεί να είναι λίγο νευρικό και κακόκεφο αυτές τις μέρες, ειδικά αν βρίσκεστε σε κάποιο μέρος μακριά από την βάση σας. Του λείπει η ρουτίνα του και καλό θα ήταν όσο μπορείς τουλάχιστον να τηρείς τις ώρες του φαγητού και της βόλτας του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ζωάκι σου θα είναι αρκετά κυκλοθυμικό και δεν θα το πιάνεις πουθενά! Εκεί που θα είναι μες στην τρελή χαρά και θα παίζετε ή θα σου κάνει νάζια, εκεί θα πέφτει η διάθεση του και θα μελαγχολεί, ίσως και λόγω ασήμαντων αφορμών...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου λατρεύει τις στιγμές που βρίσκεστε στο σπίτι όλη μαζί η οικογένεια συγκεντρωμένοι. Ωστόσο, αν ανέβουν οι τόνοι μεταξύ σας και υπάρξουν καβγαδάκια, θα του χτυπήσει πολύ άσχημα και θα χαλάσει η διάθεσή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ζωάκι σου δεν θα μαζεύεται αυτές τις μέρες στο σπίτι και όλη του η χαρά θα είναι να βρίσκεται έξω με κόσμο και να κάνει νέες γνωριμίες. Βέβαια, αυτό δεν γίνεται στο βαθμό που θα ήθελε και για αυτό θα έχει νευράκια.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το pet σου θα χαρεί πολύ να βρεθεί με τους φίλους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με μία όμως προϋπόθεση. Να ασχολείστε ενεργά μαζί του και όχι να υπάρχει κοντά σας σαν παρουσία απλά. Αν νιώσει παραμελημένο, θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο την προσοχή σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved