Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 14/07 έως 20/07

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 14/07 έως 20/07

Μια μάλλον ανήσυχη εβδομάδα ξεκινά με αρκετές ανακατατάξεις, αλλαγές και εκπλήξεις που άλλους θα χαροποιήσουν, άλλους πάλι θα τους δυσαρεστήσουν, καθώς έχουμε στις 15 τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο και στις 18 το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό. Θετικές όψεις και οι δύο που όμως θα μετατραπούν σε αρνητικές, αν Σταθεροί και Παρορμητικοί του γ' δεκαημέρου δεν είναι εκείνοι που θα ρίξουν το βότσαλο στη λίμνη για να ταράξουν τα νερά και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να ξεφύγουν από την πεπατημένη και να χαράξουν μια διαφορετική πορεία. Στις 20, έχουμε το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που κι αυτός με τη σειρά του, έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, ανάλογα με το αν Μεταβλητά και Σταθερά θα επιλέξουν το ρόλο του θύτη ή του θύματος. Θα θολώσουν το τοπίο, θα κινηθούν υπόγεια και μη δίνοντας στόχο, θα πλασάρουν ό,τι τους βολεύει για να "κοιμήσουν" εχθρούς και αντιπάλους ή θα γίνουν αυτοί αντικείμενα εκμετάλλευσης, απάτης και παραπλάνησης; Λίγο πριν αλλάξει η μέρα, ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους!

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του α' δεκαημέρου, τα δύσκολα πέρασαν για σας, οπότε η εβδομάδα σας αναμένεται απολαυστική, με αρκετά όμορφα περιστατικά και αισθητή βελτίωση σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μόνη και ελεύθερη να σας προσφέρει τα δώρα της που θα είναι ιδιαίτερα, ξεχωριστά κι "ακριβά", σαν και την ίδια, τόσο στα προσωπικά και επαγγελματικά σας, όσο και στα οικογενειακά, τα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρει γιατί δε χάνονται, καθώς στις 20 του μήνα θα βρεθεί στο β' δεκαήμερο και το πουλάκι θα πετάξει. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί που είστε γεννημένοι αρχές του β' δεκαημέρου, έχετε Δία που σας πριμοδοτεί και σας προστατεύει από κακοτοπιές, αρκεί να μην το παρακάνετε και προκαλείτε την τύχη σας για να μην εκτεθείτε. Όσο δεν ξεφεύγετε, τόσο θα συνεχίσει να σας προσφέρει λύσεις και ευκολίες...

ΑΤΥΧΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου, όπως είπαμε και στην εισαγωγή, το θέμα είναι από ποια πλευρά θα βρεθείτε. Αν παραμένετε αγκριστρωμένοι σε συντηρητικές ή παλιακές θέσεις, νοοτροπία και μυαλά, οι εκπλήξεις θα έρθουν από την απέναντι πλευρά και σίγουρα δε θα σας αρέσουν. Αν είστε αφελείς και καλόπιστοι με ανθρώπους που δε γνωρίζετε πολύ καλά, επειδή σας τάζουν διάφορα ή σας γεμίζουν κομπλιμέντα και σας λένε αυτά που είναι πιο ευχάριστα στα αφτιά σας, τότε θα είστε οι εξαπατημένοι. Μεγάλη προσοχή λοιπόν σε όσα σας λένε και σας τάζουν, μην εμπιστεύεστε κανέναν, ακόμα και αν σας φαίνεται γλυκός και αθώος γιατί οι επιτήδειοι καραδοκούν και ψάχνουν για υποψήφια θύματα, που θα τους πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και λαγούς με πετραχήλια.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved