AstroΤσαούσα 12/06-18/06: Τα πιάσαμε τα λεφτά μας

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 12/06-18/06: Τα πιάσαμε τα λεφτά μας

Με δυσκολίες στην επικοινωνία ξεκινάει η εβδομάδα, αφού ο Ερμής στους Διδύμους πάει και τετραγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 12/06. Τα Μεταβλητά του 2ου δεκαημέρου θα ακούσουν ή θα πουν σκληρά λόγια, ενώ θα παίξουν και πολλές αναγκαστικές σιωπές. Στις 14 Ήλιος και Ερμής γίνονται ένα, ενώ η τελευταία όψη του Ερμή στους Διδύμους είναι το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα στις 17. Εδώ είναι που θα ακουστούν ένα σωρό ψέματα και υπερβολές περισσότερο για τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου, τα οποία θα έχουν και ερωτικές και οικονομικές απογοητεύσεις ήδη από τις 16 που και η Αφροδίτη στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα. Στις 17 και οι δύο πλανήτες περνούν στον Καρκίνο και κλείνουν μεταξύ τους σύνοδο. Τα Παρορμητικά κυρίως των πρώτων ημερών μπορούν να περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές και ρομαντικές γνωριμίες, αλλά και πολλά γλυκόλογα και ερωτικές εξομολογήσεις. Εύνοια θα έχουν και στα οικονομικά τους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1ου σε περιμένουν εξαιρετικά ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σου, ε κι αν είπατε και καμιά κουβέντα νερό και αλάτι. Δεν αποκλείεται να βγάλεις και λεφτάκια από την ακίνητη περιουσία σου ή αν το σκεφτόσασταν με το αμόρε για συγκατοίκηση επιτέλους να σας πάνε όλα όπως θέλατε και να το πετύχετε. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, δεν θα μιλάς και πολύ για όσα σκέφτεσαι, ενώ όταν θα ανοίγεις το στόμα σου θα λες ένα σωρό κομπλεξικά, θα μιλάς αυστηρά, επικριτικά ή και υποτιμητικά στους άλλους και γενικότερα η επικοινωνία σου έχει τα χάλια της. Δυσκολίες θα υπάρξουν και στις μετακινήσεις σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δίνουν και θα παίρνουν τα ψέματα, οι υπερβολές και οι ερωτικές υποσχέσεις που μοιραία θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Δεν θα παραλείψεις να φλερτάρεις με κάποιον/α που δεν πρέπει και να ξεκινήσει μέχρι και παράνομος δεσμός μεταξύ σας.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου απόλαυσε τις βόλτες και τα φλερτ σου τώρα που μπορείς! Σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις, καλά νέα και ειδήσεις, ρομαντικές γνωριμίες και γενικότερα υπάρχει κινησούλα. Με το ταίρι σου ανταλλάσσετε λόγια γλυκά σαν μέλι, ενώ και για ταξίδια ή επαγγελματικές συμφωνίες είσαι κομπλέ από εύνοια. Αντιθέτως, εσύ του 2ου δεκαημέρου μην περιμένεις καμία βοήθεια στα οικονομικά σου από φιλικά πρόσωπα, γιατί δεν θα είναι κανείς τόσο γενναιόδωρος μαζί σου. Ούτε καν μία συμβουλή δεν πρόκειται να δώσουν, αντιθέτως μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις χειρότερα για τα χάλια σου ή και να σου δημιουργήσουν εμπόδια και αμφιβολίες για κάτι που σκέφτεσαι να κάνεις. Κοίτα να σφίξεις από μόνος/η σου τα λουριά και όσο γίνεται (που δεν γίνεται) να μην αγχώνεσαι. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σε εκμεταλλεύονται κάργα οικονομικά και μάλιστα οι φίλοι σου. Για να αποφύγεις τα «δαγκώματα» μην δώσεις καλού κακού τίποτα και σε κανέναν. Κράτα τα λεφτάκια σου και μην λυπάσαι κανέναν όσο κι αν σου κλαίγεται, ενώ τα πράγματα θα αρχίσουν να χοντραίνουν αν σου πουλήσουν και έρωτα…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου είσαι άρχοντας/ισσα αυτόν τον καιρό, αφού τα οικονομικά σου θα πάρουν τα πάνω τους και θα τσιμπήσεις μία καλή αύξηση, ένα μπόνους ή θα κλείσεις μία πολύ καλή συμφωνία! Γεγονός είναι πως θα σου έρθουν λεφτά και θα νιώσεις κι εσύ ασφαλής και ήρεμος/η. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, από ιδέες και σχέδια για την δουλειά άλλο τίποτα, όμως τρως άκυρα απανωτά και σου βάζουν φρένo οι συνεργάτες ή οι από πάνω σου. Μην νιώθεις άχρηστος/η, αποτυχημένος κλπ κλπ, δες το σαν μια ευκαιρία να τελειοποιήσεις όσα έχεις κατά νου και να ξέρεις πως άμα επιμείνεις στο τέλος θα δικαιωθείς. Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου, άλλο κλάμα κι εσύ στα επαγγελματικά σου. Είχες μεγάλες προσδοκίες από τη δουλειά σου και τώρα θα τις βλέπεις να καταρρέουν μία μία. Αλλιώς σου τα είχαν τάξει κι άλλα σου βγαίνουν στην πορεία και από οικονομικής πλευράς και από πλευράς εξέλιξης. Αν πάλι τώρα ξεκινήσουν να σου υπόσχονται την Άρτα και τα Γιάννενα, κούνα το κεφάλι σου συγκαταβατικά και μην πιστεύεις λέξη. Στα αισθηματικά σου επίσης πας για ναυάγιο, γιατί κι εκεί παπά σου πουλάει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή εσύ κάνεις τα δικά σου και κάνεις τους άλλους να απογοητεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν είσαι γεννημένος/η το 1ο δεκαήμερο τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου θες δεν θες κι έχεις τρελές επιτυχίες σε ερωτικά θέματα και σε οποιουδήποτε είδους διακανονισμούς ή συζητήσεις. Με το ταίρι σου χαζαρώνετε ολημερίς, ενώ μία καινούρια γνωριμία σε κάνει να φαντάζεσαι το απόλυτο καλοκαιρινό love story. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, τρως μεγάλη πίκρα με τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου και αυτό το έχεις καθώς φαίνεται μεγάλο μαράζι. Τόσο πολύ που πλέον όλες σου οι σκέψεις είναι κατάμαυρες, ενώ τα κόμπλεξ σου και οι φοβίες σου σε κατασπαράζουν. Έλα οργανώσου πάλι από την αρχή, γιατί δεν βγάζεις τίποτα με το κλάμα που το έχεις και εύκολο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μην κάνεις ούτε εσύ και πολλά σχέδια για το μέλλον, γιατί το πιο πιθανό είναι να είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, να μην σου κάτσουν και να απογοητευτείς. Αν θέλεις πάντως και έχεις και καμιά καλή προσφορά μπορείς να ξεκινήσεις ερωτικό πίτσι πίτσι με κάποιον/α που δεν πρέπει, προς το παρόν όμως βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας και άρα μπορείς να το κάνεις στα μουλωχτά χωρίς να σε πάρουν είδηση.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, περιέργως για τα δεδομένα σου κινείσαι διακριτικά σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και ερωτικά, όμως καταφέρνεις στο κρυφό να πετύχεις τους σκοπούς σου. Μία αδυναμία στις παράνομες σχέσεις θα την έχεις, όπως και στις επικοινωνίες με πρώην ταίρια… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο κάτι δεν πάει και τόσο καλά με τις φιλίες σου και επειδή το έχεις πάρει γραμμή, αρχίζεις να βάζεις τα όρια σου και να κρατάς κόσμο σε απόσταση και στον πάγο. Ωστόσο μάλλον έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου, γιατί τα τεσταρίσματά σου τα έκανες και προτιμάς να μείνεις με καθόλου ή λίγους και καλούς φίλους. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου απογοητεύσεις έρχονται από τις φιλικές και τις ερωτικές σου σχέσεις. Εκμετάλλευση μυρίζει η ατμόσφαιρα και μπορεί τώρα όλοι να στο παίζουν καλοί, όμως δεν αποκλείεται σύντομα να καταλήξεις πληγωμένος/η συναισθηματικά ή άφραγκος/η. Μην είσαι καλόπιστος/η και μην νομίζεις πως όλοι κάνουν ό,τι κάνουν με την καρδιά τους όπως εσύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου με την βοήθεια των φίλων σου θα βρεις τον έρωτα σου ή μπορεί και να σου αποκαλύψει τα αισθήματά του κάποιος/α από την παρέα. Αν έχεις βρει ήδη το άλλο σου μισό, μπορεί να πάρεις οικονομική ή επαγγελματική στήριξη από τα φιλαράκια σου, ενώ μαζί με το ταίρι θα πηγαίνετε όπου σας καλούν και θα καλοπερνάτε. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θέλεις να έχεις περισσότερα πάρε δώσε στο χώρο της δουλειάς και να ανοίξεις τον κύκλο σου, αλλά μάλλον θα σε έχουν οι υπόλοιποι στην απ΄έξω. Οι συνεργάτες σου θα είναι ψυχροί, επικριτικοί και σνομπ και μάλλον θα σου σπάσουν την αυτοπεποίθηση και θα σε γεμίσουν με ανασφάλεια, παρά θα σε κάνουν να νιώσει μέλος της ομάδας. Για να βάλεις μπροστά τώρα κάποιο πλάνο, ούτε λόγος. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ελεύθερος/η και σου σκάσει ενδιαφερόμενος/η να είσαι ψυλλιασμένο/η. Μην σε αρχίσει στα φούμαρα και φας απογοήτευση μετά. Δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες /ή και στις πράξεις, άσε τα λόγια . Κι εσύ που είσαι ρεζερβέ μη νομίζεις ότι έχεις δέσει το γάιδαρό σου. Θα σου παίξει κι εσένα το ταίρι σου κάποιο άσχημο παιχνίδι και θα πέσει στα μάτια σου. Ασφαλώς καμία εμπιστοσύνη δεν πρέπει να έχεις ούτε σε ότι έχει να κάνει με τις συνεργασίες σου, από τις οποίες περιμένεις πολλά, όμως για τα «κερασάκια» σου καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου εξελίξεις και χαρούμενες ειδήσεις σε περιμένουν στη δουλειά που δεν αποκλείεται να σου φέρουν και πολλά έξτρα χρήματα. Στα ερωτικά σου, εάν μάλιστα έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό, πιθανότατα να περάσεις σε επισημοποιήσεις. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο υ σε έχει πιάσει η φιλομάθεια σου και η όρεξη για ταξιδάκια και άλλα τέτοια ευχάριστα, όμως λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Θα έχεις τόσες υποχρεώσεις στην δουλειά, που μόνο το κρεβάτι σου θα θέλεις στο τέλος της ημέρας. Το χειρότερο είναι πως δεν πρόκειται ούτε να ακούσεις μία καλή κουβέντα ή ένα ευχαριστώ, ίσως μόνο παράπονα και κριτική… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τα επαγγελματικά σου θέματα είναι κάπως μπερδεμένα αυτόν τον καιρό κι ενώ εσύ περιμένεις πολλά, στο τέλος μπορεί και να πάρεις το απόλυτο τίποτα. Τα όνειρα σου θα παραμείνουν όνειρα … Πάντως και ερωτικά ενώ φαίνεται πως πάς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να κάνεις μία καινούρια αρχή, να ανανεώσετε το μεταξύ σας ή να κάνεις σχέδια , στο τέλος σαν να μη σου βγαίνουν.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου κάνεις ζωάρα με ταξίδια, εκδρομές ή βλέπεις σπουδές και επαγγελματικά σχέδια να πηγαίνουν απίστευτα καλά. Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή ένα νομικό ζήτημα, επίσης γυρνούν υπέρ σου. Από ερωτικής πλευράς, άσε και δεν σου λέω τίποτα, με το ταίρι σου είστε όλο καινούριες εμπειρίες, ενώ αν είσαι μόνος/η εκεί που τριγυρνάς θα κάνεις την καλή την γνωριμία. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου κακοπερνάς κι αυτό δυστυχώς δεν το βγάζεις προς τα έξω για αυτό και καταλήγεις να τρώγεσαι μόνος/η σου με τα ρούχα σου, παρέα με όλους σου τους φόβους και τα απωθημένα. Ας μην μιλήσω καλύτερα για τα ανομολόγητα πάθη και τους έρωτες σου, που είναι άκρως τοξικά και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις και να βρεις κάποιον/α της προκοπής. Επιπλέον θα παίξουν και κάποιες οικονομικές δυσκολίες, για να χάσεις κάθε σου ελπίδα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μην κάνεις το λάθος να χαλαλίσεις λεφτά για να δεις κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο να προχωράει. Εκτός κι αν σου περισσεύουν. Από την άλλη κοροϊδία μπορεί να φας και από το ταίρι σου ή το φλερτ σου ειδικά εάν έχουν πάρει χαμπάρι τον εμμονικό τρόπο που λειτουργείς κι αρχίσουν να παίζουν με τις φοβίες και τα άγχη σου. Αν μάλιστα φας απόρριψη, τότε θα τα βάψεις μαύρα και θα πλαντάξεις στο κλάμα. Να φοβάσαι βέβαια και όσους σου το παραπαίζουν καλοί και γλυκούληδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου σου σκάει μία υπερτέλεια και μοναδική οικονομική συμφωνία ή μπορεί και κάποια κληρονομιά, ενώ και στην ερωτική σου ζωή το θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα και τσουρουφλίζεσαι! Ακόμη κι αν τώρα δεν έχεις ταίρι, δεν αργεί να αλλάξει η κατάσταση… Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο , εσύ και οι δικοί σου θα τα πείτε έξω από τα δόντια και πράγματι θα ακουστούν πολλές και σκληρές αλήθειες. Θα ξενερώσεις, θα πονέσεις, αλλά τουλάχιστον θα μπουν και κάποια πράγματα στην θέση τους! Εάν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου πίκρες και απογοητεύσεις σε περιμένουν και μάλιστα από τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Ο/η σύντροφος σου σε γεμίζει με ψέματα και υποσχέσεις προκειμένου να ωραιοποιήσει καταστάσεις ή να σε εκμεταλλευτεί. Επίσης μπορεί να επαναλάβει κάποιο λάθος που και στο παρελθόν σε πλήγωσε πολύ. Τα πράγματα δεν θα είναι καλύτερα ούτε στα επαγγελματικά σου, ούτε στα οικογενειακά σου θέματα. Εάν τώρα κάνεις μία καινούρια γνωριμία, δώσε χρόνο και μην μένεις στην πρώτη εντύπωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, στα ερωτικά σου κανένα σύννεφο δεν σκιάζει την ευτυχία σου, αν έχεις ταίρι θα κολλήσουμε όλοι από τα σορόπια σας κι αν δεν έχεις βρίσκεις εύκολα, αρκεί να το θελήσεις. Τα πράγματα πάνε ευνοϊκά και στις συνεργασίες και μπορεί τώρα να κλείσεις μία ιδιαίτερα κερδοφόρα συνεργασία. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα υποφέρουν πλάι σου οι συνάδελφοί σου, αφού θα τους έχεις μία στο καρφί και μία στο πέταλο. Δεν θα υπάρξει κανένας οίκτος ή έλεος σε όποια παρατήρηση ή σχόλια τους κάνεις κι ας τους βλέπεις να το παίρνουν κατάκαρδα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου είσαι παραδόξως πολύ ευκολόπιστος/η αυτόν τον καιρό με όσα σου τάζουν στη δουλειά και παρόλο που κάποια είναι ξεκάθαρα υπερβολές, σε τυφλώνει η φιλοδοξία σου και τα καταπίνεις αμάσητα. Στο τέλος πάντως και αφού θα σε έχουν ξεζουμίσει, θα μείνεις με ότι έχεις… Από την άλλη μία χαρά θα πεις κι εσύ τα ψεματάκια σου, αν είναι να πετύχεις τους σκοπούς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Εσύ του 1ου κοίτα την δουλειά, όπου και σε περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις, ενώ αν θέλεις να ζητήσεις κάτι από συναδέλφους ή και να τους την πεις για ό,τι σε ενοχλεί κάντο τώρα που όχι απλά δεν θα σε παρεξηγήσουν, αλλά θα σου ζητήσουν και χίλια συγνώμη. Μπορεί μάλιστα να έχεις κι ένα ερωτικ΄πο πίτσι πίτσι με κάποιον/α συνάδελφο ή να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία σε μέρη που τριγυρνάς καθημερινά. Για εσένα του 2ου δεκαημέρου, η εβδομάδα έχει οικονομικά ζόρια, τι πρωτότυπο! Χάλια τα πράγματα υ και ακριβώς για αυτό δεν έχεις καμία όρεξη για καλοπέραση και διασκεδάσεις. Εντωμεταξύ θα φας και κάποια απόρριψη στα ερωτικά σου και έρθει να δέσει η κατάθλιψη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου φιρί φιρί το πας για ερωτική απογοήτευση. Είσαι αγνός/ή και απονήρευτος/η και καταπίνεις αμάσητα όσα σου ξεφουρνίζει το ταίρι ή το φλερτ σου . Τόση εμπιστοσύνη δεν θα σου βγει σε καλό και σε περίπτωση που δίνεις και την ψυχή σου για τον/την άλλον/η, ετοιμάσου να την τσαλαπατήσει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο ετοιμάσου να ανταλλάξεις φλογερά λόγια αγάπης με το άλλο σου μισό , να ακούσεις ερωτικές εξομολογήσεις , να βρεις ταίρι αν είσαι μόνος/η, αλλά και να προωθήσεις με έξυπνο και γαλίφικο τρόπο τα δημιουργικά σου σχέδια. Με λίγα λόγια, εβδομάδα από τις λίγες αναμένεται! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, γίνεσαι σκληρός/η με τους δικούς σου και δεν σε νοιάζει μία αν με τα λόγια σου τους πληγώνεις και τους φέρνεις σε δύσκολη θέση. Λες όσα έχεις να πεις όπως έχουν, χωρίς σάλτσες και σε όποιον αρέσουν. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου ή κάτι δεν κάνεις εσύ καλά και δίνεις πίκρες και απογοητεύσεις στους αγαπημένους σου ή είσαι το απόλυτο θύμα και όλοι εκμεταλλεύονται την καλή σου την καρδιά και τη μεγαλοψυχία σου. Όπως και να χει θα χαλαστείς και θα χαλάσεις διαθέσεις και καρδιές…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved