AstroPet από 14/07 έως 20/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 14/07 έως 20/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 14/07 έως 20/07

ΚΡΙΟΣ ♈

Αγαπούλες και χαρούλες θα σου κάνει διαρκώς το ζωάκι σου και θα σε κοιτάει στα μάτια μην και τύχει και σε δυσαρεστήσει κάτι. Ωστόσο, μην νομίζεις κι αυτό θέλει ανταπόκριση στα χάδια για να νιώσει ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Λίγα πραγματάκια έχει ανάγκη το ζωάκι σου για να είναι ευδιάθετο αυτές τις μέρες. Να το καλοταΐζεις, να μην του χαλάς το πρόγραμμα του κι αν γίνεται να του κλείσεις κι ένα ραντεβουδάκι για καλλωπισμό. Αν τα κάνεις όλα αυτά θα σε κοιτάει σαν θεό/α του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πρώτο στο γλέντι και στο κέφι θα είναι το ζωάκι σου κι όπου βρει καλή παρέα θα στρογγυλοκάθεται και θα γίνεται η ψυχή της. Μην το περιορίσεις και το κακοκαρδίσεις τσάμπα και βερεσέ. Φτιάξε και κανένα μεζεδάκι και είσαι άρχοντας/ισσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σπίτι του, σπιτάκι του θέλει να είναι το pet σου αυτές τις μέρες και να έχει όλες του τις ανέσεις, παρά να τρέχει οπουδήποτε αλλού μες στην ζέστη. Αν είστε διακοπές, θα του πάρει αρκετό χρόνο να εγκλιματιστεί.

ΛΕΩΝ ♌

Όλη η χαρά του μικρού σου φίλου θα είναι να έρχεται σε επαφή με νέους ανθρώπους και να κάνει κονέ και γνωριμίες. Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι για να παρακουράζεται, θα σκαρφίζεται τρόπους για να παρατείνει την βόλτα του κι ας πέφτει μετά ξερό στο σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Για κάποιο λόγο, αδιευκρίνιστο, θεωρεί το ζωάκι σου πως όποιος σε πλησιάζει θα σε κλέψει κιόλας. Μην το προκαλείς για να σπάσεις πλάκα με τις αντιδράσεις του, γιατί μπορεί να φερθεί πιο πονηρά και να αρχίσει να απομακρύνεται από εσένα και για σπάσιμο να προσκολλά σε άλλους.

ΖΥΓΟΣ ♎

Έναν μικρό πρίγκηπα/μία μικρή πριγκίπισσα έχεις στο σπίτι σου και θα πρέπει να αισθάνεσαι μεγάλη χαρά και τιμή που έχει επιλέξει εσένα για να τον/την υπηρετείς. Καλά, εννοείται πως πρέπει να αφήσεις δουλειές και υποχρεώσεις και να μην ασχολείσαι με κανέναν άλλον!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και που θα αναπνέεις δίπλα στο ζωάκι σου, θα το ενοχλείς. Τις υπόλοιπες θα είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα, με την προϋπόθεση πως θα ανέχεσαι κάθε ιδιοτροπία ή παραξενιά του και θα τρέχεις να προλάβεις κάθε του επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Παρεούλα θέλει το ζωάκι σου και να το παίρνεις μαζί σου όπου πας με τους φίλους σου για να μην αισθάνεται μοναξιά. Ήσυχο θα είναι και καλόβολο και δεν υπάρχει περίπτωση να σε παιδεύσει. Άλλωστε αυτή η κοινωνικότητα δεν θα κρατήσει για πολύ, σύντομα θα αναζητήσει την μοναξιά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Παρόλο που δεν έχει το ζωάκι σου τον καημό να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πάντα συμπεριφέρεται με σοβαρότητα και διακριτικότητα, αυτές τις μέρες θα κάνει ένα κάρο νάζια και τσαλίμια για να ξεχωρίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Εάν τυχαίνει να βρίσκεστε σε κάποια εξοχή αυτές τις μέρες, το ζωάκι σου κάνει απλά ζωάρα και φχαριστιέται το κάθε λεπτό. Γνωρίζει νέα μέρη και ανθρώπους και γεμίζει τις μπαταρίες του. Εάν πάλι βρίσκεστε σπίτι, ένα καινούριο φαντεζί παιχνίδι θα σώσει την κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Φοβικό και γεμάτο ανασφάλειες θα είναι το μικρό σου αυτές τις μέρες, ειδικά εάν βρίσκεστε μακριά από την βάση σας. Βέβαια μόλις καλοσυνηθίσει το νέο μέρος, θα είναι μες στην τρελή χαρά και την ζωντάνια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved