AstroΤσαούσα 10/07-16/07: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 10/07-16/07: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Η Αφροδίτη μπαίνει στις 11 του μήνα στον Λέοντα, αλλά μάλλον κάνει κακή αρχή στο ζώδιο, αφού την επόμενη μέρα καπάκι έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Μοιραίοι χωρισμοί, απώλειες χρημάτων, κλάματα και δράματα θα έχουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου τους. Να τα αποφύγει κανείς δύσκολο, μάλλον θα πρέπει να σκάσει και να κολυμπήσει. Στις 11 ωστόσο έχουμε και δύο θετικές όψεις! Ο Ήλιος από τον Καρκίνο τριγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύς και σταθεροποιεί διάφορες καταστάσεις για τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, ως επί το πλείστον καλές. Η Αφροδίτη πριν πάει να συναντήσει την καταστροφή της, όσο είναι ακόμη στον Καρκίνο θα κλείσει ένα ρομαντικό τριγωνάκι με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα πριμοδοτήσει τα 3α δεκαήμερα. Βέβαια στις 15/07 με την σύνοδο Άρη/Ουρανού στον Ταύρο θα τα δουν όλα, αφού γεγονότα πέρα από κάθε φαντασία θα τους βγάλουν εκτός όριων!

ΚΡΙΟΣ ♈

Oι εξελίξεις που αναμένονται στα ερωτικά σου, Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, θα σε ταρακουνήσουν λες και είναι σεισμός! Αν ήδη έχεις μία σχέση και την έχεις κάνει λύσσα μπας και στεριώσει, θα γίνει πλέον κατανοητό πως δεν τσουλάει και σου χαλάει και την ψυχολογία. Μπαίνουν τίτλοι τέλους, όχι όμως ήρεμα και φιλικά. Προβλήματα θα έχεις και με τους φίλους σου, γιατί πραγματικά κάποιοι σε πολυσκοτίζουν και χαλάς την ζαχαρένια σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα λύσεις τα οικογενειακά σου θεματάκια και μαζί με τους δικούς σου θα αφήσετε πίσω όλες τις παρεξηγήσεις και τα στραβά που σας έτυχαν, ενώ θα αρχίσετε και τις εξομολογήσεις από καρδιάς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προσοχή αυτές τις μέρες γιατί δεν αποκλείεται για αχρείαστους λόγους και σκοπούς να σκορπίσεις χρήμα δεξιά και αριστερά αβέρτα. Ωστόσο, εάν το ταμείο είναι ήδη μείον κάποια καλή αρπαχτή θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τα οικογενειακά σου θέματα μόνο ευχάριστα δεν τα λες, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Αυτή την εβδομάδα θες δεν θες θα πρέπει να κάτσεις και να ασχοληθείς ή και να πικραθείς ακόμη. Ορισμένες καταστάσεις, συμπεριφορές και λόγια θα σε φτάσουν στα άκρα και θα βάλεις με σκληρό και απόλυτο τρόπο τα όρια σου. Σε όποιον δεν αρέσουν τα καινούρια δεδομένα, θα τους δείξεις την πόρτα και κάπως έτσι θα πάρουν όλοι γραμμή ποιος είναι το αφεντικό του σπιτιού. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, αυτές τις μέρες είναι η ευκαιρία σου να κάνεις γνωριμίες που θα σου ανοίξουν πόρτες, κυρίως σε θέματα συνεργασιών. Θα γνωρίσεις λίγο και καλό κόσμο που αύριο μεθαύριο θα σου δώσει μία χείρα βοηθείας. Εσύ του 3ου δεκαημέρου είσαι τσίτα μπόμπα από τα νεύρα, περπατάς και βγάζεις καπνούς από τα αυτιά. Πάντως για να μην πάθεις και τίποτα, θα προτιμήσεις να κάνεις το μεγάλο μπαμ και να κάνεις τον κακό χαμό σε όποιον και σε ό,τι σου δυσκολεύει τη ζωή. Όσο κι αν έχουν πάρει η γύρω σου χαμπάρι πως σε πολλά είσαι αλλαγμένος/η η έκρηξη σου θα προκαλέσει γενικό πατατράκ.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου αλλάζεις τα πάντα όλα, σε ό,τι αφορά τις απόψεις και γενικότερα την κοσμοθεωρία σου και μάλιστα δεν σηκώνεις κουβέντα για τις καινούριες που υιοθετείς. Δαγκώνεις λέμε! Ωστόσο πρόσεχε μήπως έχεις χοντρά θέματα με τα αδέρφια σου ή άλλους κοντινούς συγγενείς, αλλά και την περίπτωση να αυτοκαταστραφείς, εάν επιμείνεις να ακολουθήσεις εμμονικά κάποιο από τα επαγγελματικά σου σχέδια. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου δουλεύεις με πρόγραμμα, έχεις όρεξη και θέληση, αλλά και επιτέλους θα δεις τον κόπο σου να πληρώνεται. Αν τώρα κλείσεις μία συμφωνία, αυτό και θα είναι, χωρίς τσιριμόνιες και εκπλήξεις. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, βιώνεις μέσα σου ένα δράμα, μία απόγνωση , ένα άγχος , έναν καημό για το τι θα γίνει με το μέλλον σου και τι λάθη έχεις κάνει στο παρελθόν σου κι όλο αυτό σου προκαλεί νεύρα, τα οποία όμως δεν μπορείς να εξωτερικεύσεις και το πιο πιθανό είναι να αρχίσεις να χτυπιέσαι μόνος/η σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, με μεγάλη προσοχή θα πρέπει να κοιτάξεις τα οικονομικά σου θέματα προτού πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Θα σου εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες που θα νομίζεις ότι επιτέλους πιάνεις την καλή, όμως μπορεί να φτάσεις μέχρι και το χείλος του γκρεμού στο τέλος και να μείνεις στον άσσο. Ψυχολογικά θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια χοντρά θεματάκια αυτοπεποίθησης και ανασφάλειας. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο έχεις ρίξει δουλίτσα με τον εαυτό σου το προηγούμενο διάστημα κι έχεις οργανώσει με ακρίβεια τα βήματα σου για να κατακτήσεις τους στόχους σου, Το μόνο που έχεις να κάνεις πλέον είναι να τα ακολουθήσεις και να φτάσεις στην κορυφή, δείχνοντας επιμονή και υπομονή. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα γίνει της κακομοίρας με τους φίλους σου, αφού θα βγάλεις στην παρέα τον πιο επιθετικό σου εαυτό και δεν θα αφήσεις λέξη να πέσει κάτω χωρίς να στήσεις ολόκληρο καβγά. Με την ευκαιρία θα ξεγράψεις και κάμποσους οριστικά και αμετάκλητα.

ΛΕΩΝ ♌

Αν νομίζεις πως επειδή θα έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα είναι όλα ρόδινα, πλανάσαι πλάνην οικτρά! Θα σου φέρει χωρισμό και μάλιστα οριστικό, αν και σίγουρα δείγματα και redflags ήδη υπάρχουν. Προφανώς και θα διαλυθεί κάτι που ούτως ή άλλως σου δεν θα επιβίωνε. Αν πάντως τώρα γνωρίσεις κάποιον/α θα σου ξυπνήσει μεγάλα, ανεξέλεγκτα και σκοτεινά πάθη. Αντίο μπορεί να πεις και σε κάποια συνεργασία σου που πλέον δεν σε καλύπτει. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, δεν μιλάς και πολύ αλλά το μυαλό σου δεν σταματάει να δουλεύει και να κατεβάζει ιδέες ή να καταστρώνει σχέδια για το μέλλον. Μένει μόνο να δεις πως θα τα κάνεις πράξη., όμως δεν σε φοβάμαι καθόλου, ειδικά τώρα που θα βάλεις και σε τάξη τα οικονομικά σου. Αμ είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις στην δουλειά ξαφνικές αλλαγές και γεγονότα που θα σε βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος και θα σου τσιτώσουν τα νεύρα. Αν στα παρακάνουν πολλά δεν το έχεις σε τίποτα να αφήσεις τους πάντες σύξυλους και να πας να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και τις φιλοδοξίες σου, μετά από έναν γερό καβγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, οι συνάδελφοι σου μπορεί να σε αγνόησαν ή μπορεί και να σε υποτίμησαν, τόσο καιρό που τους μιλάς για τα αυτονόητα. Πλέον όμως έχεις πάρει ανάποδες και θα δουν όλοι την άσχημη πλευρά σου, αλλά και πόσο εύκολα μπορείς να πάρεις τον έλεγχο και να τους κάνεις να φαγωθούν μεταξύ τους ή ακόμη και να στείλεις κάποιον σπίτι του. Να μάθουν να σε υπολογίζουν! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορ ήδη ο κύκλος των φίλων σου να είναι εξαίρετος, αλλά τώρα θα γίνει ακόμη καλύτερος με τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν σε αυτόν, Αυτές οι νέες γνωριμίες θα είναι κλειδί για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου και γενικότερα των μελλοντικών σου σχεδίων. Αν κλείσεις τώρα κάποια συνεργασία, οι προοπτικές τις θα είναι άριστες! Επίσης αν δεν σου κάτσει στο επαγγελματικό, ίσως ξεκινήσεις μία δυνατή ερωτική σχέση. Ξαφνικές κι αναπάντεχες εξελίξεις θα έχεις και στα μελλοντικά σου σχέδια ή στις σπουδές σου, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Δεν πετάς και τη σκούφια σου που θα γίνει άνω κάτω όλος ο προγραμματισμός σου. Για την ακρίβεια είσαι στα κάγκελα, όμως εάν δεν μουλαρώσεις και κυνηγήσεις τις νέες ευκαιρίες θα έχεις να λαμβάνεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ετοιμάσου να ζήσεις έναν έρωτα με τα όλα του, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου! Ωστόσο το πάθος θα σε οδηγήσει σε σκοτεινά και περίεργα μονοπάτια και στο τέλος οι ακραίες, τοξικές και χειριστικές συμπεριφορές θα γίνουν καθημερινότητα από την οποία δεν θα μπορείς να ξεφύγεις. Αυτά έχουν οι μοιραίες γνωριμίες. Αν βέβαια ήδη ζεις κάτι τέυοιο, τότε μάλλον θα πεις «στοπ» και θα την κάνεις για αλλού… Αποχωρισμούς θα έχεις και με κάποιους φίλους σου που μάλλον εσύ τους βαμπιρίζεις και πια δεν σε αντέχουν. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, η δουλειά έχει τον πρώτο λόγο αυτές τις μέρες. Οι επαφές και οι συζητήσεις σου για σημαντικά θέματα με όσους συνεργάζεσαι είναι αυξημένες, όμως φαίνεται να ξέρεις πολύ καλά τι λες και τι κάνεις και έτσι όλοι αναγνωρίζουν την αξία σου. Μην πάρεις και καμία προαγωγή… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ή που θα πνιγείς στα χρέη και θα σε κυνηγούν όλοι να πάρουν τα λεφτά τους πίσω ή που θα κολυμπήσεις στο χρήμα που θα σου έρθει ξαφνικά και αναπάντεχα από κληρονομιά ή αποζημίωση, ίσως και από το άλλο σου μισό.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, θέλεις να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν με όλο αυτό το παρασκήνιο που παίζει στην δουλειά. Πάντως τους κανόνες εσύ τους βάζεις και πάλι, αφού θα κόψεις μαχαίρι όποια συμπεριφορά βλέπεις πως σε κάνει να πνίγεσαι. Τίποτα δεν θα σε σταματήσει από το να ασκήσεις εσύ τον απόλυτο έλεγχο προς όλους και να τους έχεις κλαρίνο. Ασφαλώς και θα υπάρξουν οριστικές και αμετάκλητες ρήξεις με κάποιους σημαντικούς σου συνεργάτες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, επιτέλους θα δεις κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια να πραγματοποιείται και να σου φέρνει μία καλή επαγγελματική συμφωνία. Στα ερωτικά σου επίσης στρώνουν κάποιες καταστάσεις και αρχίζεις και σε αυτόν τον τομέα να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, κακός χαμός επικρατεί και στην ερωτική σου ζωή και στις συνεργασίες σου. Κάποιοι κιόλας θα φύγουν από δίπλα σου, αφού πρώτα γίνει κάποιος επεισοδιακός καβγάς. Η περίπτωση να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε σχέση με κάποιο πολύ δικό σου άτομο είναι επίσης πιθανό και εκεί είναι που θα χάσεις εντελώς την μπάλα….

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου πάρτο λίγο πιο χαλαρά και μην κολλάς σε σχέδια που κάνεις για τι μέλλον, ούτε και να τα δένεις κόμπο πως σώνει και ντε έτσι θα γίνουν. Θα αναγκαστείς να εγκαταλείψεις κάποια και άλλα να τα αλλάξεις. Επομένως, όσο πιο νωρίς τα καταλάβεις όλα αυτά, τόσο το καλύτερο Αν είσαι του 2ου δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά του σπιτιού σου και να τακτοποιήσεις κάποια από τα χρέη της οικογένειάς σου, που ήταν μεγάλο αγκάθι. Επίσης μπορεί να αρχίσεις να εισπράττεις από την ακίνητη περιουσία σου ή κάτι άλλο που θα κληρονομήσεις. Εσύ που ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, έχεις να περιμένεις διάφορα ευτράπελα που θα τύχουν στην καθημερινότητα σου ή στη δουλειά και θα σε κάνουν να βγάλεις τον χειρότερο εαυτό σου. Τσακωμοί, καβγάδες, φωνές κι εντάσεις έχει το μενού, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσεις από όπου αισθάνεσαι ότι το κλίμα βάρυνε δεν σε σηκώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μαζέψου όσο είναι καιρός στα οικονομικά σου, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, όχι για να σωθείς, γιατί με τόσο μεγάλα ρίσκα που παίρνεις μάλλον πας για φούντο. Να βγεις αλώβητος/η αποκλείεται, όμως θα περιορίσεις όσο γίνεται τις απώλειες. Τα ερωτικά σου δεν πάνε και πολύ καλύτερα, αφού κολλάς σε λάθος ανθρώπους και δεν μπορείς να χωνέψεις πως δεν γίνεται να αλλάξουν όλα όσα σε ενοχλούν, όσες υστερίες κι αν κάνεις. Αν τώρα γνωρίσεις το μεγάλο έρωτα, ζήσε τον, όμως να γνωρίζεις πως θα εξελιχθεί τοξικά…. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα κάνεις καινούριες γνωριμίες επαγγελματικές και θα πιάσεις πόρτες για τον χειμώνα που λένε, αφού οι συμφωνίες που θα κλείσουν τώρα έχουν όλες τις προδιαγραφές να κρατήσουν για καιρό. Εάν είσαι ελεύθερος/η, το ίδιο σενάριο παίζει και στα ερωτικά σου. Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, αναπάντεχες εξελίξεις μπορεί να σου φέρουν έναν χωρισμό ή έναν καινούριο έρωτα και να αλλάξεις η ζωή σου εντελώς ξαφνικά. Αν και αρχικά θα φρικάρεις στο τέλος θα σου αρέσει πολύ η κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Θα γίνει το έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις αυτή την εβδομάδα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου. Αν έχεις ήδη μία αρρωστημένη σχέση, που δεν έχει καμία ελπίδα βελτίωσης, θα τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες και μπορεί να πονάς στο εδώ και τώρα, ξέρεις όμως ότι αυτή η απόφαση είναι μονόδρομος. Το ίδιο θα συμβεί και σε μία συνεργασία σου που σε χαλάει τρομερά και για πολλούς λόγους, αλλά επέμενες να διατηρείς. Τώρα εάν σου σκάσει καινούριο αίσθημα ή συνεργάτης θα πέσεις με τα μούτρα, θεωρώντας πως βρήκες το ιδανικό, όμως εν καιρώ θα καταλάβεις τι κρύβεται από πίσω και όσα θα βγουν στην πορεία δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, που όμως μπορείς και φέρνεις εις πέρας άνετα, ενώ παράλληλα τρέχουν και πολλές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς. Δεν σε φοβίζει τίποτα από όλα αυτά, γιατί έχεις μέθοδο και πρόγραμμα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, πανικός θα γίνει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Τα πράγματα θα είναι τόσο ακραία που μπορεί να ξεσπιτωθείς εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας και να κάνετε καιρό πολύ να μιλήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κομμάτι της καθημερινότητάς σου θα γίνουν οι ίντριγκες, οι πλεκτάνες και οι μηχανορραφίες, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου. Πίσω από χαμόγελα και γλύκες θα βρεις τον τρόπο να ξεφορτωθείς πλαγίως όποιον σου δημιουργεί θέματα στο χώρο της δουλειάς ή απλά σου χαλάει την ψυχολογία. Πρόσεξε μόνο μην στο τέλος είσαι εσύ αυτός/η που θα φάει την κόκκινη κάρτα, γιατί δεν είσαι ο/η μόνος έξυπνος/η όπως νομίζεις. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, σε περιμένουν καλές ερωτικές εξελίξεις, αφού το άτομο που θα γνωρίσεις θα καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σου και τις περιέργειές σου. Ευκαιρίες θα έχεις και σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια, καθώς κάποιο άτομο που γνωρίζεις τώρα θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα ξεκινάς καβγά με όποιον σε πλησιάζει στα δύο μέτρα, αφού τα νεύρα σου είναι μεγαλύτερα από το μπόι σου. Πρόσεξε για μικροατυχήματα λόγω εκνευρισμού και βιασύνης, αλλά και πιθανές βλάβες σε αυτοκίνητο, υπολογιστές, τηλέφωνα κλπ, κλπ, κλπ που θα σε τσιτώσουν ένα παραπάνω.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved