AstroΤσαούσα 24/07-30/07: Ψιλοπράγματα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 24/07-30/07: Ψιλοπράγματα

Δεν την λες και γεμάτη από αστρολογικά γεγονότα την εβδομάδα που έρχεται, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μία όψη έχει και αυτή καλούλα και μία πλανητική μετακίνηση. Ο Ήλιος από τον Λέοντα θα πιάσει με εξάγωνο τον Άρη στους Διδύμους στις 26/07. Περισσότερο επηρεάζει τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων και φέρνει κινητικότητα στα θέματα που τους απασχολούν αυτόν τον καιρό, αλλά τους δίνει επίσης το θάρρος και την τόλμη να κινηθούν προς την σωστή κατεύθυνση. Την ίδια ημέρα περνάει και ο Ερμής στο ζώδιο της κυριαρχίας του, την Παρθένο. Βέβαια, σύντομα θα γυρίσει ανάδρομος, όμως αυτό είναι μία άλλη ιστορία, που προς στιγμήν δεν μας αφορά και θα την πούμε εν καιρώ. Τα 2α και τα 3α δεκαήμερα θα επηρεαστούν από τις όψεις της Σελήνης περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ ♈

Χαρά και εργασία σε περιμένει Κριάρι του 1ου δεκαημέρου και μάλλον θα έχεις μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλεις ένα πρόγραμμα στο χάος της καθημερινότητας σου. Το μυαλό σου θα λειτουργεί πιο οργανωτικά και μεθοδικά από ποτέ, ενώ παραδόξως και με τους συναδέλφους σου συνεννοείστε και δεν τρώτε τα μουστάκια σας. Στα ερωτικά σου έχεις τα κατάλληλα λόγια, για να τουμπάρεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Εσύ του 2ου δεκαημέρου έχεις τα μαύρα σου τα χάλια ψυχολογικά, τουλάχιστον στις αρχές τις εβδομάδας και συχνά πυκνά θα έχεις τις κλειστές σου, θα εξαφανίζεσαι από προσώπου γης και θα κάνεις τον απολογισμό σου. Ωστόσο, δεν θα σε φάει και η θλίψη όπως θα βουλιάζεις, τσουπ τελευταία στιγμή μία αισιόδοξη σκέψη θα σε σώζει. Βέβαια, να τα λέμε κι αυτά, ξεδίνεις στον ερωτικό τομέα και ισορροπεί το πράγμα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, στις αρχές της εβδομάδας είσαι κάπως στον κόσμο σου και δεν ασχολείσαι με κανέναν και τίποτα. Μόλις όμως σου σκάσουν τα οικονομικά προβλήματα ή τα ξαφνικά έξοδα, τότε θα ξυπνήσει για τα καλά.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τα πάνω σου θα πάρεις αυτή την εβδομάδα Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, αφού πραγματικά θα βρεις το νόημα της ζωής κάνοντας πράγματα που γουστάρεις με άτομα που εγγυημένα σε κάνουν να περνάς ζάχαρη. Οι ερωτικές σου υποθέσεις επίσης θα στρώσουν κι ακόμη κι αν είσαι σόλο, όλο και κάποιον καλοκαιρινό έρωτας θα γνωρίσεις. Οικονομικά βρίσκεις στήριξη από τους δικούς σου, για να κάνεις μία παράτολμη κίνηση. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, δεν την λες και φουλ κοινωνική την εβδομάδα σου. Δεν σε πάει για να κάνεις καινούριες φιλίες και γνωριμίες, εκτός κι αν πλησιάσεις άτομα συμφεροντολογικά και υπολογιστικά, τα οποία μέσα σου μπορεί και να μην πολυχωνεύεις. Κατά τα άλλα, μάλλον θα ξεκόψεις και με όσους ήδη κάνεις παρέα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μάλλον κάποιος φίλος σου σε δουλεύει ψιλό γαζί ή εκμεταλλεύεται την καλή σου την καρδιά. Μία που θα το καταλάβεις και μία που θα γίνει ο κακός χαμός, άσχετα αν μέσα σου υποφέρεις από την προδοσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τα του σπιτιού σου βάζεις σε τάξη Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου και επιτέλους έφτασε η ώρα να μιλήσετε με τους δικούς σου σαν άνθρωποι και όχι να μαλώνετε σαν τα κοκόρια! Έτσι, με καλή θέληση και αλληλοκατανόηση, θα καταφέρετε να λύσετε κάποια από τα θέματά σας. Επίσης μπορείς να σκαλίσεις ό,τι έχει να κάνει με αγοραπωλησίες ακινήτων, μετακομίσεις κλπ. Ξεκίνα να μιλάς καθαρά και ξάστερα για όσα θέλεις και το βέβαιο είναι ότι θα έχεις επιτυχία. Μην περιμένεις χαΐρι και προκοπή στη δουλειά, εάν δεν είσαι ήδη έτοιμος/η να ματώσεις, εσύ του 2ου δεκαημέρου. Και μην νομίζεις πως κάποιος/α είσαι και βολεύτηκες, άμα σου δώσουν κάποιου τύπου προαγωγή, γιατί να ξέρεις οι καινούριες ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα είναι βουνό. Το καλό είναι πως τίποτα δεν σε πτοεί και δεν σε σταματά, ενώ δεν παύεις να ποντάρεις στην καλή σου τύχη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τα μάτια σου όχι δεκατέσσερα, αλλά χίλια δεκατέσσερα πρέπει να τα έχεις στην δουλειά, αφού παίζει πολύ παρασκήνιο και ίντριγκα από κάτι σουπιές συνεργάτες- ανταγωνιστές. Σοκ θα πάθεις μόλις μάθεις ποιον κρυφό εχθρό είχες τόσο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ατελείωτες συζητήσεις για ό,τι θέμα βάζει και δεν βάζει ο νους σου, διαδρομές και μετακινήσεις που αν τις σουμάρεις έχεις κάνει τρεις φορές τον γύρω του κόσμου και φυσικά νέες γνωριμίες και έναν σωρό από πληροφορίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά σου φέρνει η καινούρια εβδομάδα! Ε, δεν βαρέθηκες πια όλο μες στο σπίτι σου; Καιρός για σουλάτσο! Στα μουλωχτά, καβατζώνεσαι από οικονομικής πλευράς και βρίσκεις καινούριες, κρυφές πηγές εισοδήματος. Εσένα του 2ου δεκαημέρου σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου με διάφορους τρόπους αυτό το διάστημα και είσαι αρκετά μπερδεμένος/η σε σχέση με τα μελλοντικά σου σχέδια, τα οποία και δεν σου πολυκάθονται. Όλο εμπόδια, καθυστερήσεις και ματαιώσεις παίζουν, ωστόσο η ελπίδα μέσα σου δεν σβήνει πως η τύχη θα σου γυρίσει. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ονειρεύεσαι τα επαγγελματικά σχέδια ή τις σπουδές σου και έχεις μόνιμα ένα αίσθημα αισιοδοξίας κι ένα χαμόγελο στα χείλη. Με ένα φιλικό σου πρόσωπο θα βουτηχτείτε άσχημα στα ξαφνικά, όμως μάλλον είναι μπόρα που περνά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα έχεις δυσκολίες στα επαγγελματικά σχέδια ή τις σπουδές σου και μόνιμα ένα αίσθημα ανασφάλειας ή και κατωτερότητας. Με ένα φιλικό σου πρόσωπο θα βουτηχτείτε άσχημα στα ξαφνικά, όμως μάλλον είναι μπόρα που περνά.

ΛΕΩΝ ♌

Παίρνουν μπρος τα οικονομικά σου, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου και πλέον είσαι σε φάση να πας να ζητήσεις την αύξηση που θέλεις, να συζητήσεις πάνω σε μία συμφωνία που κυνηγάς και γενικά κάνεις κινήσεις που θα φέρουν λεφτά στις τσέπες σου. Μπορεί κιόλας η καλή η πρόταση να σου έρθει και μόνη της. Ο φιλικός σου κύκλος ανοίγει και θα φροντίσεις να προσεγγίσεις και να έχεις από κοντά τα κατάλληλα άτομα. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, λεφτά μπορεί να μην έχεις και τα χρέη ίσως κοντεύουν να σε πνίξουν, ωστόσο στον έρωτα δεν το βάζεις κάτω με την καμία. Ναι μεν αισθάνεσαι ανασφαλής και στριμωγμένος/η από παντού, αλλά με το άλλο σου μισό περνάτε μπέικα, ενώ αν είσαι σόλο, μέχρι να βγει η εβδομάδα αριβάρει το άλλο σου μισό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου πρόσεχε πολύ με τα οικονομικά σου, γιατί δεν σε παίρνει ούτε για πλάκα να ξεφύγεις με σπατάλες ή να παραμελήσεις τα χρέη σου και να τα αφήσεις στην τύχη τους και γενικά θα έχεις μία τάση να το κάνεις. Στην δουλειά θα έχεις αλλαγές που θα σου κάτσουν στον λαιμό και ανατροπές που θα σε κάνουν να σαλτάρεις από τα νεύρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου όλες θα ξεδιπλώσεις Παρθένε του 1ου δεκαημέρου με τρόπο σαφή και ξεκάθαρο, ώστε να πάρεις τις απαντήσεις και τα αποτελέσματα που θέλεις, χωρίς τον φόβο μήπως οι άλλοι κάτι δεν κατάλαβαν. Ο κυβερνήτης σου Ερμής σου έρχεται και εσύ ανακηρύσσεσαι γκουρού της επικοινωνίας, μεταξύ μας και της κριτικής… Στα επαγγελματικά σου κινείσαι δυναμικά μεν, οργανωμένα και όχι απερίσκεπτα δε. Η επιτυχία είναι εγγυημένη. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, όλοι έχουν μόνο απαιτήσεις από εσένα και αυτό πια θα σου γίνει ξεκάθαρο. Μάλιστα μπορεί να σε κάνουν και πέρα γιατί τάχα μου δεν είσαι σωστός/ή απέναντι τους. Αυτό που θα παίξει σοβαρό ρόλο είναι η μέχρι τώρα πορεία σου. Αν πράγματι ήσουν εντάξει, θα μπουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου σε νέες πιο σταθερές βάσεις. Αν όχι, θα πληρώσεις το τίμημα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ο/η καλός/η σου σου δείχνει τον καλύτερο του εαυτό, όμως σιγουρέψου πως δεν παίζει θέατρο. Εάν είσαι ελεύθερος/η, ερωτεύεσαι για πλάκα και πέφτεις με τα μούτρα αξίζει δεν αξίζει το πράγμα. Το ίδιο πάνω κάτω σενάριο μπορεί να παιχτεί και με τις συνεργασίες σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Την ησυχία σου θέλεις όσο τίποτε άλλο, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, και να κάθεσαι σπιτάκι σου με το κλιματιστικό να δουλεύει στο φουλ εννοείται, μακριά από όλους να σκέφτεσαι και να σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Σκέψεις πάμπολλες θα κάνεις και για πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Οι φίλοι σου μάλλον σε σπρώχνουν προς την σωστή κατεύθυνση στα επαγγελματικά σου και σου δίνουν το κουράγιο και το θάρρος που χρειάζεσαι για να κάνεις κινήσεις. Ποιο καλοκαίρι και ποιες διακοπές τολμάς και ονειρεύεσαι, εσύ του 2ου δεκαημέρου; Οι υποχρεώσεις σου στη δουλειά που θα είναι αμέτρητες και ατελείωτες αυτόν τον καιρό. Άντε λίγο να γκομενίσεις και μέχρι εκεί, ίσα για να παίρνεις κουράγιο με τόσα που θα έχεις στην καμπούρα σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μόνιμα κυκλοφορείς βαριεστημένος/η στην δουλειά και γενικά δυσκολεύεσαι πάρα μα πάρα πολύ να κάνεις έστω και τα απλά στην καθημερινότητά σου. Στα οικονομικά σου η κατάσταση είναι απρόβλεπτη, επομένως καλό είναι να κάνεις τα κουμάντα σου όσο μπορείς.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καιρός να κοινωνικοποιηθείς, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, και μην ξινίζεις την μούρη σου! Θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τον κύκλο σου και να βάλεις σε αυτόν πρώτης τάξεως καινούριο κόσμο που θα σε βοηθήσει κιόλας σε διάφορες υποθέσεις σου. Κάλε μέχρι κι ενεργό μέλος μίας ομάδας μπορεί να γίνεις! Σε τρώει επίσης να κάνεις κάποια επένδυση και να βγάλεις λεφτά ή να κυνηγήσεις μία καινούρια συνεργασία. Σε πάει για ανοίγματα, αλλά με μέτρο κι όχι περιττά ρίσκα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, δεν είναι καιρός για καλοπέραση και διασκέδαση. Λίγο η ψυχολογία σου που είναι βαριά, λίγο ο χρόνος σου που είναι περιορισμένος, ίσως να παίζουν και προβλήματα ερωτικής φύσεως, όπως και να έχει δεν βρίσκεις χαρά σε κανέναν και τίποτα. Χαλάς κι ένα σωρό λεφτά από πάνω και θα καταλήξεις και με χρεή! Ωραία… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, έχεις ένα σωρό εμπνευσμένες δημιουργικές ιδέες και γενικότερα η φαντασία σου δουλεύει στο φουλ. Στα ερωτικά σου είσαι λίγο χαλβαδάκι και έτσι μπορεί το άτομο για το οποίο έχεις συναισθήματα να σε πληγώσει. Η κατάληξη ίσως να είναι ένας μεγάλος καβγάς ή χωρισμός, ενώ και μία συνεργασία σου κρύβει εκπλήξεις δυσάρεστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, ανοίγουν οι δουλειές σου και όλη την ώρα θα είσαι σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα και θα συμμετέχεις σε συζητήσεις που θα κρίνουν μέσα σε όλα και την δική σου πορεία ή μπορεί να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία. Άνετα πάντως προωθείς όποια δική σου πρόταση θέλεις και γίνεται πανηγυρικά δεκτή. Από την άλλη είσαι όπου φύγει φύγει και περιμένεις πως και τι τις διακοπές σου και το επόμενο ταξίδι σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις σοβαρά οικογενειακά θέματα και θα πρέπει να γίνεις και ο/η κακός/ιά της υπόθεσης προκειμένου να βρεθούν λύσεις, αφού στους υπόλοιπους δεν θα αρέσουν οι κανόνες σου και οι αποφάσεις που θα πάρεις. Πάντως με τον κυβερνήτη σου, τον Δία ντε, καρφί απέναντι σου στους Διδύμους, πάλι στον αφρό θα είσαι εσύ στο τέλος. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις μπερδέματα και ασυνεννοησία με τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού, ενώ και κάποια ψεματάκια θα τα ακούσεις. Άγχος και νεύρα θα έχεις λόγω κάποιων αλλαγών στην καθημερινή σου ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Βρε Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, άσε και τίποτα να το δεις και να το μάθεις αργότερα. Μιλάμε θα φουλάρεις από νέες γνώσεις κι εμπειρίες. Ίσως λόγω εποχής να μην βρεις μαθήματα και σεμινάρια να παρακολουθήσεις, όμως τα κουμάντα σου για μετά τις διακοπές θα τα κάνεις και πιάνεις πόρτα για τον χειμώνα. Ταξιδάρες ωστόσο, άνετα μπορείς να κλείσεις. Σου έρχονται πάντως και κάποια χρήματα έξτρα, μάλλον γιατί επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι κόποι σου στην δουλειά. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, έχεις πολλά σούρτα φέρτα κι επαφές με κόσμο, όμως δείχνεις να πιέζεσαι αρκετά με όλη αυτή τη βαβούρα γύρω σου. Δεν λες πολλά λόγια και δείχνεις να δυσανασχετείς με τη φλυαρία και τα χαζοκουτσομπολιά των άλλων. Παράλληλα μπορεί και να φας χώσιμο λόγω κάποιου θέματος που αφορά τα αδέρφια σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, σε τρώνε οι δρόμοι και οι καινούριες γνωριμίες. Κράτα, όπως πολύ καλά ξέρεις να κάνεις τις επιφυλάξεις σου, γιατί ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Με το ταίρι σου ξεσπούν αναπάντεχα καβγαδάκια, όμως αν είσαι σόλο πιο πιθανό είναι να κεραυνοβοληθείς από έρωτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στα καλά νέα της εβδομάδας, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, είναι πως τακτοποιείς τα χρέη και τις οφειλές σου με περισσότερη ευκολία από ποτέ και πολύ πιθανό να πετύχεις και μία καινούρια οικονομική συμφωνία ή έναν διακανονισμό που θα σε συμφέρει τρελά. Στα ερωτικά σου, είναι να μην βάλεις κάτι ή κάποιον/α στο μυαλό σου! Ακόμη σκληρότερα μέτρα θα λάβεις για τα οικονομικά σου, αν ανήκεις στο 2ο δεκαημέρου και μάλλον φαίνεται πως δεν έχεις καν άλλες επιλογές. Ακόμη κι αν υπάρχει μία πιθανότητα να βγάλεις παραπάνω λεφτά , κλείνοντας μία επαγγελματική συμφωνία ή παίρνοντας αύξηση, μη νομίζεις πως θα σε πάει εύκολα. Θα αλαλιάσεις μέχρι να δεις προκοπή! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, λεφτά σου τάζουν και λεφτά δεν βλέπεις ή μπορεί και να τα διαχειρίζεσαι λάθος. Γενικότερα ένας χαμός γίνεται στα οικονομικά σου και ένα χάος επικρατεί. Καβγάδες και έντονες διαφωνίες θα έχεις και στο σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κατανόηση, σεβασμό και καλή διάθεση θα σου δείξουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου αυτές τις μέρες Ψάρι του 1ου δεκαημέρου και μια χαρά θα λύσετε ό,τι υποθέσεις έχετε ανοιχτές, ενώ οι λύσεις που θα βρεθούν δεν θα αφήσουν κανέναν στραβομουτσουνιασμένο. Ετοιμάσου πάντως και για την περίπτωση να μπουν καινούρια πρόσωπα στην ζωή σου που θα αποκτήσουν κι αυτά σημαντική θέση κοντά σου. Το πιο σκληρό σου πρόσωπο θα δείξεις σε όλους γύρω σου και όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες σου θα παίρνει πόδι, Ψάρι του 2ου δεκαημέρου. Ειδικά εάν ήδη έχεις δώσει ευκαιρίες στο παρελθόν, τότε δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να χαριστείς στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Παρόλο που κι εσύ θα την ακούσεις με τις επιλογές σου, ξέρεις ότι έτσι πρέπει να γίνει και γι’αυτό δεν κάνεις βήμα πίσω. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, είσαι μες στην καλή χαρά και δεν επιτρέπεις να σε ρίξει κανένας και τίποτα ψυχολογικά. Βέβαια κάποια καβγαδάκια με τους γύρω σου, άμα σε πιάσουν τα νεύρα σου δεν τα γλιτώνεις.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved