AstroΤσαούσα 19/06-25/06: Και το μυαλό σου είναι θολό...

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 19/06-25/06: Και το μυαλό σου είναι θολό...

Για λίγο πριν περάσει στον Καρκίνο μας φύλαγε ο Ήλιος το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 20/06. Ήδη η ατμόσφαιρά ήταν θολή και πάνω που πήγαινε να καθαρίσει το πράγμα, φτου κι από την αρχή για τα Μεταβλητά των τελευταίων τελευταίων ημέρων που χάνουν την μπάλα και δεν ξέρουν τι να πιστέψουν και τι όχι. Εννοείται πως όσο και να προσέχουν η στραβή θα τους κάτσει και θα απογοητευτούν οικτρά! Τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο. Hello θερινό Ηλιοστάσιο! Στις 21/06 ο Ερμής από τον Καρκίνο εξαγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο και μία χαρά δυναμικά προωθούν τις υποθέσεις τους τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων. Στις 22 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω που επίσης ταράζει τα νερά για τα 1α δεκαήμερα και ειδικά για Κριούς- Ζυγούς- Καρκίνους-Αιγόκερους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου, ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια οπωσδήποτε! Ναι μεν το σπίτι σου και η οικογένειά σου κορόνα στο κεφάλι σου, αλλά μην αφήνεις και τα σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα στην τύχη τους, ειδικά τώρα που γυρνάει η μπίλια και μπορεί να σου έρθουν καλές ευκαιρίες. Στα οικονομικά σου κάτι θα μαγειρέψεις στο κρυφό και θα βγάλεις το εξτραδάκι σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου επίσης υα οικονομικά σου βρίσκουν την φόρμα τους, όμως κάτι θα στραβώσει σε ένα επαγγελματικό σου σχέδιο ή κάποιο ταξίδι που θέλεις να κάνεις και θα χαλαστείς. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τα πολλά τα πίτσι πίτσι με φίλους και γνωστούς πολύ προσοχή. Θα ακούσεις ένα κάρο ψέματα, θα μπλεχτείς σε κουτσομπολιά, αν εμπιστευτείς μυστικό σου θα το μάθει όλος ο κόσκμος και κάποια νέα γνωριμία που θα κάνεις θα σου φανεί φοβερή στην αρχή, αλλά θα αποδειχτεί σκέτη απογοήτευση για πολλούς λόγους.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου επιτέλους το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να ξεκολλήσεις και μάλιστα ευκολούτσικα από κάποιες ιδέες και προκαταλήψεις που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς όπως θα μπορούσες. Γενικά δείχνεις μία θέληση να εξελιχθείς και να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια κι αυτό μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Την βοήθεια ενός φιλικού σου προσώπου θα την έχεις για μια βιαστική σου υπόθεση ή ένα μεγάλο ρίσκο που θέλεις να πάρεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα βρεις τις ισορροπίες σου μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και πολλά στραβά θα διορθωθούν. Ωστόσο, θα απομακρυνθείς από φιλικό σου πρόσωπο που νομίζει ότι μπορεί να σου κάνει κουμάντο. Σος και το θέμα των οικονομικών σου, καθώς θα έχεις στριμώγματα λόγω χρεών. Αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μην πιστεύεις λέξη σε ό,τι σου τάξουν ή σου προτείνουν κι έχει σχέση με διακανονισμούς χρεών ή λεφτά από κληρονομιές και επενδύσεις. Σε κοροϊδεύουν μες στην μούρη σου και πιο πιθανό είναι να βρεθείς και χρεωμένος. Μία απογοήτευση θα πάρεις και στα ερωτικά σου και θα σε πιάσει το παράπονο για την άδικη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, επιτέλους πρέπει να κάτσεις και να βάλεις σε τάξη τα χρέη σου γιατί έχει παραγίνει το κακό σου και εσύ μαζεύεις κοχύλια στις παραλίες. Αν πάντως είχες κάνει ήδη κάποιες ενέργειες παίζει τώρα να ξεχρεώσεις κάποια, ενώ μπορεί να κλείσεις και μία συμφωνία που ήθελες καιρό τώρα. Από ψυχολογικής πλευράς μάλλον θα πάρεις τα πάνω σου και θα ξεκουμπιστούν πολλές φοβίες σου. Εσύ του 2ου δεκαημέρου αξίζεις συγχαρητήρια για τον άριστο προγραμματισμό σου στην δουλειά και θα τα πάρεις, όμως σύντομα θα φας καινούριο χώσιμο και πάει η χαρά σου…Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, άσε τις πολύ σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου για αργότερα. Χάνεις πολλές και σημαντικές πληροφορίες και θα την πατήσεις την μπανανόφλουδα. Πιο πονηρεμένο/η σε θέλω και στα ερωτικά σου γιατί και το αντικείμενο του πόθου σου δεν σου τα λέει καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου η εβδομάδα έχει να δώσει πράμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν έχεις φτάσει στα όρια σου, ίσως να ήρθε η ώρα να πεις αντίο και έχε γεια στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Εκτός και αν δείξουν καλή θέληση και προσαρμοστούν στα θέλω σου. Πάντως μην αγχώνεσαι καθόλου, όσο εύκολα τελειώνει κάτι, ξεκινάει το επόμενο... Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου τα δημιουργικά σου σχέδια μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης κι αυτό σε χαροποιεί, ωστόσο θα φας χλαπάτσα στην καθημερινότητα σου, αφού θα δεις τις υποχρεώσεις σου να πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τα σχέδια σου θα νομίζεις ή θα θέλεις να πιστεύεις ότι πάνε καλά, όμως στην πραγματικότητα οδεύουν προς την καταστροφή. Δεν φαίνεται πάντως να παίρνεις χαμπάρι ούτε να πτοείσαι, αφού συνεχίζεις ακάθεκτος/η να κάνεις καινούρια, τα όποια επίσης είναι καταδικασμένα.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου θα δεις διαφορές στην καθημερινότητα σου, αφού κάποιες καταστάσεις που θεωρούσες δεδομένες και τις είχες φάει παγωτό, θα αρχίσουν να εξαφανίζονται ή θα τις εξαφανίσεις εσύ μία και καλή, μπας και δεις άσπρη μέρα ψυχολογικά. Εξελίξεις και αλλαγές θα υπάρξουν και στον χώρο της δουλειάς, ενώ θα πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω την υγεία σου, για να αποφύγεις τυχόν προβληματάκια. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου βάζεις σε τάξη πολλές οικογενειακές σου υποθέσεις και μάλιστα οικονομικές. Μπορεί επίσης να σου έρθουν λεφτά από την ακίνητη περιουσία σου ή μια κληρονομιά. Πακέτο τρως στα αισθηματικά σου, αφού με το ταίρι σου ζορίζουν τα πράγματα και υπάρχει πολύ μιζέρια. Αν είσαι μόνος/η, θα παραμείνεις έτσι και θα αρχίσουν να χορεύουν οι ανασφάλειες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαημέρου ετοιμάζεσαι να κάνεις ίσως μια καινούρια συνεργασία με κάποιον/α που μόλις γνώρισες και έχεις ψηθεί ότι πρόκειται για κελεπούρι. Κοπάνα την όσο είναι καιρός, μυρίζει απάτη! Δεν θα σου βγει σε καλό και θα χάσεις και λεφτά από πάνω. Άσε τις φιλίες και τις συμπάθειες κατά μέρος, γιατί εκεί πέφτει η πιο χοντρή εκμετάλλευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, μάλλον κάποια από τις φιλίες σου θα φτάσει στο τέλος της, όχι γιατί θα γίνει κάτι τρελό, απλά γιατί θα καταλάβεις πως με ορισμένους δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας. Στα ερωτικά σου επίσης θα μπείτε σε μία καινούρια φάση με το ταίρι σου, τελείως διαφορετική από την προηγούμενη ή τουλάχιστον κατά πολύ βελτιωμένη. Αν δεν καταφέρετε κάτι τέτοιο, οι σκέψεις για χωρισμό θα αυξηθούν επικίνδυνα. Αν είσαι σόλο, εύκολα μπορεί να σου κάτσει μία καλή γνωριμία. Εξελίξεις μπορείς αν περιμένεις και σε θέματα παιδιών. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο μακριά από καινούριες συνεργασίες και όσα σου υπόσχονται, γιατί θα πέσεις από τα σύννεφα και πολύ απότομα μάλιστα, με αυτά που θα δεις στην πορεία. Κουβέντα μην πιστεύεις, κανείς δεν θα σου χαρίσει λεφτά και επιτυχία από την κακή του την καρδιά. Επίσης έχε το νου σου και για περίεργες συμπεριφορές από μέλη της οικογένειας σου ή και το ταίρι σου. Όλοι ύποπτοι!

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, κυνηγάς τόσο πολύ τη δουλειά αυτόν τον καιρό σε σημείο που κάνεις την οικογένεια σου να νιώθει ότι σου είναι βάρος ή να έχει παράπονα ότι μόνιμα λείπεις από όλους και όλα. Πλέον αυτή η κατάσταση δεν τραβάει και θα πρέπει να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου, για να μπορέσει να λειτουργήσει το πράγμα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, τα οικονομικά σου θα τονωθούν και με κάποιο τρόπο θα σιγουρέψεις την θεσούλα σου στην δουλειά. Πάνω που πάνε όλα καλά όμως, θα παιχτεί και κάποια παρεξήγηση ή καβγάς. Αν είσαι γεννημένος μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου κάνε τα σχέδια σου για τη δουλειά ή τις σπουδές σου, αλλά μην περιμένεις να γίνει απολύτως τίποτα κι ας σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Μην σου πω θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος/η αφού μπορεί και να χαλάσουν στρωμένες δουλειές που έχεις. Σε κάθε περίπτωση τα όνειρα τζάμπα είναι, επομένως κάτσε να φαντάζεσαι. Μετά όμως μην λες πως δεν σε προειδοποίησε κανένας.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου σε απασχολεί το μέλλον των επαγγελματικών σου ή των σπουδών σου πάρα πολύ, καίγεσαι που λέμε. Έφτασε λοιπόν η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων και καλό είναι να ην κάνεις πίσω. Άλλωστε εσύ είσαι παιδί του "όλα ή τίποτα". Επίσης εάν είχες νομικά θέματα ανοιχτά, θα σου σκάσει κι από εκεί κάποια εξέλιξη. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, οικονομικά και ερωτικά πας καλά στις αρχές της εβδομάδας, μετέπειτα όμως γυρνάνε τούμπα τα πράγματα και σε τρώνε οι καημοί και οι ανασφάλειες. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τρώγεσαι πολύ να μπεις σε μία καινούρια επένδυση που στηρίζεται σε κάποια ιδέα σου, την οποία και θεωρείς μοναδικής. Έλα όμως που δεν είναι και θα καταλήξει ναυάγιο, ειδικά εάν βασίζεσαι στα ψεύτικα λόγια και τις υποσχέσεις τρίτων, αν και δεν χρειάζεσαι κι άλλους για να αυτοκαταστραφείς εσύ... Σε πιο απλά και καθημερινά πράγματα, θα έχεις παραδόξως την θέληση να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα, αλλά θα περάσεις χάλια μαύρα ή δεν θα το κάνεις ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου θα επηρεαστούν τα οικονομικά σου πολύ πολύ πολύ αυτές τις μέρες. Φτάνεις σε ένα κρίσιμο σημείο που θα πρέπει να κοιτάξεις πως θα βγάλεις περισσότερα χρήματα ή πως θα μαζέψεις τα έξοδά σου, γιατί με τη μέχρι τώρα διαχείρισή σου δεν τα πήγες και τόσο καλά και για να μην κοροϊδευόμαστε ψιλοχαντακώθηκες. Προσπάθησε να σώσεις τώρα ό,τι σώζεται. Αν είσαι του 2ου δεκαήμερου, εκεί που πάνε να στρώσουν τα οικογενειακά σου, κάτι πάλι γίνεται και νιώθεις πως θα σε σκάσουν αυτοί οι άνθρωποι. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο θα χάσεις κάθε εμπιστοσύνη που είχες στους ανθρώπους… Ψέματα και λοιπά δουλέματα θα φας από τον καλό/ή σου, τον κατά τα άλλα έμπιστο συνεργάτη σου, την οικογένειά σου, μη σου πω την μάνα σου την ίδια. Το κακό είναι ότι είχες από όλους μεγάλες προσδοκίες και το χειρότερο ότι στις τάισαν, για να σου πάρουν στο τέλος τη μπουκιά από το στόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, πιθανώς να μπουν τίτλοι τέλους σε μία σχέση ή μία συνεργασία σου, αν και μπορεί σε περίπτωση που οι βάσεις είναι στέρεες να περάσεις απλά σε μία νέα φάση. Αυτό που σε νοιάζει είναι να φύγει η μαυρίλα και η τοξικότητα από την ζωή σου με κάθε τρόπο. Πάντως μπορείς να περιμένεις και κάτι καινούριο τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα περάσεις ευχάριστο και ξένοιαστο χρόνο με τους φίλους σου και θα κάνεις καινούριες γνωριμίες, μέχρι που θα σε ξαναπιάσουν τα ψυχολογικά σου και θα κλειστείς και πάλι στο καβούκι σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα πεις και θα ακούσεις ψέματα στο χώρο εργασίας σου, αλλά και πολλά κουτσομπολιά που τα μισά δεν θα ισχύουν. Μην και πας και τα πεις παραέξω και εκτεθείς και προς Θεού μην βασίσεις τα σχέδια σου πάνω σε αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου έχεις μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεις την ψυχική σου ηρεμία βγάζοντας από τη ζωή σου ό,τι σε χαλάει και σου μαυρίζει την καρδιά. Καλό θα ήταν να το πράξεις με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί δεν λέει να κουβαλάς βαρίδια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις μία καλή ευκαιρία στα επαγγελματικά που μάλλον θα έχει και οικονομικό κέρδος. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα τα σπάσεις με έναν/μία φίλο/η σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έχεις ακόμη την ελπίδα ότι μπορεί να βγάλεις χρήμα από μία καλή ιδέα που έχεις και δεν βλέπεις την ώρα να την βάλεις σε εφαρμογή. Αμ δε! Για ένα ακόμη ναυάγιο πρόκειται. Τουλάχιστον είσαι καλά στην ερωτική σου ζωή, όχι γιατί όντως όλα πάνε πρίμα, αλλά γιατί εσύ απλά ζεις μέσα στο παραμύθι σου. Ωστόσο, προς το παρόν, χαμογελάς, μετά θα βουρκώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου θα σε απασχολήσουν τα σχέδια σου για επαγγελματικά και σπουδές αυτή την εβδομάδα, καθώς θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια πρώτα αποτελέσματα από ότι έχεις κάνει μέχρι στιγμής και ίσως θελήσεις να τα τροποποιήσεις ή να τα εγκαταλείψεις κιόλας. Διάφορες αλλαγές χρειάζεται και η ερωτική σου ζωή που θα μπει πλέον σε άλλη φάση. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου εκεί που θα πας να στρώσεις τα ερωτικά σου, όλο και κάτι θα σκεφτείς για να ξενερώσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί στο σπίτι και την οικογένεια σου, όμως εσύ ή βρίσκεσαι εντελώς στον κόσμο σου και αντί να το σπρώχνεις το μπλοκάρεις, ή παίζεις κάπως ύπουλα και πονηρά για να προωθήσεις δικά σου συμφέροντα, προφανώς καπελώνοντας τους δικούς σου. Το τελευταίο δεν είναι καθόλου, μα καθόλου καλό!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved