Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 28/07 έως 03/08

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 28/07 έως 03/08

Αρκετά ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα, καθώς από αστρολογικής άποψης, δε συμβαίνει κάτι αξιόλογο ή δυσάρεστο, τουλάχιστον έως την προτελευταία μέρα της. Στις 2/8, λοιπόν, μια αναπάντεχη εξέλιξη στα ερωτικά ή τα οικονομικά τους θα ταράξει Σταθερούς και Παρορμητικούς του γ' δεκαημέρου, καθώς έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο. Δεν αποκλείεται ένας ξαφνικός χωρισμός, αλλά και μια απρόβλεπτη γνωριμία ή με εκκεντρικά και περίεργα πρόσωπα, που θα λειτουργήσει σαν... βεγγαλικό, μια αποτυχημένη αλλαγή εμφάνισης, ερωτικοί πειραματισμοί και αντιφατικές συμπεριφορές. Αυτή είναι και η μοναδική όψη αυτής της εβδομάδας!

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Δίδυμοι και Υδροχόοι του α' και β' δεκαημέρου, οι πρώτοι με τον Άρη, οι δεύτεροι με τον Δία να σας ευνοούν, δε φαίνεται να σας αγγίζει τίποτα. Έχετε ταχύτητα, κίνηση, διάθεση για δράση, ευκαιρίες, ευκολίες και την τύχη για να πετύχετε ό,τι ποθείτε στην προσωπική κι ερωτική σας ζωή. Το παιχνίδι σε διπλό και... τριπλό ταμπλό δίνει και παίρνει, σταθερότητα όμως δεν υπάρχει, αφού τα θέλετε όλα ταυτόχρονα και με μεγάλη ευκολία πάτε από... κανάρα σε κανάρα, αν ζοριστείτε ή προσπαθήσουν να σας βάλουν στο κλουβί. Εσείς πάντως φροντίζετε να περνάτε καλά και τα καταφέρνετε, χωρίς να σας πολυνοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι.

ΑΤΥΧΑ

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του γ' δεκαημέρου, ο... Ορανός ξαναχτυπά, αυτή τη φορά τις σχέσεις, τα ερωτικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας κι αν δεν είστε εσείς αυτοί που θα έχουν ξαφνικά τάσεις ανεξαρτητοποίησης και αυτονομίας, τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Αιφνιδιασμοί, ξαφνικοί χωρισμοί και διασπάσεις σε μια στιγμή μπορεί να σας αναστατώσουν τη ζωή και να σας φέρουν στα όρια της κρίσης. Επειδή όμως ό,τι γίνεται γίνεται για το καλό σας, ακόμα κι αν εκείνη την στιγμή δεν το καταλαβαίνετε, καλό θα ήταν να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά και να δείτε τι μπορείτε να κερδίσετε από αυτές τις συμπεριφορές, να μη μείνετε μόνο στο τι χάνετε ή "γιατί" συνέβη ό,τι συνέβη.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved