AstroΤσαούσα 26/07-02/07: Στρωμένες δουλειές

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Η αλήθεια είναι ότι η εβδομάδα που έρχεται δεν παρουσιάζει δυσκολίες και προκλήσεις, αντιθέτως δίνει αβάντες και ευκαιρίες στους/στις περισσότερους/ες. Τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων βάζουν σε τάξη τις υποθέσεις τους με το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 26/06. Καπάκι στις 29/06 το εξαγωνάκι της Αφροδίτης, επίσης από τον Καρκίνο, με τον Άρη στον Ταύρο υπόσχεται στους ίδιους έρωτες και πάθος. Ευχάριστες εκπλήξεις και νέα που θα τους ξεσηκώσουν θα έχουν τα 3α δεκαήμερα με το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού στις 30/06, ενώ και το τρίγωνο του στις 02/07 με τον Ποσειδώνα μόνο κακό δεν είναι. Η εβδομάδα κλείνει με το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα, που σε αυτή την φάση θα επηρεάσει περισσότερα τα 1α δεκαήμερα., κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου η δημιουργικότητά σου χτυπάει κόκκινο και καταστρώνεις εμπνευσμένα σχέδια, ενώ και σε ερωτικά ζητήματα είσαι ακαταμάχητος/η λόγω του λέγειν σου. Από νέες γνωριμίες, αν είσαι μόνος/η, άλλο τίποτα, όπως και από πάρτι και διασκεδάσεις. Καλές οικονομικές εξελίξεις αναμένονται για σένα του 2ου δεκαημέρου και έχουν να κάνουν με «πάσες» από την οικογένεια σου ή με την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σου. Ωστόσο μην νομίζεις ότι όλα θα είναι ονειρεμένα με τους δικούς σου, καθώς υπάρχουν αρκετές εκρηκτικές καταστάσεις μες στο σπίτι σας και παίζει να σας φτάσουν σε σημείο να σκοτωθείτε, αλλά εντέλει τα λύνετε τα θέματά σας και μπαίνει μία τάξη με λίγα λόγια και σταράτα. Αντίθετα εσύ του 3ου δεκαημέρου ανταλλάσσεις ολημερίς λόγια αγάπης και αφοσίωσης με τους υπόλοιπους του σπιτιού και μαθαίνεις και τα εσώψυχά τους. Οικονομικά θα έχεις κι εσύ εκπληξούλες από την οικογένεια.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου περισσότερο θα ασχοληθείς με θέματα σπιτιού και οικογένειας και οι συζητήσεις με τους δικούς σου τελειωμό δεν θα έχουν. Θεματάκια με σπίτια, χωράφια, αγοραπωλησίες ακινήτων γενικότερα σαν να παίρνουν μπρος! Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, κάνεις τα κεφάλια όλων να γυρνούν όπου κυκλοφορείς, αφού λάμπεις, αλλά δεν μένεις μόνο στα απλά κοιτάγματα, ορμάς κανονικότατα. Την πέφτεις και στην πέφτουν, δίνεις και παίρνεις τηλέφωνα ή ανταλλάσσεις social, γενικότερα έχεις πέραση. Αν ήδη έχεις βρει το λιμάνι σου, μιλάς και ρομαντικά και παθιασμένα και καψουρεύεις το ταίρι σου ακόμη περισσότερο. Πάντως και στα σοβαρές γνωριμίες, πχ για δουλειά, καλά τα πας, δεν εκτίθεσαι για κανέναν λόγο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τριγυρνάς χωρίς νόημα και σκοπό σαν ευτυχισμένη πεταλούδα και μαθαίνεις όλα τα νέα των φίλων και των γνωστών. Θα γνωρίσεις και ένα σωρό καινούριο κόσμο και θα ανανεωθείς! Εννοείται ότι παίζουν δυνατά εκδρομούλες και ταξιδάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αν είσαι γεννημένος το 1ο δεκαήμερο μαζεμό στο σπίτι δεν θα έχεις και διαρκώς θα πέφτεις πάνω σε φίλους και γνωστούς και θα πιάνεις ψιλή κουβέντα. Νέα και κουτσομπολιά θα μάθεις πολλά και θα πεις κι εσύ όσα ξέρεις, χωρίς φόβο και πάθος, ενώ θα κάνεις και τις δημόσιες σχέσεις σου με καινούριο κόσμο. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις ανάγκη από τα κανακέματα των δικών σου και ειδικά του/της καλού/ης σου για να νιώσεις ασφάλεια. Εκεί που πραγματικά παίρνεις τα πάνω σου είναι αν υπάρχει στη ζωή σου ένας κρυφός δεσμός, ενώ μπορεί και να τον ξεκινήσεις τώρα για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, πιθανότατα να έχεις μία τρομερά εμπνευσμένη και πρωτοποριακή ιδέα στα επαγγελματικά σου που θα σε γεμίσει χρήμα. Αν ήδη περίμενες το κατιτίς σου, π.χ. αύξηση ή μπόνους, έρχεται από ώρα σε ώρα. Μπορεί βέβαια να σου γίνει και μία φανταστική εντελώς καινούρια πρόταση για δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου τα οικονομικά σου γίνονται πρώτο θέμα αυτές τις μέρες, όχι όμως απαραίτητα για κάτι κακό, απλά αναμένεις εξελίξεις που μπορεί και να δώσουν καλό πουσάρισμα στο εισόδημα σου. Κάνε όμως κι εσύ καμία κίνηση ή επαφή για να σπρώξεις μία συμφωνία ή να ζητήσεις αύξηση, μόνο του δεν έρχεται τίποτα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μια χαρά κυλούν οι μέρες με τα φιλαράκια σου και μπορεί αν είσαι μόνος/η να γνωρίσεις και το επόμενο ταίρι σου. Και να σου πω, θα είναι έντονη σχέση και γεμάτη συναίσθημα, όχι άντε ό,τι να ναι για να περνάει η ώρα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, η κούτρα σου κατεβάζει ασταμάτητα ιδέες για την μελλοντική σου πορεία. Όλες είναι μία και μία και προς το παρόν τουλάχιστον το σύμπαν σου δίνει τρελές αβάντες για να τις βάλεις μπροστά. Σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά θα παίξει και μία αναπάντεχη, πολύ δυνατή, γνωριμία.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, θα αρχίσεις να γίνεσαι πιο κοινωνικός/η και θα εκφράσεις ό,τι κι αν έχεις στο μυαλό σου με μεγαλύτερη άνεση. Το επικοινωνιακό σου στιλ περνάει στους γύρω σου και όπως φαίνεται είναι η καταλληλότερη στιγμή για να βγεις μπροστά και να μιλήσεις. Άλλωστε κι εσύ ο/η ίδιος/α καταλαβαίνεις καλύτερα από ποτέ τον εαυτό σου και τα βρίσκεις μαζί του. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, είτε θα βρεις το καινούριο σου ταίρι στη δουλειά, απλά στην αρχή για να μην λένε οι κακές οι γλώσσες θα είστε ένα διάστημα στο κρυφό, είτε θα κάνεις μία παρασκηνιακή συμμαχία με κάποιον συνάδελφο ή ανώτερο σου και θα έχεις να λαμβάνεις γενικότερα προνόμια, αλλά και έξτρα λεφτά. Όπως και να έχει καβατζώνεσαι και μάλιστα θα βρεις και ψυχολογικά τις ισορροπίες σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, γλυκαίνει το μέσα σου, που λένε και ξεφορτώνεσαι την μίρλα, την κατήφεια και την κακομοιριά που είχες λόγω ανασφαλειών. Μπορεί βέβαια κι εσύ στο κρυφό να βρεθείς με λεφτά και αίσθημα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαήμερο κλείνεσαι στο σπιτάκι σου, ανάβεις κλιματιστικό για να μην λιώσεις σαν το κερί και περνάς χρόνο μόνος/η κατάμονος/η με τις σκέψεις σου, που σε πιάνε μία στο πριν, μία στο μετά και μία στο τώρα. Κουβάρι οι σκέψεις σου και πρέπει να τις βάλεις σε σειρά! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μάλλον θα κάνεις κάποιο ταξιδάκι ή μία εκδρομούλα αυτές τις μέρες ή εάν είσαι πιο φιλομαθής θα γραφτείς σε ένα σεμινάριο κι ας ξεκινάει από Σεπτέμβρη, εσύ προνοείς! Θα περάσεις σούπερ και θα έχεις και μια ερωτική γνωριμία, που καλό είναι να μην την χάσεις, ειδικά αν δεν παίζει κάτι άλλο αυτόν τον καιρό. Με το ταίρι και τους λοιπούς σημαντικούς άλλους της ζωής σου φαίνεται να συνεννοείσαι άψογα και επιπλέον κάνεις και κάποιες γνωριμίες της προκοπής για μελλοντική χρήση. Πιο καλά από όλους περνάς αν είσαι του 3ου δεκαημέρου! Οι στιγμές και οι εμπειρίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σου μείνουν αξέχαστες, ειδικά αν είσαι σε κάποιο ταξίδι. Ερωτικά δε, απογειώνεται το πράγμα κι ακόμη κι αν είσαι σόλο, θα βρεθεί το άτομο που θα σε ξεσηκώσει με γλύκες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου η εβδομάδα επιφυλάσσει νέες γνωριμίες και καινούριες φιλίες, αλλά και συναντήσεις και επαφές πολλές με την γνωστή σου παρέα. Δεν αποκλείεται να μπλεχτείς και με κάποια ομάδα ή σύλλογο, αλλά και να βρεις τον τρόπο να κάνεις ένα όνειρο σου πραγματικότητα. Εσύ του 2ου δεκαημέρου είσαι πιο μάχιμος/η από ποτέ σε θέματα δουλειάς και δεν εννοώ απλά ότι δουλεύεις σαν το σκυλί, αλλά ότι βγαίνεις μπροστά και κάνεις αισθητή την παρουσία σου με το δυναμισμό και τις πρωτοβουλίες σου. Έτσι θα κλείσεις δυνατές συνεργασίες που θα σου φέρουν φράγκα. Βέβαια εκτός από λεφτά, δόξα, φήμη κλπ κλπ, στο χώρο της δουλειάς μπορεί να βρεις και κάποιον/α που θα ξυπνήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και δεν θα κρατιέσαι, ούτε και θα κρατήσεις τους τύπους. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα έχεις μία ξαφνική κι ευχάριστη εξέλιξη στα επαγγελματικά σου. Μάλλον θα πληροφορηθείς πως οσονούπω θα συμβεί κάτι που είχες ευχηθεί πολλές φορές και θα πετάξεις από την χαρά σου. Αν έχεις και καμιά καλή ιδέα, που θα έχεις, μοιράσου την οπωσδήποτε!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου καταφθάνουν νέα πολλά και σοβαρά σχετικά με την καριέρα σου και το μέλλον μίας συνεργασίας σου, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες για να κάνεις δημόσιες σχέσεις ή να κλείσεις και καμιά συμφωνία που να είναι της προκοπής. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ο έρωτας σου πάει πολύ και θα τον ζήσεις μέχρι εκεί που δεν πάει. Εάν ήδη είσαι ρεζερβέ ετοιμάσου για εκδρομούλα ή κάποια άλλη δραστηριότητα έξω από τα συνηθισμένα παρέα με το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος πως και πιο κοντά θα έρθετε και θα γεμίσετε συναρπαστικές εμπειρίες, χώρια τα σορόπια. Αν είσαι μόνος/η, ο έρωτας της ζωής σου σε περιμένει στα πιο απίθανα μέρη. Όσο πιο μακριά πας, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες. Α και μην νομίζεις ότι αυτή η γνωριμία θα είναι απλά ένας καλοκαιρινός έρωτας, έχει μέλλον και διάρκεια. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, οι ρομαντικές εκπλήξεις και οι αποδράσεις με το ταίρι σου δεν θα λείψουν και μάλιστα μπορεί να οργανωθεί κάτι εντελώς ξαφνικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία καινούρια γνωριμία, θα σε γεμίσει γλυκά συναισθήματα, αν και μπορεί η σχέση που θα μπεις να είναι από απόσταση. Τρένο πάνε και τα δημιουργικά σου σχέδια και όλο και τα φτιάχνεις καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, μάλλον και λόγω καλοκαιριού σε πιάνει μία τρέλα με τα ταξίδια. Αν ακόμη δεν έχεις φύγει, κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα. Αν είσαι ήδη φευγάτος/η, εύχεσαι να είχε η μέρα τις διπλάσιες ώρες για να μπορέσεις να γνωρίσεις όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους και να εξερευνήσεις μέρη. Πιο απλά πράγματα σκέφτεσαι αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς ξεκουνιέσαι σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου ή μπορεί να ψήνεσαι τρελά για να μπεις σε μία επένδυση που σου προτείνουν. Παράλληλα θα υπάρξουν και κάποιες καλές εξελίξεις στη δουλειά ή την καθημερινότητα σου και έτσι θα καταφέρεις εύκολα να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Επειδή όμως και χωρίς καψούρα, πάθος και έρωτα δεν κάνεις, να σε καθησυχάσω λέγοντας σου πως η βδομάδα σου παραείναι φλογερή και μάλιστα χωρίς να το πολυπροσπαθήσεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα σου και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Με μαγικό τρόπο φτιάχνουν και διάφορα οικονομικά, κληρονομικά κλπ θέματα που μπορεί να σας είχαν βγάλει off τόσο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου παρασκέφτεσαι όλα τα αρνητικά που σου έχουν συμβεί ή μπορεί να σου συμβούν, όμως δεν φταις εσύ για αυτό, οι φοβίες, τα άγχη και τα παλιότερα άσχημα βιώματα σου ευθύνονται που τώρα σε βαραίνουν ένα κάρο άλυτα ψυχολογικά. Κοίτα, μπορείς να τακτοποιήσεις τα χρέη σου τώρα, να κάνεις και κάτι χρήσιμο, να ξεχαστείς κιόλας. Ερωτικότατη και ρομαντικότατη είναι αυτή η εβδομάδα, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο και ακόμη κι δεν κουνήσεις ούτε το δαχτυλάκι σου θα σε κυνηγάνε και θα γίνεται χαμός στον διάβα σου. Αν ήδη έχεις βρει το ταίρι σου, περνάτε μοναδικές στιγμές, μέχρι που ξαναερωτεύεστε κιόλας. Επαγγελματικά στρώνουν οι δουλειές σου και κλείνεις εκκρεμότητες. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μπορεί επίσης να κλείσεις μία συμφωνία που καιρό τώρα την λιγουρευόσουν. Επίσης με το ταίρι σου είστε μέλι γάλα, ενώ αν είσαι μόνος/η θα κάνεις μία ρομαντική γνωριμία- κεραυνοβόλο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο ετοιμάσου για πολλές πολλές πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου ή κάποιον σημαντικό σου συνεργάτη, όμως το καλό είναι πως θα βρείτε άκρη για όσα σας απασχολούν. Αν δεν έχεις ταίρι ή συνεργάτη μην τρελαίνεσαι, πολύ πιθανό να γνωρίσεις τώρα τους επόμενους! Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι τα πας άψογα με την οικογένειά σου αυτές τις μέρες και στις καθημερινές σου υποχρεώσεις μπορείς και ανταποκρίνεσαι άψογα. Μάλιστα μπορεί να υπάρξει και κάποια ερωτι9κή ιστορία με άτομο που κινείστε στους ίδιους χώρους ή που θα σου κάνει το κονέ κάποιος από τους δικούς σου, μπας και σε δουν αποκατεστημένο/η. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, θα μάθεις κάτι στην δουλειά που μπορεί να σε κάνει να χαρείς τρελά, μάλλον γιατί θα παίζουν και λεφτά στην μέση. Αν έψαχνες δουλειά, σε ενημερώνουν τώρα ότι πήρες την θέση των ονείρων σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου ναι μεν βελτιώνεται η σχέση σου με τους συναδέλφους, αλλά να είσαι έτοιμος/η για πολλές γραφειοκρατικές δουλειές και περισσότερες μετακινήσεις καθημερινά και αδειαλείπτως. Επίσης μπορεί να σε πιάσει η τρέλα και να κλείσεις ό,τι ιατρικό ραντεβού δεν έκανες όλη την χρονιά για τα τσεκαπ σου. Φλερτ πολλά θα συναντήσεις στο δρόμο σου αν είσαι Ψάρι του 2ου δεκαημέρου και δεν θα παραλείψεις να τα ανταποδώσεις. Δεν αποκλείεται ωστόσο να πάει και παρακάτω το πράγμα και να σοβαρέψει με κάποιον/α που θα σου κλέψει την καρδιά με τη πρώτη ματιά. Αν έχεις σχέση να περιμένεις ερωτική εξομολόγηση από το ταίρι, αλλά κι εσύ θα ανοίξεις την καρδούλα σου. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια βαδίζεις βάση σχεδίου και δεν συναντάς εμπόδια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο θα θελήσεις να ξελογιάσεις ακόμη περισσότερο το ταίρι σου με ρομαντικές εκπλήξεις, πρόσεξε μόνο μην σε προλάβει. Αν είσαι μόνος/η και δεν καταφέρεις να βρεις το άλλο σου μισό άμεσα, θα καλοπερνάς από αγκαλιά σε αγκαλιά.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved