AstroΤσαούσα 07/08-13/08: Μη μου μιλάς για καλοκαίρια...

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 07/08-13/08: Μη μου μιλάς για καλοκαίρια...

Μία εβδομάδα με λίγες και καλές- τυχερές όψεις ξεκινάει! Στις 7 του μήνα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο που κυβερνά, τον Λέοντα, με τον Δία στους Διδύμους. Τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων μπορούν να περιμένουν τυχερές εξελίξεις και μεγάλες ευκαιρίες στα θέματα και τους τομείς της ζωής τους που τα απασχολούν. Στις 8 του μήνα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στην Παρθένο, φέρνει μεν το παρελθόν στο προσκήνιο, όμως θα είναι πιθανότατα για καλό! Σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα τα 1α δεκαήμερα και ειδικά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα κεντήσουν. Έξτρα μπόνους δώρο οι ερωτικές επανασυνδέσεις και τα καθυστερημένα χρωστούμενα!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου θα ου σκάσουν και θα πρέπει να ασχοληθείς διάφορες υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητά σου και είχες παρατημένες εδώ και καιρό. Μην ανησυχείς όμως για καλό θα είναι κι αν περίμενες και τίποτις λεφτά από την δουλειά σου τα τσεπώνεις στο εδώ και τώρα. Τυχερές ερωτικές γνωριμίες σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα εσένα του 2ου δεκαημέρου, ενώ αν είσαι ήδη ζευγαρωμένος/η θα σου πει κάτι το ταίρι σου και θα σκίσεις τα βρακιά σου από την χαρά σου. Εύνοια θα έχεις και σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια, καθώς κάποιο άτομο που γνωρίζεις τώρα θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, παρόλο που σέρνεσαι από την κούραση ολημερίς και ό,τι μπορείς να αποφύγεις στην δουλειά εύκολα το φορτώνεις σε άλλους, θα έχεις κάποιο μπόνους ή το εξτραδάκι σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου ανταμώνεις με αγαπημένα σου πρόσωπα από τα παλιά και ξεφαντώνεις ή με μία αλλοτινή σου αγάπη και του δίνετε να καταλάβει… Αν δεν σκας για το σενάριο της επανασύνδεσης, επειδή ήδη έχεις βρει καινούρια αγάπη, κάτι ψιλοθεματάκια που μπορεί να είχατε θα τα λύσετε δια παντός. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ωραία και καλά θα λύσεις τα οικογενειακά σου προβλήματα και όχι μόνο θα αφήσετε πίσω εσύ και οι δικοί σου όλες τις παρεξηγήσεις και τα στραβά και ανάποδα, αλλά μπορεί να βγάλεις και χρήματα από την ακίνητη περιουσία σου ή να σου δώσουν οι δικοί σου χοντρά φράγκα για τις υποχρεώσεις σου. Αν πάλι εσύ είσαι αυτός που θέλει/πρέπει να τους βοηθήσει, άνετα μπορείς να το κάνεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ανανεώνεται η σχέση σου με το άλλο σου μισό, αν και καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί όλο και κάτι μπορεί να σου κρύβει ή να σαλιαρίζει κι αλλού. Αν είσαι σόλο, πάλι πρέπει να φροντίσεις να μην πιστεύεις σε παραμύθια. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ασχολήσου με τα δημιουργικά σου σχέδια, μπας και δεις προκοπή.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακές υποθέσεις από το παρελθόν που μάλλον έχουν να κάνουν με οικονομικά- κληρονομικά ζητήματα. Θέματα που αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων, ενοικιάσεις, μετοικήσεις κλπ κλπ που είχαν παγώσει, παίρνουν μπρος σιγά σιγά, αλλά εσύ μην πολυπαίρνεις αέρα, βήμα βήμα και σε συμβόλαια κοιτάμε και τα ψιλά γράμματα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, τώρα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις γνωριμίες που θα σου ανοίξουν δρόμους κυρίως σε θέματα συνεργασιών, αφού το έχεις που το έχεις με το μπίρι μπίρι, πλέον σε βοηθά και το σύμπαν. Κάνε λοιπόν τα κονέ σου κι άσε την τύχη σου να κανονίσει όλα τα υπόλοιπα! Α και άμα είχες φαγωμάρα με το σόι σου, θα βγεις εντέλει από πάνω. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν μέσα στο σπίτι σου, γιατί πολλά παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη σου και οι δικοί σου σε αφήνουν στην απ’έξω. Βέβαια, από το πουθενά μπορεί να βγουν στο φως μυστικά και να σου ανοίξουν τα μάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου θα συναντήσεις ένα κάρο κόσμο που μπορεί να είχες να δεις από τα μικράτα σου, εννοείται βέβαια πως θα έχεις επανεμφανίσεις ατόμων που είχατε παιχτεί ερωτικά παλιότερα και δεν σας βγήκε, με πιθανότητες τώρα να σας κάτσει η φάση, ενώ κι ένα παλιότερο ταίρι σου μπορεί να σου στείλει κάποιο μηνυματάκι ή να σε βρει στα social και να αρχίσετε πάλι πάρε δώσε. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, όσο θα δουλεύεις τόσο θα εισπράττεις, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να κάνεις και κάποιες παγαποντιές ή να κρατήσεις κρυφές αυτές που κάνουν άλλοι και μην στενοχωριέσαι, όλο και κάτι θα πάρεις για τον κόπο και την σιωπή σου. Ψυχολογικά είσαι στα καλύτερα σου και έχεις αποβάλλει αρκετή μίρλα και μιζέρια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις ευχάριστες ξαφνικές συναντήσεις και χαρούμενες ειδήσεις, όμως σε καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις μην βιαστείς να ενθουσιαστείς. Επίσης αν ετοιμαζόσουν για ταξιδάκι, κράτα μικρό καλάθι για το πώς θα σου βγει.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου μπορείς να περιμένεις χρήματα που σου έχουν καθυστερήσει από τη δουλειά, μία αύξηση που όλο άκουγες και όλο δεν έβλεπες ή το κλείσιμο μίας συμφωνίας που θεωρούσες απίθανο μέχρι τώρα, αφού όλο και κάπου σκόνταφτε. Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πες ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καλή σου τύχη που σου στέλνει φίλους- διαμάντια, οι οποίοι σε βοηθούν σε όλα και σε παίρνουν από το χεράκι σχεδόν να σε πάνε στην κορυφή. Αν σκέφτεσαι τον κύκλο σου και κουνάς με δυσπιστία το λαμπερό κεφαλάκι σου, μην ξεχνάς πως μπορεί να έχεις μία πολύ «δυνατή» νέα γνωριμία. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, παίρνεις τα πάνω σου στα οικονομικά ξαφνικά και αναπάντεχα λόγω μίας πολύ θετικής εξέλιξης στην δουλειά. Όπως τα παίρνεις όμως τα φράγκα, έτσι και τα σκορπάς στους πέντε ανέμους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, έχεις να σκεφτείς και να επαναξιολογήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Πρέπει να μιλήσεις σοβαρά με τον εαυτό σου και να δεις ποιος/α και τι σε ικανοποιούν και σε καλύπτουν συναισθηματικά. Μοιραία το μυαλουδάκι σου, τουλάχιστον στα ερωτικά, θα πάει σε μία παλιότερη κατάσταση που θεωρείς αξεπέραστη και μπορεί να κάνεις μία κίνηση ματ για να έχεις επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σου και θα την έχεις. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, δεν μιλάς, δεν μιλάς, αλλά το μυαλό σου δεν σταματάει να δουλεύει και να κατεβάζει ιδεάρες ή να καταστρώνει σχέδια για το μέλλον. Η αλήθεια είναι πάντως που σου έρχονται παράλληλα και κάποιες τυχερές ευκαιρίες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά ούτε για το άλλο σου μισό, ούτε για τον μέχρι τώρα πιο πιστό σου συνεργάτη. Όλο και κάτι θα σκαρώσουν που θα σε απογοητεύσει ή θα σε στενοχωρήσει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, θα σε ρουφήξουν οι σκέψεις για το παρελθόν. Δεν θα παραλείψεις να κάνεις και μία ανασκόπηση της ερωτικής σου ζωής, ενώ δεν αποκλείεται με πλάγιο τρόπο να μάθεις τι κάνει και που βρίσκεται μία παλιά σου αγάπη κι αν την βρεις διαθέσιμη θα κάνεις τα κόλπα σου για να ξαναείστε μαζί. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ο κύκλος των φίλων σου μπορεί να είναι αστεράτος, αλλά τώρα θα γίνει ακόμη καλύτερος με τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν σε αυτόν. Είναι σαν να μίλησες με την τύχη σου, καθώς αυτές οι νέες γνωριμίες θα είναι κάτι σαν τετράφυλλο τριφύλλι για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου και γενικότερα των μελλοντικών σου σχεδίων. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα περάσεις μία μίνι κατάθλιψη, πιο πολύ γιατί εσύ δεν βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις στην κανονική τους μορφή, ευτυχώς όμως θα είναι περαστική.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου θα ξαναβρεθείς με παλιούς, αγαπημένους σου φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και διάφορες ειδήσεις ή κουτσομπολιά, παλιά μεν, πικάντικα δε. Από την άλλη μπορεί να σου μεταφέρουν λόγια για τον/την πρώην ή ο/η ακατανόμαστος/η να σε πλησιάσει μέσω φίλων και να το ξαναπιάσετε το θέμα από εκεί που το αφήσατε. Αν είσαι του 2ου δεκαήμερου, εβδομάδα χαράς και εργασίας θα είναι αυτή που έρχεται και εδώ να σημειωθεί ότι παίζουν και έξτρα λεφτάκια που όπως και να το κάνουμε είναι κινητήριος δύναμη. Εννοείται πως μπορεί να παίξουν και καινούριες συμφωνίες- συνεργασίες που θα σε ανεβάσουν! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες στον έρωτα, γιατί εσύ μπορεί να τα έχεις όλα τακτοποιημένα στο μυαλό σου και να ξέρεις τι θέλεις, όμως δεν παίζεις μόνος/η σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου επανέρχονται διάφορα ζητήματα στη δουλειά που είχαν μείνει στη μέση στο παρελθόν, ενώ μπορεί τώρα να κλείσεις μία καλή συνεργασία με κάποιον/α που και στο παρελθόν προσπαθήσατε να δουλέψετε μαζί, αλλά ατυχήσατε. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, επιτέλους θα δεις ένα από τα δημιουργικά σου σχέδια να πραγματοποιείται και να σου φένει μία καλή επαγγελματική συμφωνία στα πόδια σου. Στα ερωτικά σου επίσης στρώνουν κάποιες καταστάσεις και παύεις κι εσύ να κάνεις μαύρες σκέψεις, αφού όσο προσγειωμένος/η και να θέλεις να είσαι, το πράγμα μιλάει από μόνο του. Εσύ του 3ου δεκαημέρου να περιμένεις κάποιες ευχάριστες αλλαγές στην δουλειά, όμως μην νομίζεις ότι βρήκες τον μήνα που θρέφει τους έντεκα γιατί θα σου έρθει η λυπητερή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου θα καταπιαστείς με ένα παλιότερο σχέδιο σου που τώρα βλέπεις ότι μπορεί να αποδώσει ή να πάρεις χρήματα από μία νομική υπόθεση που σε απασχολούσε καιρό τώρα. Επίσης ίσως μία παλιά σου αγάπη να έρθει από μακριά και να ξανασμίξετε, καθώς το πάθος μεταξύ σας μάλλον θα φουντώσει και πάλι και θα γίνει πυρκαγιά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, η καθημερινότητα σου φτιάχνει κατά πολύ και από την δουλειά σου έχεις να λαμβάνεις. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, θα κάνεις πράγματα με το άλλο σου μισό που θα σε ανανεώσουν, όπως πχ ένα ταξίδι. Εάν είσαι μόνος/η ξέρεις με τι πρέπει να ασχοληθείς για να περάσεις καλά! Ωστόσο, φρόντισε να μην λες πολλά και να μην κάνεις μεγάλες δηλώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου φουντώνει η εμμονή σου για κάποιον/α πρώην και μπορεί να φτάσεις στα άκρα για να πετύχεις μία επανασύνδεση. Επίσης μπορεί να ξεφυτρώσουν χρέη από τα παλιά ή να υπάρξουν εξελίξεις σε ένα κληρονομικό ζήτημα που τραβάει καιρό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τώρα θα κάνεις καινούριες γνωριμίες επαγγελματικές και οι συμφωνίες που θα κλείσουν τώρα εκτός από τυχερές θα είναι και κερδοφόρες. Ασφαλώς εάν είσαι σόλο το ίδιο σενάριο υπάρχει και σε έκδοση σχέσης. Αν είσαι ρεζερβέ συζήτα ανοιχτά με το ταίρι σου και βάλε τα πράγματα που σε ενοχλούν στη θέση τους. Θα γίνει το χατίρι σου χωρίς να πολυπαιδευτείς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην χαλάς χωρίς λόγο λεφτά γιατί εύκολα μπορεί να βρεθείς στον άσσο, αν και οι δικοί σου θα σου δώσουν χείρα βοηθείας κι ας μην το περιμένεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου το παρελθόν αναβιώνει σε σχέσεις και συνεργασίες. Εξελίξεις, γεγονότα, επανενώσεις και επανασυνδέσεις με πρόσωπα που κάποτε άνηκαν στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, γίνονται καθημερινότητα και μάλιστα μπορεί εύκολα να ξαναμπούν σε αυτήν. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, που όμως μπορείς και φέρνεις εις πέρας άνετα, ενώ παράλληλα τρέχουν και πολλές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς, που εάν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα γεμίσει η πολύπαθη τσέπη σου με λεφτά. Πιθανώς να σε βοηθήσει με κάποιο τρόπο και ένα μέλος της οικογένειάς σου, ώστε να τα καταφέρεις πιο εύκολα ή πιο γρήγορα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην βασανίζεις το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου, στο τέλος θα τους φτάσεις στο αμήν και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved