Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 21/07 έως 27/07

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 21/07 έως 27/07

Της τρελής το πανηγύρι γίνεται αυτή την εβδομάδα και πραγματικά όλα είναι ανοιχτά κι όλα παίζονται. Ξεκινάμε, λοιπόν, στις 21 του μήνα με την Πανσέληνο που γίνεται στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω, που από μόνη της θα δημιουργήσει ένα συγκρουσιακό κλίμα, καθώς η λογική με το συναίσθημα δε φαίνεται να συμβαδίζουν για Παρορμητικούς και Μεταβλητούς των τελευταίων ημερών του ζωδίου τους. Στις 22, έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, που θα αναθαρρήσει Σταθερούς και Παρορμητικούς, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στους Διδύμους που θα φέρει εύνοια, αισιοδοξία, χαρά, κέφι, ενθουσιασμό, διασκέδαση, δώρα, παροχές, μια κοινωνική επιτυχία και αφθονία σε όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων, που έχουν γενέθλια αρχές του β' δεκαημέρου, αλλά και το τρίγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που εκτός από μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία και σεξουαλική αναγέννηση, έχει και ξεσκέπασμα παράνομων δραστηριοτήτων, εξολόθρευση του κακού και αποφυγή ενός μεγάλου κινδύνου για Μεταβλητούς και Σταθερούς που είναι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου τους. Στις 23, ωστόσο, ο κίνδυνος θα ξανακάνει την εμφάνισή του (το είχαμε προαναφέρει) με την αντίθεση του Ήλιου στον Λέοντα με τον Πλούτωνα. Ξεκαθαρίσματα, έρευνα σε βάθος, διαγραφή, οριστικό τέλος, πράξεις εκδίκησης, καταστροφή και έναρξη από το μηδέν έχει στο πρόγραμμά του για Σταθερούς και Παρορμητικούς που έχουν γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου τους. Η τελευταία όψη αυτής της εβδομάδας γίνεται στις 26 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη, που θέλει Σταθερούς και Μεταβλητούς του α' δεκαημέρου να γίνουν πιο ενεργητικοί, να δραστηριοποιηθούν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Επίσης τα ξημερώματα της 26ης, ο Ερμής περνά στην Παρθένο.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί γεννημένοι αρχές του β' δεκαημέρου, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους των ζωδίων σας, για σας θα κελαηδούν τα πουλιά. Τύχη, λύσεις, ευκαιρίες, αισιόδοξα μηνύματα, μπρίο, κέφι, καινούργιες και αξιόλογες γνωριμίες, ακόμα και προαγωγές, δώρα, κέρδη, απολαύσεις και διασκέδαση σας περιμένουν και θέλετε-δε θέλετε θα αφήσετε κατά μέρος έγνοιες και υποχρεώσεις και θα μπείτε στο χωρό. Η επιτυχία είναι δεδομένη σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε και εννοείται ότι με Δία και Αφροδίτη κανείς ποτέ δεν προσπάθησε πολύ! Κάνετε τώρα τις κινήσεις σας, βγειτε δυναμικά για να δημιουργήσετε το μαξιλαράκι ασφαλείας σας, καβατζώστε θέσεις και αξιώματα, έρωτες και επαφές και μη μένετε σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, έτσι ώστε να βγείτε και να παραμείνετε κερδισμένοι.

ΑΤΥΧΑ

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί των πρώτων ημερών, σαν ηφαίστειο που ξυπνά είναι αυτή η εβδομάδα για σας, αφού πολλές θα είναι οι αποκαλύψεις, πολλά και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, που όχι απλά θα σας στενοχωρήσουν, αλλά θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τελείως στάση, απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, είτε στη σχέση και το σπίτι σας είτε στη δουλειά και στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας. Εδώ τα πράγματα δεν είναι παίξε-γέλασε και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να δώσετε σκληρή μάχη για να αντεπεξέλθετε. Ίσως χρειαστεί και να εγκαταλείψετε το πεδίο, αν βλέπετε ότι χάνετε κατά κράτος και δεν υπάρχει περίπτωση να αντιστρέψετε τα πράγματα. Και η ήττα ή η απώλεια είναι μέσα στη ζωή, οπότε αποδεχτείτε την και μην επιμένετε γιατί όχι μόνο θα χάσετε, αλλά θα στραπατσαριστείτε και θα κάνετε πάρα πολύ καιρό μέχρι να συνέλθετε.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved