Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 23/06 έως 29/06

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 23/06 έως 29/06

Πλάκα-πλάκα, τον φάγαμε και τον Ιούνιο και βαδίζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού. Η εβδομάδα ξεκινά χαλαρά, με συνηθισμένους ρυθμούς, μέχρι τις 26 που έχουμε το τρίγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, το οποίο θα προσπαθήσει να οργανώσει και να προγραμματίσει Παρορμητικούς και Μεταβλητούς, γεννημένους τέλος του β' δεκαημέρου, ίσως και να δικαιώσει για κάποιες αποφάσεις ή επιλογές τους. Στις 29, ξαναρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Άρη στον Ταύρο, που φέρνει φλερτ, διεκδίκηση, έρωτα, σεξ, πάθος, συναρπαστικές γνωριμίες, έξαψη, περιπέτεια και μιας και είναι Σάββατο, διασκέδαση μέχρι πρωΐας σε Παρορμητικούς και Σταθερούς του β' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Καρκίνοι, Ιχθύες και Ταύροι του β' δεκαημέρου, σαφώς έχετε το προβάδισμα αυτή την εβδομάδα, αφού από τη μια η Αφροδίτη, από την άλλη ο Άρης σας σπρώχνουν με χίλια και σας ανεβάσουν την ερωτική θερμοκρασία. Ευτυχώς κάπου εκεί υπάρχει κι ένας Κρόνος για να σας συγκρατεί όσο χρειάζεται, που μπορεί και να σας δικαιώσει για τις προσπάθειες που κάνατε τόσο καιρό ή για μια απόφαση ή επιλογή σας. Εσείς οι Αιγόκεροι θα είστε πόλος έλξης, ωστόσο, θα υπάρχουν και στιγμές έντονης διεκδίκησης και είτε θα πέσετε σαν ώριμο φρούτο σε κάποια αγκαλιά είτε θα νιώσετε άβολα. Πάντως το θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο αυτή την εβδομάδα και καλό θα ήταν να είστε εσείς οι κυνηγοί κι όχι τα θηράματα.

ΑΤΥΧΑ

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του β' δεκαημέρου, δοκιμάζονται τα νεύρα και η υπομονή σας, αυτή την εβδομάδα, αφού όλο και διάφορα θέματα θα ανακύπτουν είτε στη σχέση είτε στο σπίτι ή τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Σπατάλες και αλόγιστα έξοδα τα ξεχνάτε προς το παρόν, αφού ο λογαριασμός δε βγαίνει και κάνετε συντήρηση δυνάμεων. Από την άλλη, καλό θα ήταν, αν βλέπετε ότι το κλίμα είναι τεταμένο, να μην τραβάτε κι εσείς το σχοινί γιατί θα σπάσει. Προσπαθήστε να είστε -όσο γίνεται- ψύχραιμοι ή να αφήσετε να εκτονωθούν οι εντάσεις, πριν πείτε τη δική σας άποψη και αποφύγετε "συμβουλές" και υποδείξεις για να μην δημιουργούνται αντιδράσεις.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved