AstroΤσαούσα 31/07-06/08: Ανατροπές κι εκπλήξεις

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 31/07-06/08: Ανατροπές κι εκπλήξεις

Λίγο πριν φύγει η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα την κάνει την ζημιά της, αφού θα συναντηθεί με όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 02/08. Τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων και περισσότερο τα Σταθερά θα βιώσουν αλλαγές και απρόσμενες ανατροπές στα αισθηματικά και οικονομικά τους ζητήματα. Στις 04/08 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στον Λέοντα που θα πιάσει περισσότερο τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου και τους υπόσχεται καινούριες αρχές και νέα δεδομένα στην ζωή τους. Στις 05/08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και ο Ερμής μπαίνει σε στάση στις πρώτες μοίρες του ίδιου ζωδίου για να γυρίσει την επόμενη μέρα ανάδρομος… Μείνετε συντονισμένοι!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, κάνε λίγη ακόμη υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες για εσένα, αφού σίγα σιγά θα δεις την ρουτίνα σου και την όλη φάση στο χώρο της δουλειάς να γίνονται πένα. Αν γύρισες από διακοπές, τώρα που οι άλλοι φεύγουν, μπορεί να βρεις την ευκαιρία να ξαμοναχιαστείς με εκείνον/η την συνάδελφο που είχες βάλει στο μάτι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο μπορείς να κάνεις μία καινούρια αρχή στην ερωτική σου ζωή, ακόμη και με παλιό αμόρε, αλλά και να σπρώξεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Προσοχή μεγάλη στα ερωτικά σου πρέπει να δείξεις, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Αν είσαι σε σχέση η καρδούλα σου θα γίνει χίλια κομμάτια, αφού μετά από έναν μεγάλο καβγά μπορεί να τα σπάσετε με το άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις ξαφνικά εκεί που δεν τον περιμένεις έναν μεγάλο έρωτα, εκτός κι αν σου ρίξει άκυρο ένα φλερτάκι που είχες και να μην ξέρεις καν το γιατί.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τα ερωτικά σου ετοιμάζονται να γνωρίσουν ημέρες δόξας, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Με το ταίρι σου θα είστε σαν ερωτευμένα πιτσούνια, ενώ αν σε έχει φάει η μοναξιά, ο καλός/η σου είναι στον δρόμο για την πόρτα σου. Διασκεδάζεις στο φουλ γενικότερα κι έχεις και κάτι εμπνεύσεις όνειρο! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου μπορεί να αποφασίσεις τώρα να ανοίξεις το δικό σου σπίτι ή να μετακομίσεις σε άλλη γη, σε άλλα μέρη. Πιθανώς να παίξει και κάποια αγοραπωλησία ακινήτου. Χάλια τα νεύρα σου, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, και μάλλον θα τα ξεσπάσεις στους δικούς σου. Αλλαγμένος/η θα τους φανείς και μάλλον επειδή τους ξεβολεύεις θα γίνει η μανούρα. Αυθόρμητα και χωρίς πολλά πολλά πάντως, θα μπορούσες να αλλάξεις μέχρι και τόπο κατοικίας. Αν συζείς με το ταίρι σου, ίσως να μην κρατήσετε για πολύ μαζί και να διαλύσει το προξενιό.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, θα αρχίσουν οι σχέσεις σου με τους δικούς σου να φτιάχνουν και θα είστε μεταξύ σας όλο γλύκες. Παράλληλα μπορεί να σε πιάσει ο οίστρος για ανακαίνιση στο σπίτι κι έτσι να σου φύγουν αρκετά λεφτά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο καιρός να αλλάξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και ίσως να το κάνεις πιο εύκολα με τη βοήθεια ενός ατόμου που θα γνωρίσεις τώρα. Με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτος / η ευγένεια θα τους αφήνεις όλους με το στόμα ανοιχτό κι αυτό γιατί όσα λες και υποστηρίζεις καμία σχέση δεν έχουν με το πως σε ξέρουν, Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου. Μες στο κεφάλι σου γίνεται ένας χαμούλης που πολλές φορές σε κάνει να ακούγεσαι εντελώς αλλοπρόσαλλος /η. Μια καινούρια γνωριμία μπορεί να σε συναρπάσει, αλλά μάλλον θα πρέπει να πνίξεις τα συναισθήματα σου προς το παρόν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν και δεν είσαι κανένας/καμία πορτογύρης/α Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, θα αλαλιάσεις αυτές τις μέρες. Να οι καινούριες γνωριμίες, να τα φλερτ και οπωσδήποτε θα φτάσουν στα ωραία αυτιά σου ένα σωρό πικάντικα κουτσομπολιά. Και για ταξιδάκι σε βλέπω έτοιμο/η, με την βαλίτσα στο χέρι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου ξημερώνει μία καινούρια ημέρα για τα οικονομικά σου και μπορείς να περιμένεις και κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες που θα σε κάνουν πλούσιο/α. Λεφτά θα πιάνεις στα χέρια σου και ατμός θα γίνονται, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο. Συνεχώς θα ξεφυτρώνουν έξοδα και δεν θα ξέρεις που να πρωτοδώσεις κι αν ξέχασες και κανέναν απλήρωτο. Αν είσαι σε φάση αφραγκίας όμως, μάλλον σου έρχονται ουρανοκατέβατα λεφτά. Με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα τα τσουγκρίσετε για λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης.

ΛΕΩΝ ♌

Έλα και σου κλήρωσε κάτι πολύ καλό αυτή την εβδομάδα! Λοιπόν, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, τα οικονομικά σου φτιάχνουν αισθητά και θα έχεις τις ευκαιρίες σου να ταΐσεις το κομπόδεμα σου και να το παχύνεις. Ακόμη κι αν δεν κολυμπήσεις στα φράγκα, καβατζούλα φτιάχνεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορείς να περιμένεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου που θα σου ανοίξουν καινούριους δρόμους να βαδίσεις. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, θα το πάθεις το μίνι εγκεφαλικό καλοκαιριάτικα με τόσες αλλαγές και ανατροπές στα επαγγελματικά σου. Συμφωνίες χαλούν στο παρά πέντε, συνεργασίες τερματίζονται από το πουθενά κι εσύ απλά περιμένεις που ακριβώς θα κάτσει η μπίλια. Πάντως και οι απρόσμενες ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ομορφαίνεις και πας Παρθένε του 1ου δεκαημέρου και κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία και την εκτυφλωτική λάμψη που εκπέμπεις. Στα οικονομικά και τα ερωτικά σου να αναμένεις τυχερές εξελίξεις. Αν είσαι του 2ου δεκαήμερου έχεις μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεφορτωθείς κόμπλεξ και λοιπά ψυχολογικά που σε μαραζώνουν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, η ψυχολογία σου είναι τίγκα στα σκαμπανεβάσματα και μάλιστα πολύ συχνά αναπολείς ερωτικές στιγμές από το παρελθόν και μετανιώνεις για κάποιες επιλογές σου. Ίσως όμως και να σου προκύψει μία παράνομη φλογερή ιστορία, εκτός κι αν αναπάντεχα σου σκάσει ένα πρώην ταίρι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ρομαντική ψυχή, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, θα είναι από τις λίγες φορές στην ζωή σου που θα περνάς και μόνος/η σου καλά, αν και μπορεί να παίξει και κάποια κρυφή παράνομη σχέση. Η ψυχολογία σου φτιάχνει και κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου θα κάνεις μία πολύ σημαντική καινούρια φιλική γνωριμία που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες ή θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα κάνεις πολλές και αναπάντεχες γνωριμίες που μπορεί να σου κοστίσουν τόσο σε χρήμα, όσο και σε αισθήματα. Ακόμη και με κάποιον/α που ήδη ανήκει στον κύκλο σου μπορεί να τα σπάσετε για τέτοιους λόγους.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η τύχη σου χαμογελά στις φιλίες σου, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, και θα ανοίξεις τον κύκλο σου με κόσμο πολύ και εκλεκτό. Αν είσαι μάλιστα μόνος/η, πολύ πιθανό ανάμεσα στους/στις πολλούς/ες να βρεις τον μεγάλο έρωτα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου μπορείς τώρα να κάνεις ένα μεγάλο, ένα γιγαντιαίο βήμα για να αλλάξεις την πορεία της καριέρας σου! Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μην θεωρήσεις τίποτε απολύτως δεδομένο σε σχέσεις και συνεργασίες. Κεραμιδαριό θα γίνουν όλα και εύκολα μπορεί να φύγουν από την ζωή σου το ταίρι ή σημαντικοί συνεργάτες ή ακόμη και όλοι! Μη φοβού, το ίδιο αναπάντεχα θα βρεθούν αντικαταστάτες/ριες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξοτάρα του 1ου δεκαημέρου, είχες που είχες μέχρι πολύ προσφάτως τον Δία απέναντί σου και σε σιγόνταρε, τώρα αριβάρει και η Αφροδίτη στα επαγγελματικά σου για να τα απογειώσει. Βούτα τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν από τα μαλλιά! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου καινούρια σχέδια καταστρώνεις στο μυαλό σου για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου και μάλιστα άκρως πρωτοποριακά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, αναζητάς την καλοπέραση, τα ταξίδια, κάνεις πλάνα, σχέδια και όνειρα για το μέλλον, αλλά υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Για λόγους επαγγελματικούς θα αναγκαστείς θα πας τα πίσω μπρος. Ξαφνικές δυσκολίες και εμπόδια θα σου χαλάσουν την δουλειά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μία πολύ καλή περίοδος ξεκινάει στην ζωή σου και θα έχεις ένα σωρό ευκαιρίες για καινούριες γνώσεις και εμπειρίες. Ταξίδια, μαθήματα και ό,τι άλλο μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, θα σε πάει καλά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου πολύ πιθανό να βρεις λεφτά και να καλύψεις τα χρέη σου από κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο που θα αρχίσει να παίρνει μπρος. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μάλλον έχεις μαζέψει αρκετά παράπονα και απωθημένα από το ταίρι σου και έχει φτάσει η στιγμή να κάνεις το μεγάλο μπραφ. Αν εσύ έχεις παραγίνει στενός κορσές στο άλλο σου μισό, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις την δική του έκρηξη. Μεγάλη προσοχή και στα ξαφνικά έξοδα που μπορεί να δημιουργήσουν χρέη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ένα πουσάρισμα στα οικονομικά σου εδώ που τα λέμε το χρειαζόσουν και αυτή την στιγμή θα το έχεις και καλά θα κάνεις να το εκμεταλλευτείς. Θα σου έρθουν πιθανότατα κάποια χρήματα έξτρα και θα μπορέσεις να βουλώσεις τρύπες. Ερωτικά δε, κεντάς λέμε και το κρεβάτι σου παίρνει φωτιά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου σοβαρές εξελίξεις και αλλαγές αναμένονται στην ερωτική και επαγγελματική σου ζωή. Ταραχές και καβγάδες άνευ προηγούμενο σε περιμένουν στο σπιτικό σου, εσένα του 3ου δεκαημέρου και μάλλον για οικονομικούς λόγους. Καλώς κακώς οι ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου θα αλλάξουν και μπορεί κιόλας να παγώσουν οι σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Τον απόλυτο έρωτα ετοιμάσου να ζήσεις, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, με την Αφροδίτη απέναντι σου να πασπαλίζει με ρομαντισμό την σχέση σου με το άλλο σου μισό και να φέρνει στα πόδια σου, αυτόν/ην που επιθυμείς, αν είσαι ελεύθερος. Εύνοια και τύχη θα σου δώσει και στις συνεργασίες σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου η καθημερινότητα σου αλλάζει και μπαίνουν καινούρια πράγματα και ασχολίες που για ένα διάστημα θα σε κρατήσουν ενθουσιασμένο/η! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μάλλον θα γίνει το έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις στην δουλειά με τους συναδέλφους σου, αφού προκειμένου να μην ξεβολευτεί κανείς και σε τίποτα, θα βγάλετε όλοι τα νύχια σας.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved