AstroΤσαούσα 05/06-11/06: Από το κακό στο χειρότερο

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 05/06-11/06: Από το κακό στο χειρότερο

Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 6/6 στο ζώδιο των Διδύμων και σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα μπορούσε να είναι η τέλεια ευκαιρία για τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων να ξεκινήσουν καινούρια πράγματα με την τύχη στο πλευρό τους, αλλά και να περιμένουν θετικές εξελίξεις. Το γλυκό χαλάει από τον Κρόνο στους Ιχθύς που τετραγωνίζει το σχήμα και κόβει τον αέρα σε πολλούς και για πολλά. Άλλωστε στις 9/6 κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνό του με τον Ήλιο και τότε είναι που η πίεση χτυπάει κόκκινο και οι περιορισμοί πολλαπλασιάζονται. Την ίδια ημέρα ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο και στις 11 του μήνα τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τα 1α δεκαήμερα μπαίνουν σε μία διαδικασία μεγάλων και οριστικών ξεκαθαρισμάτων που θα γίνουν με τον δύσκολο ή τον σκληρό τρόπο.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1ου δεκαημέρου, κακήν κακώς θα φύγουν από τη ζωή σου φίλοι και φίλες που τόσο καιρό σε εκμεταλλεύονται με πάμπολλους τρόπους. Πιθανώς κιόλας να σε έχουν δαγκώσει στο οικονομικό ή να καβατζώνονται με κάποιον τρόπο χάρη σε σένα. Μέσα σου θα στεναχωρηθείς πολύ, αλλά θα το πάρεις εγωιστικά στο τέλος και μπορεί να σου γυρίσει κιι εκεδικητικά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ένα μπλοκάρισμα στην επικοινωνία σου θα το έχεις αυτή την εβδομάδα! Είτε δεν θα λες λέξη, για όσα κουβαλάς μέσα σου, είτε όταν θα ανοίγεις το στόμα σου θα ακούγεσαι πιο κομπλεξικός/η από ποτέ, ενώ αν είναι να μιλήσεις κάπως πιο συναισθηματικά, άστα κλάφτα. Την προσπάθεια σου να αλλάξεις θα την κάνεις πάντως. Πρόσεχε τις μετακινήσεις σου κι έχε το νου σου μην ξεφυτρώσει κανένα θέμα με τα αδέρφια σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα σκάσουν έξοδα ή θα χάσεις λεφτά, ενώ από κουτσομπολιά και ψέματα θα χορτάσεις φουλ.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου με τον Άρη στο ζώδιό σου γίνεσαι πιο μάχιμος από ποτέ και μάλλον έχει έρθει η ώρα να πέσουν κεφάλια. Τα πρώτα ξεκαθαρίσματα έρχονται στα επαγγελματικά σου, στα οποία και επέμενες με εμμονή να ακολουθείς τα σχέδια σου. Επιτέλους λες μέσα σου «ως εδώ» και βάζεις στοπ σε όλα τα λάθη, αλλά και στη θέση τους όσους σου δημιούργησαν προβλήματα, γιατί υπήρχαν και τέτοιοι. Είσαι απόλυτος/η και κάθετος! Ωστόσο δεν θα διστάσεις να υπερβάλεις και να πεις όσα ψέματα χρειαστεί για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, λανθασμένα πιστεύεις ότι μπορείς να βασίζεσαι στους φίλους σου για να κάνεις προκοπή στα οικονομικά σου ή και για κάποια συνεργασία. Καλά όχι, μάλλον θα φας άκυρο σε ότι τους ζητήσεις, ακόμη κι αν πρόκειται για ηθική υποστήριξη που είναι τζάμπα. Ωστόσο μην απελπίζεσαι, κάτι καινούριο μπορεί να σου φέρει λεφτάκια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο πολλά τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματά σου και έτσι δεν γλιτώνεις τους καβγάδες. Μία καινούρια γνωριμία μπορεί να σε καταπλήξει, αλλά θα βγει εντελώς ψέμα…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, ενώ κατά βάθος δεν είσαι έτσι, αρχίζεις πλέον να έχεις πολλά και χοντρά κολλήματα και είναι λες κι έχεις μες στο κεφάλι σου μπετόν. Δεν αποτελούν εξαίρεση ούτε τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σου και παρόλο που βλέπεις ότι με τις κινήσεις που κάνεις πας ντουγρού να καταστραφείς, συνεχίζεις τα δικά σου . Τώρα μάλλον θα φας γερή ήττα, γιατί αναγκαστικά θα κάνεις στροφή 180ο μοιρών και με πόνο καρδιάς να εγκαταλείπεις τα πάντα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο ήρθε η ώρα για σκληρή δουλειά! Θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια, να οπλιστείς με υπομονή και να κάνεις τα πικρά γλυκά σε ό,τι αναποδιά και εμπόδιο σου σκάσει αυτές τις μέρες, αλλά και να μην βασίζεσαι στην τύχη. Εάν είσαι «καλό παιδί» και υπάκουος/η θα έχεις να λαμβάνεις μακροπρόθεσμα και μπορείς να περιμένεις αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, η ψυχολογική σου κατάσταση έχει έντονα πάνω- κάτω και οι σκέψεις σου είναι μπερδεμένες σε καταΐφι, γεγονός που σε τσιτώνει. Επαγγελματικά θα πάρεις μία απογοήτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, πετάς έξω από τη ζωή σου με συνοπτικές διαδικασίες άτομα που θεωρούσες φίλους σου, όμως μόνο αυτό δεν ήταν. Θα αποδειχθεί ότι σε εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά ή/και συναισθηματικά και πλέον δεν θα θέλεις να ακούσεις καμία δικαιολογία, αφού το κακό ήταν ανεπανόρθωτο και έγινε εσκεμμένα. Κομμένα όλα και για να τα βγάλεις κι από μέσα σου θα κάνεις και καβγά. Η λύσσα σου δεν θα φύγει όμως και μπορεί να εξακολουθήσεις να τους περιμένεις στην γωνία. Για εσένα του 2ου δεκαημέρου, δεν θα πάνε τα πράγματα σε σχέση με τα μελλοντικά σου σχέδια καθόλου καλά και για την ώρα δεν έχεις τίποτα άλλο κατά νου, παρά να κλειστείς στο καβούκι σου. Δυστυχώς η δύσκολη κατάσταση θα σε κάνει ακόμη πιο φοβισμένο και διστακτικό στο να πάρεις πρωτοβουλίες ή να τολμήσεις κάποια ρίσκα. Βέβαια, αν προσπαθήσεις πολύ, θα φτιάξεις σε έναν βαθμό την ψυχολογία σου και έτσι με θετική σκέψη, όλο και κάτι θα σου βγει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις εντάσεις με φιλικά πρόσωπα ή μία ξαφνική γνωριμία, ενώ κάποιες φορές θα χάνεσαι από όλους για να ονειροπολείς ανενόχλητος/η.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, δεν πάνε καλά τα πράγματα αυτή την εβδομάδα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Εάν μάλιστα ήδη είχες κάποια αρνητικά δείγματα, μάλλον θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν θλεση δίπλα σου πια. Πιθανώς να χωρίσεις με το ταίρι σου, χωρίς περιθώρια επανασύνδεσης, αφού πια έχεις καταντήσει αηδία η τόση τοξικότητα. Η αλήθεια είναι πως περνούσατε μία καλά και τρεις δράμα. Οριστικό τέλος αναμένεται και σε συνεργασίες, που σου έχουν βγάλει το λάδι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα σου σκάσουν διάφορα ψυχολογικά θέματα και απωθημένα και θα γίνει ένα μπραφ με τους φίλους σου. Θα βάλεις στον πάγο όσους απλά είναι δίπλα σου για να περνάτε όμορφα και στα δύσκολα σε παρατούν μόνο/η, ενώ θα δείξεις έμπρακτα την εκτίμησή σου σε όσους είναι δίπλα σου βράχοι. Επίσης παίζει και ο λόγος που θα τα σπάσεις με κάποιον/α να είναι οικονομικός. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ξαφνικά γεγονότα στην δουλειά σε βγάζουν εκτός εαυτού. Απέναντι σε κάποιους φίλους σου, θα κινηθείς πλαγίως, γιατί έχεις τους λόγους σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, έχεις σιχαθεί έναν προς έναν, όλους αυτούς τους συναδέλφους που όλο σου βάζουν εμπόδια και στήνουν ή θέλουν να κάνουν την τύχη τους πάνω στις δικές σου πλάτες. Φτάνει ο καιρός που θα τους περιποιηθείς τώρα κατά πως τους αξίζει. Αν περνάει από το χέρι σου κάποιοι θα πάρουν πόδι, ενώ εάν σε παίρνει θα την κάνεις εσύ για αλλού να βρεις την υγειά σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δεινοπαθήσεις αυτές τις μέρες με τις απαιτήσεις που θα έχουν από εσένα. Παράλληλα θα τρέχουν και διάφορα σημαντικά θέματα στη δουλειά και πραγματικά θα θέλεις να πέσεις από κανέναν γκρεμό λόγω πίεσης. Αναγκαστικά θα σκύψεις το κεφάλι και θα συμβιβαστείς, γιατί κάπου στο βάθος βλέπεις να έρχεται κάτι καλό. Μην περιμένεις καμία κατανόηση από τον/την αγαπημένο/η σου, αφού κι αυτός/ή θα ζητάει τα δικά του και δεν θα είναι καθόλου συζητήσιμος/η. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μην δίνεις και πολύ βάση σε όσα σου υπόσχονται ή σου τάζουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου, ενώ θα σου σκάσουν και κάποιες αλλαγές στα σχέδια σου εντελώς ξαφνικά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν θα καλοπεράσεις σε καμία περίπτωση αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Πρώτα αρχίζουν και βγαίνουν όλες μαζί στην επιφάνεια οι ανασφάλειες που κουβαλάς και μόνιμα δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις ούτε μισό μέτρο στη ζωή σου, αφού μόνος/η σου βάζεις πόστα στον εαυτό σου. Δεν βρίσκεις κανένα νόημα στη ζωή σου και καμία διασκέδαση, όμως επειδή δεν βγαίνει άλλο έτσι, μπαίνεις επιτέλους σε δράση. Ασφαλώς και δεν θα γίνεις η χαρά της ζωής, αλλά θα μπορέσεις να βγάλεις από πάνω σου πολλά βάρη. Στα ερωτικά σου δε, λήγει πατ κιουτ μία σχέση σου που έχει πλέον παραγίνει το κακό της. Μεγάλα σχέδια έχεις για τα επαγγελματικά σου ή τις σπουδές σου και καταστρώνεις ολημερίς το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσεις για να τα κάνεις πραγματικότητα, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Ωστόσο, θα πρέπει να αισθάνεσαι ικανοποιημένος/η ακόμη και με τις μικρές επιτυχίες, αφού από τύχη δεν τα πας και πολύ καλά κα η καθημερινότητα σου που αρχίζει να γίνεται κόλαση από τις υποχρεώσεις και τα βάρη. Αν είσαι του 3ου δεκαήμερου, τα χρέη σου σου επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ μία αποτυχία ή ένα λάθος στα επαγγελματικά σου θα στοιχίσει.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η ψυχολογία σου έχει πιάσει πάτο, ίσως και λίγο πιο κάτω, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, και ο λόγος για αυτό είναι οι πίκρες και τα φαρμάκια που σε κερνάνε οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου. Τα σκέφτεσαι τώρα ένα – ένα και σου γυρνάει το μάτι, ενώ το αίμα σου ανεβαίνει στο κεφάλι. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις; Ερωτικά ; Επαγγελματικά; Λίγο -πολύ όλοι σε έχουν απογοητεύσει και φτάνει η στιγμή που όσο κι αν σε πονάει θα τους στείλεις καλ(κ)ό και ακόμη παρά πέρα! Το χαμόγελο από τα χείλη σου έχεις χάσει Σκορπιέ του 2ου δεκαημέρου, αφού καμία διάθεση για διασκεδάσεις, καλοπέραση, έρωτες κλπ κλπ. Σου λείπει ή φοβάσαι μη και σου λείψει το πιο βασικό. Τα λεφτά! Μπορεί κιόλας να έχεις μαζεμένα κάποια χρέη, επομένως δεν θες και πολύ να πατώσεις ψυχολογικά. Ακόμη ένα δράμα θα ζήσεις και στα ερωτικά σου με το να φας πόρτα από ένα φλερτ που είχες αρχίσει να ψήνεσαι ή και από το ταίρι σου το ίδιο, καλό κουμάσι κι αυτό! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, δεν σου τα λένε και πολύ καλά οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου και αναπάντεχα σου σε ταράζουν και σε φτάνουν στα άκρα, ενώ καπάκι θα φας και απογοήτευση από τα λόγια τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μία ό,τι να ναι κατάσταση επικρατεί στην καθημερινότητα σου, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, και δεν ξέρεις αν πρέπει να χαίρεσαι ή να λυπάσαι. Από τη μία παίρνεις απόφαση και κόβεις μπαμ και έξω πολλά από αυτά που σου δυσκολεύουν την καθημερινότητα, ειδικά στη δουλειά και παίρνεις πολλές ανάσες και από την άλλη έχεις να αντιμετωπίσεις ίντριγκες και ραδιουργίες από τους συναδέλφους. Καλά εννοείται πως δεν ξέρουν πως έτσι και σου γυρίσει το μάτι, δεν έχεις καμία σχέση με αυτόν/ην που ξέρουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα ζηλέψεις όσους είναι μόνοι και δεν έχουν ούτε οικογένεια, ούτε άντρα/γυναίκα, ούτε τίποτα. Είναι ευτυχισμένοι και για πάρτη τους, σε αντίθεση με εσένα που θα σου βγάλουν οι πάντες την πίστη. Κι εσύ δεν είσαι για πολύ πίεση, άρα δεν αποκλείεται να τους έχεις μακριά και αλάργα, τουλάχιστον για ένα διάστημα μέχρι να ισιώσουν και να έρθουν στα σύγκαλά τους. Εμπόδια, δυσκολίες, μπορεί και διάλυση να αναμένεις και σε κάποια συνεργασία σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, πρόσεχε πολύ τα οικογενειακά σου, γιατί θα τα φας τα ψεματάκια σου, ενώ οι ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητα και τις συνήθειές σου δίνουν και παίρνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αγνώριστος/η και ανυπόφορος/η θα είσαι αυτή την εβδομάδα για όποιον/α προσπαθήσει να σε πλησιάσει, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου! Η όποια αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου , ειδικά στον ερωτικό τομέα, έχουν εξαφανιστεί και τη θέση τους έχουν πάρει η κλάψα και η γνωστή κακομοιριά. Θέλεις συναισθηματική επιβεβαίωση, ο τρόπος όμως που τη διεκδικείς είναι εντελώς λάθος… Καπάκι σε ξενερώνει φουλ η οικονομική σου στενότητα και δίνεις περισσότερο πόνο σκούζοντας. Αιγόκερε του 2ου δεκαημέρου η γλώσσα σου τσακίζει κόκκαλα, τουλάχιστον όταν απευθύνεσαι στους συναδέλφους σου. Σε κανέναν δεν θα χαριστείς και θα πεις ότι έχεις έξω από τα δόντια χωρίς καν να σε ενδιαφέρει εάν θα στραβώσουν. Από την άλλη, παραδόξως, όταν δεν θα πρόκειται για κριτική, θα δυσκολευτείς να εκφράσεις τη γνώμη και την άποψη σου και θα κάθεσαι βουβός/η. Κακώς, πολύ κακώς, γιατί όλο και κάτι έρχεται στα εργασιακά σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί να έχεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή κάποιον αναπάντεχο χωρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το σπιτικό σου και η οικογένεια σου βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μάτι του κυκλώνα, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, αφού τίποτα δεν θα παραμείνει ίδιο ανάμεσα σε σένα και τους υπόλοιπους με το πέρας της εβδομάδας. Σώθηκε η υπομονή σου και η ανοχή σου και τώρα θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Αρκετά προβλήματα σου προξένησαν και ακόμη περισσότερα ψυχολογικά βάρη σε φόρτωσαν. Τώρα ήρθε η σειρά σου να βγεις μπροστά και όποιου δεν του αρέσει ας φύγει. Κανονικά έπρεπε να είσαι μες στην καλή χαρά , αν είσαι του 2ου δεκαημέρου και να μην αφήνεις τίποτα όρθιο από διασκέδαση, όμως οι οικονομικές σου δυσκολίες δεν σου επιτρέπουν και πολλά. Άντε ένα καφεδάκι σπαστό στο χέρι, πασατέμπο και παγκάκι. Κι επειδή όλη αυτήν την μιζέρια την εκπέμπεις θα αρχίσουν να επηρεάζονται και τα ερωτικά σου. Έτσι και χαλάσει η δουλειά με κάποιο καινούριο φλερτ ή σε παρατήσει το ταίρι σου, θα πνιγείς στην ανασφάλεια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, πρόσεχε πολύ μην χάσεις λεφτά και τις εντάσεις στο σπίτι που θα εξελιχθούν πολύ περίεργα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, φοβάσαι , έτσι από μόνος/η σου, χωρίς να ξέρεις το λόγο, τους πάντες και τα πάντα. Δεν θέλεις και δεν μπορείς να ξεστομίσεις λέξη παραπάνω από τα τυπικά με τους γύρω σου. Η τόση επιφυλακτικότητα και η μυστικοπάθεια σε έχουν εξουθενώσει και δεν ξέρεις που να ξεσπάσεις τα νεύρα σου. Η κατάσταση σου είναι απελπιστική και εάν δεν πιεστείς έστω με το ζόρι να βγεις από τη λούπα, το μέλλον σου θα είναι εξίσου ζοφερό. Έχεις γίνει πολύ σκληρό αγόρι/κορίτσι τώρα τελευταία αν ανήκεις στο 2ο δεκαημέρου και δεν χαρίζεσαι σε κανέναν, ούτε ακόμη και στα μέλη της οικογένειάς σου. Θα υπάρξουν κάποια σημαντικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν όλους και θα φανείς πολύ αυστηρός/η και αμετακίνητος/η στις απόψεις σου, ενώ θα τις επιβάλλεις κιόλας με το ζόρι. Όπως το πας θα έρθει γρήγορα η ρήξη… Αν είσαι του 3ου δεκαήμερου, θα δώσεις απογοήτευση σε κάποιον/α δικό/η σου με την στάση σου. Ειδικά με φίλους σου μπορεί να γίνει και μεγάλος καβγάς.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved