AstroPet από 07/07 έως 13/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 07/07 έως 13/07

ΚΡΙΟΣ ♈

Όσο γλυκό, αγαπησιάρικο και τρυφερό θα είναι το ζωάκι σου με εσένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τόσο καχύποπτο και φοβικό θα γίνεται όταν βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ κόσμο κι ας γνωρίζει τους περισσότερους. Όσα παιχνίδια κι αν του κάνουν η μουρίτσα του θα είναι κατεβασμένη.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου καταχαίρεται τις καινούριες γνωριμίες που μπορεί να κάνετε στην βόλτα σας, ενώ για να είναι σίγουρο πως θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις είναι όλο νάζια και τσαλίμια. Στο σπίτι αποφύγετε τις εντάσεις μπροστά του, γιατί θα ταράζεται περισσότερο από ό,τι συνήθως.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Όλη του την αγάπη και την αδυναμία θα σου δείξει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και το μόνο που ζητάει από εσένα είναι αποκλειστικότητα. Ανήκετε ο ένας στον άλλον και πάει και τελείωσε. Οποιοσδήποτε του στερεί χρόνο από κοντά σου, είναι εχθρός που πρέπει να παταχθεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ό,τι θέλει θα σε κάνει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και μάλιστα με τρόπο που δεν θα το παίρνεις και χαμπάρι. Δεν θα το νοιάζει και πολύ, αν σε χώνει προκειμένου να καλοπερνάει, όμως για να σου θολώσει τα νερά θα σου κάνει αγαπούλες. Την κακή του πλευρά θα δεις, αν βάλεις κάποιον άλλον προτεραιότητά σου, έστω και για λίγο.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν θέλει άνθρωπο να βλέπει το pet σου κυριολεκτικά και αν τολμήσεις να ξεπεράσεις τα όρια του, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με την οργή του. Αν πάλι σεβαστείς την επιθυμία του για απομόνωση και δεν το πολυσκοτίζεις, θα περάσετε ζάχαρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου χαίρεται να είναι μαζί σου και με τους φίλους σου ή να βρίσκεται με γνωστά του κατοικίδια και να ξεδίνει στο παιχνίδι. Ωστόσο δεν θα πρέπει να παρακουράζεται και να ξεπερνάει τα όριά του, για να μην έχει κάποια αδιαθεσία ή έναν μικροτραυματισμό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν ξέρει τι θέλει το pet σου αυτές τις μέρες και μάλλον φέρεται σαν γνήσιο αναποφάσιστο Ζυγάκι. Από την μία όλο χάρη και καμάρι επιζητά να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και από την άλλη όποιος/α πάει να το πλησιάσει τρώει άκυρο...

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ό,τι καλύτερο θα είναι για το ζωάκι σου να το πάρεις μαζί σου σε μία εκδρομή που θα οργανώσεις ή να φύγετε για διακοπές. Τα καινούρια μέρη θα το κατενθουσιάσουν και θα το ανανεώσουν. Επίσης θα είναι φουλ συνεργάσιμο και διακριτικό, αφού το τελευταίο που θέλει είναι να τραβήξει τα βλέμματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ζωάκι σου χρειάζεται επειγόντως όλη σου την προσοχή, την φροντίδα και την αγάπη, γιατί έχουν ξυπνήσει οι ανασφάλειες του και μόνο έτσι θα έρθει στα σύγκαλά του. Μπορεί να σε κουράσει το ότι σου έχει γίνει κολλιτσίδα, όμως θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να περάσει αυτή η φάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου θα είναι τόσο ζουζουνιάρικο και καλούλι αυτές τις μέρες που όλη την ώρα θα θέλεις να το πειράζεις και να το γεμίζεις χάδια, φιλιά και αγκαλιές. Το φχαριστιέται κι αυτό, μην νομίζεις, κι ας το παίζει βαρύ πεπόνι. Δοκίμασε για πλάκα να το αγνοήσεις λίγο και θα δεις για πότε θα σε διεκδικήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ετοιμάσου να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη το ζωάκι σου, αφού θα σε χειρίζεται άψογα χτυπώντας στην αδυναμία που του έχεις και θα σε κάνει να τρέχεις να του πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες. Προσπάθησε να μην ξεφεύγεις από το πρόγραμμα σας και ειδικά στο φαγητό. Όσο καλύτερη περιποίηση θα έχει, τόσο λιγότερα καψόνια θα σου κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Όλα στην ώρα τους και νοικοκυρεμένα τα θέλει το ζωάκι σου, διαφορετικά μπορεί να γίνει έξαλλο. Αν του αλλάξεις έστω και λίγο την ρουτίνα του, αποσυντονίζεται και φοβάται πως κάτι κακό τρέχει. Ωστόσο, εύκολα μπορείς να το κάνεις να ξεχαστεί, αν βρίσκεστε συχνά με κόσμο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved