Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 30/06 έως 06/07

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 30/06 έως 06/07

Η τελευταία μέρα του Ιουνίου περιλαμβάνει αρκετές κι ευχάριστες εκπλήξεις και απρόοπτα, αλλά και ειδήσεις ή πληροφορίες που θα ενθουσιάσουν Παρορμητικούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου, με το εξάγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Το ανάποδο θα συμβεί στις 3 του μήνα, καθώς ο Ερμής, έχοντας περάσει στον Λέοντα, θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και τα Σταθερά και τα Παρορμητικά των πρώτων ημερών θα στενοχωρηθούν αρκετά. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, προσγειώνοντας Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του β' δεκαημέρου και τρέποντάς τους να δουν και το συμφέρον τους σε κάθε επαφή, σχέση ή οικονομικό τους θέμα. Στις 5, έχουμε το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Κρόνο, που βάζει στην γραμμή εκκίνησης Σταθερούς και Μεταβλητούς του β' δεκαημέρου, αφήνοντας πίσω αναβολές και καθυστερήσεις, για να καταφέρουν τους στόχους τους, προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Με τη Νέα Σελήνη του μήνα, στον Καρκίνο, κλείνει η εβδομάδα, που έχει σαν στόχο το παρελθόν να γίνει μάθημα σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του β' δεκαημέρου και να μην επαναληφθούν καταστάσεις, που δεν οδήγησαν πουθενά, μόνο και μόνο εξ αιτίας συναισθηματικών λόγων και δεσίματος με τα παλιά.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Ταύροι του β' και γ' δεκαημέρου, η εβδομάδα σας αναμένεται γεγονότα και εξελίξεις, που κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Εκτός από τα μικρά της καθημερινότητας που θα σας αλλάξουν τη διάθεση, θα έχετε και ειδήσεις, συναντήσεις ή άλλα περιστατικά που θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στην προσωπική σας ζωή ή θα σας κάνουν να διαφοροποιηθείτε όσον αφορά στις αντιλήψεις σας και να ρισκάρετε παραπάνω. Σχέδια και στόχοι, από τη στιγμή που είναι καλά μελετημένα και οργανωμένα θα αρχίσουν να λειτουργούν προς όφελός σας, ενώ δεν αποκλείεται και να νιώσετε δικαιωμένοι, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και θα φανεί κι η αξία ή η συμβολή σας και το κατά πόσο είχατε δίκιο ή όχι που επιμένατε σε κάποια πράγματα και δεν συμβιβαζόσασταν.

ΑΤΥΧΑ

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, εσείς αντίθετα θα είστε στην τσίτα, μέχρι και τις 4 του μήνα που θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα φανεί ποιος είναι μαζί σας και ποιος εναντίον σας. Λογικό είναι να γίνεται καχύποπτοι, δύσπιστοι, να σκαλίζετε να βρείτε αλήθειες και ψύλλους στα άχυρα, αφού δεν εμπιστεύεστε ούτε τη σκιά σας και τους πάντες θα τους βλέπετε σαν πιθανούς εχθρούς. Ωστόσο, δε θα λείψουν και αποκαλύψεις ή γεγονότα που θα επιβεβαιώσουν τη στάση σας, ανεξάρτητα απο το πόσο θα σας στενοχωρήσουν. Από εκεί και πέρα, στο χέρι σας είναι, αν θα αφήσετε να συνεχιστούν άσχημες ή τοξικές συμπεριφορές, αν θα ξεμπροστιάσετε κόσμο και κοσμάκη ή θα σερβίρετε την εκδίκησή σας, ως κρύο πιάτο και θα τελειώνετε με κάθε παθογένεια.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved