Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 07/07 έως 13/07

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 07/07 έως 13/07

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες και συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες και πειραματισμούς, για Παρορμητικούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου, καθώς στις 8 του μήνα έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Δώρα, χαρούμενες ειδήσεις και τυχερά συναπαντήματα, δημόσιες σχέσεις, πολλές και χρήσιμες επαφές και διεύρυνση οριζόντων έχει να προσφέρει την ίδια μέρα, σε Σταθερούς και Μεταβλητούς που έχουν γενέθλια τέλος του α’ δεκαημέρου το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στους Διδύμους. Στις 10, έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που καλεί τους Παρορμητικούς και τους Μεταβλητούς, που έχουν γενέθλια τέλος του β’ δεκαημέρου να αναλάβουν ευθύνες και καθήκοντα και να επιδείξουν ωριμότητα, υπευθυνότητα, σεβασμό και αξιοπιστία, κυρίως όμως να έχουν ρεαλιστική αντιμετώπιση των πάντων. Ο ρομαντισμός, η εξειδανίκευση, η φαντασία ή ένας έρωτας με μεγάλες προσδοκίες χτυπούν την πόρτα Παρορμητικών και Μεταβλητών των τελευταίων ημερών, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στις 11 του μήνα. Λίγο αργότερα, λαμπερή και απαστράπτουσα η Αφροδίτη κάνει μεγαλειώδη είσοδο στον Λέοντα, όμως η λάμψη της θα θαμπώσει στις 12 με την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο αφού εκτός από μοιραίους έρωτες, προκαλεί και εντάσεις, πάθος, ξεκαθάρισμα, οριστικούς χωρισμούς, αίσθηση απώλειας και στενοχώρια.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του α' και αρχές του β' δεκαημέρου, είναι η τυχερή σας εβδομάδα, αφού θα έχετε τον Δία στο πλευρό σας να ευνοεί κάθε προσωπικό, επαγγελματικό, οικογενειακό, ερωτικό και οικονομικό σας εγχείρημα. Η θετική του όψη με τον Ερμή φέρνει προτάσεις, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση σε όλα τα παραπάνω που αναφέραμε. Κάνετε τις κατάλληλες επαφές, ανοίξτε τον κύκλο τον κύκλο των γνωριμιών σας, μη διστάσετε να εκφράσετε ό,τι σας απασχολεί, αφού η τύχη είναι με το μέρος σας και θα βρεθούν λύσεις και ευκολίες.

ΑΤΥΧΑ

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί των πρώτων-πρώτων ημερών του ζωδίου σας, πάνω που θα χαρείτε με την άφιξη της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα πάρετε και μεγάλη στενοχώρια. Φταίει ο έρωτας ή οι επιλογές σας; Φταίει του ότι αφήσατε το πάθος να σας παρασύρει και κλείσατε τα μάτια στα σήμαδια που προμήνυαν τον επερχόμενο κίνδυνο; Φταίει ότι κάνατε ανοίγματα, χωρίς να έχετε κι ένα δίχτυ προστασίας ή το ότι επιμένετε να κρατάτε στη ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις, που βλέπετε ότι δεν επιδέχονται βελτίωσης; Ότι ανέχεστε συμπεριφορές χειριστικές και τοξικές, από τον φόβο μήπως και μείνετε μόνοι ή κόψετε την "καλημέρα"; Σίγουρα κάπου σε όλα αυτά τα ερωτήματα κρύβεται και η απάντηση. Και προσέξτε, να πάρετε τώρα το μήνυμα και να τελειώνετε με τις παθογένειες γιατί γύρω στις 23 του μήνα θα βρεθείτε σε χειρότερη κατάσταση.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved