AstroΤσαούσα 17/07-23/07: Σαματάδες και τελειώματα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 17/07-23/07: Σαματάδες και τελειώματα

Οι όψεις της εβδομάδας ξεκινούν με το εξάγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 20/07 που δίνει εμπνευσμένη δράση στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων. Λίγο μετά ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους και με το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 22, θα χαρίσει διορατικότητα και έξτρα αποφασιστικότητα στις κινήσεις όσων ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Στις 21 ο Ήλιος τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου που επηρεάζει τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους. Στις 22 έχουμε μπόλικο πράμα! Η Αφροδίτη από τον Λέοντα εξαγωνίζει τον Δία στους Διδύμους και τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων έχουν μπόλικη τύχη και ευκαιριάρες στις υποθέσεις τους. Ωστόσο, ο Ερμής στον Λέοντα τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και οι καβγάδες, αλλά και οι σοκαριστικές ειδήσεις και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής έχουν την τιμητική τους για τα 3α δεκαήμερα. Ο Ήλιος δε, περνάει κι αυτός στον Λέοντα και έχει σκληρό τετ α τετ, όψη αντίθεσης, με τον Πλούτωνα. Τα 1α δεκαήμερα και ειδικά Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι θα πρέπει για άλλη μία φορά να δεχτούν πως κάποια πράγματα και κάποιες καταστάσεις πρέπει να φτάσουν ή ήδη έφτασαν στο τέλος τους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1 δεκαημέρου, θα πρέπει να ξεκολλήσεις από διάφορες εμμονές που έχεις σε σχέση με την μελλοντική σου πορεία και να βρεις καινούριους στόχους, οι οποίοι να είναι και ολίγον τι πιο εφικτοί, για να μην είσαι μόνιμα αποτυχημένος/η. Επίσης στα ερωτικά σου, βρες και πάλι τον τσαμπούκα και τον εγωισμό σου και πάρε απόφαση πως κάποιες καταστάσεις είναι τελειωμένες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, κάνουν ουρά οι θαυμαστές/ριες και όλο και κάτι αξιόλογο θα βρεθεί ανάμεσα τους. Αν έχεις βρει ήδη το ταίρι σου το πάτε σε άλλο level στα γλυκόλογα. Εσύ του 3ου δεκαημέρου χτυπιέσαι, κοπανιέσαι και βρίζεις θεούς και δαίμονες με τόσα έξοδα που σου προκύπτουν ξαφνικά όλη την ώρα. Αν είχες προνοήσει και δεν τα έτρωγες όλα όπου έβρισκες, θα είχες δυο δραχμές στην άκρη.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1 δεκαήμερου ξεκίνα να μαζεύεις τα «επαγγελματικά» σου κουβαδάκια για άλλη παραλία, αφού μάλλον θα την κάνεις για κάποια άλλη δουλειά. Αλλάζεις θέση, καριέρα, τομέα απασχόλησης και παύει να υπάρχει στην ζωή σου όλη αυτή η τοξικότητα. Το μόνο πρόβλημα είσαι εσύ ο/η ίδιος/α που σιχαίνεσαι την οποιαδήποτε αλλαγή χειρότερα και από τις αμαρτίες σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ξεκινάς και εισπράττεις ρευστό από τους δικούς σου, την ακίνητη περιουσία σου ή κάποια κληρονομιά. Πρόσεχε όμως μην αρχίσεις να ψάχνεσαι για ανακαινίσεις και τέτοιου είδους ανοίγματα, γιατί όπως θα τα πάρεις, θα τα χάσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα βουτηχτείτε μαλλί με μαλλί, που λέει ο λόγος, με τους δικούς σου, αλλά εσύ είσαι που θα κάνεις την μεγαλύτερη έκρηξη και θα πεις τα πιο πολλά λόγια από όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1 δεκαημέρου, θα συμβεί ή θα πληροφορηθείς κάτι που θα σε συνταράξει και θα σε κάνει να αλλάξεις μυαλά και δεις πολλά πράγματα αλλιώς. Ούτως ή άλλως βλέπεις πως όπως χειρίζεσαι τα θέματα σου προκοπή δεν κάνεις, ούτε και καταφέρνεις κάποιον στόχο σου. Αν είσαι του 2ου δεκαήμερου, μην μένεις λεπτό μέσα στο σπίτι σου, γιατί εκεί έξω σε περιμένουν ένα σωρό καινούριες και τυχερές γνωριμίες. Για δουλειά, για σχέση, για ό,τι σε απασχολεί θα βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να προσέξεις, να μην ξεσπάς σε όποιον βρεις και ό, τι ώρα σου έρθει, επειδή δεν είσαι καλά ψυχολογικά. Τα λόγια που θα πεις θα είναι βαριά και άδικα, επομένως έχεις στο τσεπάκι καβγάδες και παρεξηγήσεις. Όλοι θα σε πουν αλλοπρόσαλλο/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε 1 δεκαημέρου κάνε τις καβάτζες σου από λεφτά, γιατί εάν συνεχίσεις τις σπατάλες, θα καταλήξεις άφραγκος/η. Μην εμπιστεύεσαι τα ωραία σου λεφτά σε άλλους, δήθεν για να στα αυγατίσουν, και μην ακούς φυσικά τις συμβουλές τους. Καλύτερα πήγαινε φάτα μόνος/η σου. Αντίθετα, εσύ του 2ου δεκαημέρου θα μαζέψεις χρήμα με το τσουβάλι, αρκεί να κρατάς μυστικές τις κινήσεις σου και να βρεις τους κατάλληλους συμμάχους. Στο κρυφό θα πρέπει να κινηθείς και στα ερωτικά σου, ειδικά αν πρόκειται για παράνομη σχέση, που μάλλον πρόκειται… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα γίνεις άνω κάτω με κάποιον/α φίλο/η σου είτε για λεφτά, είτε γιατί δεν ανέχεσαι πλέον κάποιες συμπεριφορές του/της που σου δείχνουν ότι σε θεωρεί απλά μία επιλογή για να περνάει η ώρα, ενώ εσύ τον/την εκτιμούσες και τον/την υπολόγιζες.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1δεκαημέρου έρχονται αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή σου και δεν μπορείς να κάνεις και κάτι για να τις σταματήσεις. Φεύγουν οι τοξικοί από γύρω σου και επιτέλους ανοίγουν δρόμους εξέλιξης. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα σε βοηθήσουν οι φίλοι σου στα πάντα και δεν θα έχεις για τίποτα να ανησυχήσεις. Ακόμη και ταίρι θα σου βρουν και θα στο φέρουν στο πιάτο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα προκύψουν στα επαγγελματικά σου κάποιες αλλαγές εκεί που τα είχες όλα στρωμένα και θα τα δεις όλα όπα. Θα σε κάνουν να ξεσπαθώσεις και να βγάλεις από μέσα σου όσα σκεφτόσουν καιρό και δεν τολμούσες να ξεστομίσεις σε κανέναν κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Το πολύ πολύ να φύγεις συνάμενος/η λυγάμενος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1 δεκαημέρου επιβάλλεται να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και να βγάλεις έξω από αυτήν όποιον και ό,τι σε γεμίζει άγχος και σου ξεσκίζει την ψυχολογία. Αν δεν το κάνεις ή το παίξεις δύσκολος/η στα καινούρια δεδομένα, εσύ θα χάσεις! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, όλα τα καλά να περιμένεις από την δουλειά σου. Προαγωγή, αύξηση μισθού, καινούρια συνεργασία, καινούρια καριέρα και πάει λέγοντας, αρκεί να το παίξεις έξυπνα και να μην λες πολλά πολλά εκεί που δεν πρέπει. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μην παιδεύεσαι να προγραμματίζεις τις κινήσεις σου, να κάνεις σχεδιαγράμματα και υπολογισμούς. Λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο κι όλα θα σου έρθουν κόντρα από ότι τα περιμένεις και θα γίνει της ανατροπής το πανηγύρι. Αχού και πως τρελαίνεσαι!!!

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1δεκαημέρου θα θελήσεις να βγάλεις από την ζωή σου πολλούς που μέχρι τώρα θεωρούσες πως είναι φίλοι σου και θα κόψεις τα πολλά πολλά μαζί τους, μην σου πω και τα λίγα λίγα. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου σκάβει το λάκκο και να σε γεμίζει αρνητική ενέργεια. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ταξιδάκια και καλοπέραση με καλή παρέα και αγαπημένους φίλους σε περιμένουν αυτές τις μέρες. Χώρια που άμα είσαι σόλο, περά μακριά θα βρεις την αγάπη σου και θα ζήσεις το απόλυτο summer love story. Αν είσαι του 3ου δεκαήμερου, καλό είναι να κόψεις τα οικονομικά πάρε- δώσε και λοιπά νταλαβέρια με τους φίλους σου, γιατί θα καταλήξετε να γίνετε μαλλιά κουβάρια. Τον καβγά δεν τον γλιτώνεις και εάν πάρεις χαμπάρι πως κάποιος σου έχει φερθεί σκάρτα και δεν έχει καν το φιλότιμο να ζητήσει συγνώμη.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1 δεκαημέρου, θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητα τη δουλειά σου και ταυτόχρονα όρια απόλυτα και απαραβίαστα στους δικούς σου, που πολλές φορές αντί να σε στηρίζουν σου φορτώνουν τα δικά τους προβλήματα, του σπιτιού κι ό,τι άλλο βρουν ή προβάλλουν πάνω σου τις δικές τους φιλοδοξίες και τα δικά τους όνειρα. Κόψε τους το βήχα, να βρεις την υγειά σου, πουλάκι μου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, οικονομικά και επαγγελματικά σε πάνε τρένο. Επενδύεις, τολμάς και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου διπλά και τρίδιπλα ή σου σκάει μία συμφωνία τοπ! Ακόμη και στα ερωτικά σου, δεν τα πας καθόλου άσχημα. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, πραγματικά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και τι να περιμένεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε αυτές που ήδη έχεις, οι καβγάδες γίνονται ψωμοτύρι στην καθημερινότητα και σε αυτές που πάνε να σου κάτσουν τελευταία στιγμή σε κρεμάνε ή κάτι γίνεται και μένεις όπως ήσουν, απλά με λίγο πιο σοκαρισμένη φάτσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1 δεκαημέρου, αλλάζεις εντελώς το στιλ που πλησιάζεις τους γύρω σου και εκφράζεσαι προς τους άλλους, μάλλον γιατί ψυχανεμίστηκες πως με το προηγούμενο δεν πήγαινες πουθενά και με τίποτα. Μην το σκεφτείς δεύτερη φορά, όσο μένεις στην προηγούμενη κατάσταση, καθυστερείς την εξέλιξή σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, με το ταίρι σου περνάτε τον μήνα του μέλιτος, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η οι διακοπές σου ή κάποια εξόρμηση σου κρύβει έναν μεγάλο έρωτα. Εύνοια μπορείς να περιμένεις και στις συνεργασίες σου, ειδικά αν ξανοίγεσαι προς το εξωτερικό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ήθελες ταξίδια, ήθελες μαθήματα, να εξελιχθείς κι εσύ σαν άνθρωπος επιθυμούσες, αλλά δεν σου κάθεται μανούλα μου η επιπλέον μόρφωση. Έτσι άνω κάτω που είναι το καθημερινό σου πρόγραμμα, όλα αναβάλλονται, ματαιώνονται ή και ακυρώνονται οριστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, κάτι παλεύεις να κάνεις στα οικονομικά σου, αλλά εάν δεν κόψεις την κακοδιαχείριση , δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι. Κι επειδή η αλήθεια είναι ότι είσαι μαζεμένος/η, πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σε συμβουλέψω… Εσύ του 2ου δεκαημέρου, την έκανες ταράτσα! Δουλειά να φάνε και οι κότες και μάλιστα με λεφτά καλά, βαρβάτα! Τι άλλο να ζητήσεις σε αυτή την ζωή. Έξτρα μπόνους δώρο, ερωτικές επιτυχίες όπου βρεθείς και όπου σταθείς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μία ανήσυχη και θορυβώδης εβδομάδα σε περιμένει με εκρήξεις θυμού και ομηρικούς καβγάδες. Βγαίνουν όλα τα απωθημένα σου στη φόρα και κανείς δεν μπορεί να τα σταματήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, θέλεις να πάρεις τον έλεγχο των πάντων στην ζωή σου και θα τα καταφέρεις με κάθε κόστος και τίμημα. Μια, δυο, τρεις επιτέλους θα καταλάβεις ότι πρέπει να ξεσκαρτάρεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όσο επιμένεις να συντηρείς άρρωστες καταστάσεις, δεν θα νιώσεις ποτέ ούτε εσύ καλά. Με συνοπτικές λοιπόν διαδικασίες τελείωνε τες! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο έρωτας σου πάει τρέλα και μόνο χαρές μπορείς να περιμένεις σε αυτόν τον τομέα. Με το ταίρι σου ζείτε ονειρεμένες στιγμές, ενώ τον/την άντρα/γυναίκα της ζωής σου, θα τον/την γνωρίσεις όπου να ναι, αν είσαι μόνος/η. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, οι δικοί σου δεν θα σου κάνουν το χατίρι να μην σε τσιτώνουν, ενώ και κάποια απρόοπτα γεγονότα στο σπίτι θα σε κάνουν να είσαι μόνιμα μες στην ένταση, προκαλώντας έτσι προβλήματα και στη σχέση σου ή σε κάποια συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου μπουχτίζεις πλέον από τα ψυχολογικά που κουβαλάς και μάλλον παίρνεις απόφαση να αλλάξεις ριζικά την καθημερινότητα σου και να βρεις την υγειά σου, αφού πλέον κουράστηκες να ζεις μες στην θλίψη και την κατήφεια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, οι δικοί σου άνθρωποι θα φροντίσουν να κάνουν την καθημερινότητά σου πιο όμορφη κι εύκολη και η αλήθεια είναι ότι θα απαλλαγείς από πολλά άγχη και έγνοιες. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, άνετα μπορεί να μείνεις χωρίς δουλειά ή να θέλεις άμεσα εσύ να την αλλάξεις, αφού ο εργασιακός σου χώρος θα θυμίζει πεδίο μάχης. Βέβαια, κουνάς και εσύ την ουρά σου για να γίνει καβγάς και μανούρα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved