AstroΤσαούσα 03/07-09/07: Σαν να μην μας τα λες καλά

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 03/07-09/07: Σαν να μην μας τα λες καλά

Φορτωμένη με δύο όψεις είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας, αφού στις 03/07 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο τριγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύς και ο Ερμής που τώρα ψες μπήκε στον Λέοντα κλείνει την αντίθεση του με τον Πλούτωνα. Στην πρώτη περίπτωση ευεργετούνται τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων που μία χαρά σταθεροποιούν καταστάσεις και μπαίνουν σε μία σωστή πορεία, ενώ με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 μπορούν και να τολμήσουν καινούρια πράγματα και να τους κάτσουν. Στην δεύτερη όμως περίπτωση που αφορά τα 1α δεκαήμερα και ειδικά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους μόνο ρόδινα δεν είναι όλα. Υπάρχει αρκετή καχυποψία και μπορεί να βγουν στην φορά χοντρά σκηνικά και πληροφορίες ή να υπάρξει έντονο παρασκήνιο. Στις 05/07 ο Άρης από τον Ταύρο εξαγωνίζει τον Κρόνο και βοηθά ακόμη περισσότερο τα 2α δεκαήμερα, ενώ στις 08 η Αφροδίτη εξαγωνίζει τον Ουρανό και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα για τα 3α δεκαήμερα. Την ίδια ημέρα εξάγωνο κλείνουν και ο Ερμής με τον Δία και οι γεννημένοι/ες στα τέλη του 1ου δεκαημέρου μπορούν να περιμένουν καλά και τυχερά χαμπέρια.

ΚΡΙΟΣ ♈

Αποκαλυπτικές θα είναι οι συζητήσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα παιδιά σου ή το ταίρι σου αυτές τις μέρες, Κριάρι του 1ου δεκαημέρου. Αυτά που θα ακούσεις το πιο πιθανό είναι πως δεν θα σου αρέσουν, ενώ και οι χειριστικές συμπεριφορές όπως και οι συναισθηματικοί εκβιασμοί θα δίνουν και θα παίρνουν. Βάστα γερά και μην αφήσεις να σε κάνουν ό,τι θέλουν. Εσύ του 2ου δεκαημέρου κάτι καλό περιμένεις από τους δικούς σου και θα το έχεις οπωσδήποτε. Λύνετε τα θέματα σας, οικονομικά, κληρονομικά, παρεξηγήσεις και ό,τι άλλο σας χαλούσε την ζαχαρένια και κοιτάτε με κέφι και καλή διάθεση μπροστά. Βέβαια, να πούμε κι ότι όλη η οικογένεια φέρθηκε λογικά και συνετά. Αν ψηνόσουν για συγκατοίκηση με το ταίρι, εύκολα! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί από το πουθενά να βγάλεις χρήμα από την ακίνητη περιουσία σου ή να σου αφήσει κανένας μακρινός μπάρμπας το κατιτίς σου κληρονομιά.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το σπιτάκι σου, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, μυρίζει τοξικότητα από χιλιόμετρα, αφού κι εσύ και οι υπόλοιποι της φαμίλιας κοιτάτε με κάθε τρόπο να περάσει το δικό σας. Αυτούς που θα έχει τους πιο πολλούς άσσους, θα κάνει παιχνίδι και φυσικά αν εξαρτώνται με κάποιον τρόπο οι άλλοι από αυτόν, δεν θα τους παίρνει για μαγκιές. Αν ανήκεις το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κάνεις καλές και σοβαρές γνωριμίες αυτές τις μέρες που μπορεί να γίνουν και συνεργασίες. Με τους φίλους σου είσαι μεν ευχάριστος/η, αλλά τόσο όσο, δεν ξανοίγεσαι και δεν λες πολλά λόγια χωρίς ουσία, επομένως όλοι σε θέλουν για παρεάκι. Πιθανότατα να οργανώσεις τώρα ένα ταξίδι, ενώ πολλά πάρε δώσε θα έχεις και με το συγγενολόι σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, να είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή για κάποιο ταξιδάκι που θα προκύψει. Μπορεί να θελήσεις μάλιστα να το κάνεις εσύ δώρο στο ταίρι σου σαν έκπληξη. Αν είσαι σόλο, ίσως μία καινούρια αναπάντεχη γνωριμία να σου φτιάξει το καλοκαίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Από άποψη επικοινωνίας, ξεκάθαρα έχεις υπάρξει και καλύτερα, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου. Πρώτα από όλα, ενώ είσαι γενικότερα τόσο ανοιχτός στις απόψεις των άλλων, την δεδομένη στιγμή κολλάς άσχημα και μπετάρεις σε αυτό και μόνο που πιστεύεις εσύ. Επίσης, θα είσαι τρομερά κρυψίνους και θα φοβάσαι να πεις το παραμικρό. Ποιος/α εσύ, που κελαηδούσες σαν το αηδόνι και ήσουν η χαρά του κουτσομπολιού. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, θα αρχίσεις να βλέπεις τα οικονομικά σου να στρώνουν. Ίσως να κλείσεις μία καινούρια δουλειά ή επιτέλους να σου δώσουν μία αύξηση για όλα αυτά που έχεις κάνει τώρα τελευταία και θεωρούσες πως κανείς δεν τα πρόσεξε και δεν τα εκτίμησε. Αν πάντως τώρα χωθείς σε μία επένδυση, πάει καλά, ωστόσο θα πρέπει να την δεις λίγο αλλιώς στην διαχείριση εσόδων εξόδων. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί να έχεις μία πρωτότυπη ιδέα που αν την κάνεις πράξη θα βγάλεις λεφτά με ουρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τα οικονομικά σου δεν πάνε και τόσο καλά αυτόν τον καιρό, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και ψάχνεις εναγωνίως να δεις τι θα κάνεις για να αλλάξει η κατάσταση. Στριμωγμένος/η μπορεί να είσαι και από χρέη, αλλά και επειδή θα στερέψει κάποια πηγή εσόδων. Εννοείται πως όλο αυτό θα σε σκίσει ψυχολογικά και θα νιώθεις πλήρως αβοήθητος/η. Ωραιότατη η βδομάδα που έρχεται για εσένα του 2ου δεκαημέρου, αφού θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις τα σχέδια και τα όνειρα σου πραγματικότητα. Τα τυχερά σου θα έχεις και σε ερωτικά ζητήματα με κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες καινούριες γνωριμίες που δεν είναι για να περνά η ώρα, πάνε για να γίνουν σχεσάρες, ενώ αν ήδη είσαι σε σχέση γαϊδουροδένεις, ίσως και επίσημα. Με την Νέα Σελήνη πάνω σου, μπορείς να περιμένεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου νέα δεδομένα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου και ακόμη είσαι ελεύθερος/η μπορείς να περιμένεις έναν ξαφνικό και αναπάντεχο έρωτα. Επίσης θα έχεις τυχερές γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο που αύριο μεθαύριο θα αποδειχτούν βοηθητικές.

ΛΕΩΝ ♌

Πολύ πίεση θα φας από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, Λέοντα του 1ου δεκαημέρου, και είναι πολύ πιθανό με τα λόγια που θα ακούσεις από το στόμα τους, να αρχίσεις να αμφιβάλλεις μέχρι και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Το ταίρι σου ή ένας σημαντικός σου συνεργάτης θα σε χειριστούν άψογα και δεν θα μπορείς να πεις ούτε μα ούτε μου. Θα έχεις όμως και μία μοιραία γνωριμία ερωτική ή επαγγελματική. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σχετική τάξη τα χρέη και τις , κι αυτό από μόνο του είναι πολύ καλό για την ψυχολογία σου, γιατί όσο να πεις άμα στριμώχνεσαι πέφτεις. Κι επειδή ήταν να μην ανέβεις εσύ, στην ερωτική σου ζωή μπορεί να παίξει κάποιο κρυφό αίσθημα, ευτυχώς όμως ελεγχόμενο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πρόσεχε τα παράνομα πίτσι πίτσι και τις ερωτοδουλειές με συνεργάτες που θα προκύψουν στα ξαφνικά. Καλύτερα προτίμησε να κάνεις στα μουλωχτά συμμαχίες με άτομα που δεν τα πιάνει το μάτι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Α πα πα, ούτε ψύλλος στον κόρφο σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου… Είσαι η μιζέρια και η δυστυχία προσωποποιημένες αυτές τις μέρες κι αυτό γιατί το μυαλό σου πάει και σκέφτεται μόνο τα χειρότερα και οι φοβίες σου κάνουν πάρτι. Καμία αισιοδοξία για το μέλλον και μόνο εμπόδια βλέπεις μπροστά σου. Κοίτα και πάρτο αλλιώς, γιατί δεν βγαίνει έτσι! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα κοιτάξεις να πλευρίσεις και να κάνεις κολλητούς/ες σου άτομα με δύναμη και κύρος, ώστε να σε βοηθήσουν και με τα σχέδια σου. Από την άλλη μπορεί να καταλάβεις ότι ανάμεσα σε σένα και κάποιον/α της παρέας υπάρχουν συναισθήματα ερωτικά και μάλιστα καιρό τώρα… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί εκεί που κάθεστε με την παρέα σου να αποφασίσετε να πάτε ένα ταξιδάκι. Αν και δεν είναι καθόλου του στιλ σου, δεν θα κάνεις πίσω. Με το ταίρι σου ξεδίνετε λόγω καλοκαιριού, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να τα βρεις αναπάντεχα με κάποιον/α φίλο/η.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και γνωστούς και μπορεί με κάτι που θα ακούσεις ή θα γίνει τώρα να ξενερώσεις αφάνταστα με ορισμένους. Σε κουράζουν οι τοξικοί άνθρωποι που όλη την ώρα ψάχνονται για μανούρες και θα τους ξαποστείλεις μία και καλή. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα σου έρθουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θεωρείς όμως ότι στις χρωστούσε η ζωή κατά κάποιο τρόπο, αφού έχεις κάνει πολλές θυσίες για να καταξιωθείς. Μην φοβηθείς να ξεκινήσεις κάποια καινούρια δουλειά, δεν είναι καθόλου κακή ή ριψοκίνδυνη ιδέα. Πάντως δεν αποκλείεται να παίξει κι ένα love story με συνεργάτη. Από το πουθενά θα πάρει η τύχη σου μπρος σε επαγγελματικά θέματα αν είσαι του 3ου δεκαημέρου και θα δεις και λεφτά στην τσέπη σου, ειδικά αν σκόπευες να κάνεις κάποια επένδυση. Στα ερωτικά σου επίσης δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η, αφού θα ανανεωθείς με κάποιον τρόπο.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αυτή την περίοδο θα τρέξουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, και καλό θα ήταν να δείξεις ευελιξία και όχι να αφήσεις να σε παρασέρνουν τα κολλήματα και οι εμμονές σου. Να θυμάσαι πως οι φίλοι γίνονται εχθροί και το ανάποδο, αναλόγως τι συμφέροντα παίζουν και τι παρασκήνιο υπάρχει… Επιτέλους θα αρχίσεις να βλέπεις λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα εσύ του 2ου δεκαημέρου. Σχέδια για το μέλλον, ταξίδια, ακόμη κι ερωτοδουλειές σου πάνε πρίμα και φαίνεται ότι τώρα βάζεις τις βάσεις για να έρθουν τα ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις αγκαζέ το ταίρι σου και να πάτε λίγο παραέξω, να μείνετε τα δυο σας και να ξαναερωτευτείτε. Αν είσαι μόνος, ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα από το πουθενά μάλλον στις διακοπές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σε όλα να σου λένε ναι, θέλεις Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, και επειδή όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν γίνεται, μπλέκεις διαρκώς σε κόντρες και καβγάδες. Ντε και καλά πως μόνο εσύ έχεις σωστές απόψεις και οι υπόλοιποι είναι για να είναι. Συχνά πυκνά παίζεις και ύπουλα και για να τους φέρεις στα νερά σου, χρησιμοποιείς πράγματα που σου έχουν εμπιστευτεί. Κακό αυτό! Τα οικονομικά του σπιτιού σου στρώνουν και με το παραπάνω, αν είσαι του 2ου δεκαημέρου. Μπορεί οικογενειακώς να ψιλοχοντροταλαιπωρηθήκατε με κάποια θέματα, αλλά τώρα μία χαρά θα σας έρθουν λεφτά από κληρονομιές ή ακίνητα, αλλά και από αποζημιώσεις, ενώ και τα χρέη σας τα ρεγουλάρετε. Σε πιο προσωπικό επίπεδο σταματάς να σκέφτεσαι ανώριμα στα ερωτικά σου. Αλλαγές έρχονται στον χώρο της δουλειάς, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, που σου καλοκάθονται, αφού θα δεις διαφορά και στην τσέπη σου. Με κάποιον/α συνάδελφο φλερτάρετε στο ξαφνικό, αρχικά για να σπάσει η ρουτίνα, έπειτα όμως όντως γουστάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τις οικονομικές σου υποθέσεις πας να βάλεις σε τάξη, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, όμως από εδώ τα φέρνεις, από εκεί τα πας, τα κουκιά δεν βγαίνουν. Χρέη, οφειλές, κληρονομικά μπερδέματα σε φτάνουν στο αμήν και κοιτάς με όποιον τρόπο μπορείς, να γλιτώσεις και κάτι. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να ρίξεις κάποιον για το συμφέρον σου… Καλός/η είσαι και του λόγου σου και το παίζεις και δίκαιος/η! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου να μαζέψεις όλους όσους έχεις να συζητήσεις σοβαρά θέματα αυτές τις μέρες, να τα βάλετε κάτω και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ευκαιρία είναι τώρα γιατί ότι λέτε δεν ξελέτε κι ότι αποφασιστεί πάει και τελείωσε θα γίνει. Αν γνωρίσεις κάποιον/α και σου αρέσει ή έχεις μία επαγγελματική ενδιαφέρουσα γνωριμία, μπορείς να περιμένεις πολλά στο μέλλον. Ο έρωτας σου πάει πολύ, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο! Το άλλο σου μισό θα σε ταράξει στις εκπλήξεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η ετοιμάσου για κεραυνοβόλους έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ενώ γενικότερα δεν είσαι άνθρωπος που θα πιέσει τις καταστάσεις, αυτή την περίοδο έχεις μεταλλαχθεί, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου και πραγματικά δεν αντέχεσαι. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο των πάντων σε όλες τις σημαντικές σου σχέσεις και δεν σε σταματάει τίποτα. Εκβιάζεις έμμεσα ή άμεσα (σιγά που θα ντραπείς), απειλείς, παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων, αρκεί να γίνει το δικό σου. Να ξέρεις πάντως πως αργά ή γρήγορα η δράση, φέρνει αντίδραση… Επειδή στα οικονομικά τρως χοντρό πακέτο εδώ και καιρό, εσύ του 2ου δεκαήμερου, καιρός είναι λίγο να γίνει τίποτα στην δουλειά να αρχίσεις να μπαίνεις σε τάξη και να πάψεις να ταλαιπωρείσαι. Πράγματι θα σταθεροποιηθεί η θέση σου και θα πάρεις και λεφτά ή μπορεί να βρεις καινούρια καλύτερη δουλειά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, οι δικοί σου θα αλλάξουν στάση απέναντι σου και θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Όλο αρνητικά σενάρια κάνεις για την καθημερινότητα σου Ψάρι του 1ου δεκαημέρου και πραγματικά θα λαλήσεις αν συνεχίσεις έτσι, αφού οι φοβίες και τα άγχη σου χτυπάνε κόκκινο. Άσε που μπορεί να σε πιάσουν και τα ψυχοσωματικά σου. Καλέ θα σοβαρευτείς στα ερωτικά σου, εσύ του 2ου δεκαημέρου και θα απαιτήσεις να είναι και οι άλλοι ξηγημένοι απέναντί σου. Αυτό όλο είναι πολύ καλό και για καινούριες σχέσεις, που θα έρθουν τώρα όπως σε βλέπω και με βλέπεις, και για υπάρχουσες. Τα δημιουργικά σου σχέδια επίσης δεν τα αφήνεις στην τύχη τους. Τα οργανώνεις βήμα βήμα και φτάνεις αργά και σταθερά στην επιτυχία. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μία αναπάντεχη γνωριμία σε φέρνει μπροστά σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή την πραγματοποίηση ενός σχεδίου σου. Αν έχεις σχέση, το άλλο σου μισό σου ετοιμάζει μία πολύ ωραία έκπληξη.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved