AstroΤσαούσα 14/08-20/08: Έχει χαθεί η μπάλα...

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 14/08-20/08: Έχει χαθεί η μπάλα...

Δυναμικά ξεκινάει και τελειώνει αυτή η εβδομάδα και οι μόνοι/ες που θα την σκαπουλάρωνουν, αφού δεν τους πιάνει και τίποτα είναι όσοι/ες έχουν γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Οι του 2ου ξεκινούν με την σύνοδο Άρη/Δία στους Διδύμους στις 14 που θα τους δώσεις αυτοπεποίθηση και τόλμη για να την «φάνε» όμως δύο μέρες μετά, αφού ο Αρούλης τρώει το τετράγωνο του Κρόνου και μαζεύεται κατά πολύ. Μπαίνει κόφτης σαν να λέμε στις πολλές πολλές μαγκιές. Στις 19 το ίδιο εργάκι πάνω κάτω παίζεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο και θα το δουν επίσης όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Από την μία θα πάρουν αέρα και θα τα βλέπουν όλα γιούχου λόγω του τετραγώνου της με τον Δία στους Διδύμους στις 19, ταυτόχρονα όμως την ίδια ημέρα η αντίθεση της με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα τους κόψει τα πόδια. Τα 3ο δεκαήμερα έχουν να παλέψουν με τον ανάδρομο που θα φέρει στο προσκήνιο θέματα από τα παλιά. Κλείνει το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18 και την σύνοδό του με τον Ήλιο στις 19. Το χειρότερο όμως μάλλον είναι η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου, επίσης στις 19. Τα Φώτα τετραγωνίζονται με ακρίβεια σχεδόν από τον Ουρανό και οι εξελίξεις θα είναι απρόσμενες και σοκαριστικές, όπως και οι αλλαγές που έρχονται. Άλλωστε λίγο μετά την ίδια μέρα ο Ήλιος κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο του με τον πλανήτη του σοκ κι εκπλήξεις δεν έχουν σταματημό.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, μάλλον θα φας πίκρα από ένα φιλικό σου πρόσωπο το οποίο μόνο αγνές προθέσεις δεν έχει απέναντί σου. Σε βαμπιρίζει και προσπαθεί να σε χειραγωγεί διαρκώς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, η καθημερινότητά σου γίνεται αφόρητη, αφού ξεφυτρώνουν ένα ένα τα ψυχολογικά σου προβλήματα και όλα σου τα άγχη. Μόνος/η κατάμονος/η νιώθεις και πως παλεύεις με τα θηρία, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις και πολλά πολλά, αφού τα θεωρείς χαμένο κόπο. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μην θεωρήσεις καμία κατάσταση στρωμένη σε σχέση με τα σχέδια σου ή την ερωτική σου ζωή, γιατί με το «καλημέρα» σας η εβδομάδα αυτή σου αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, όσα κι αν έχεις πληρώσει κι όσα κι αν έχεις προσφέρει. Ξενερωτικές αναβολές, σπαστικές καθυστερήσεις και αναμονές, αλλά και ξαφνικά τελειώματα/ χωρισμοί σε περιμένουν και σε αφήνουν παγωτό!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η δουλειά σου ή κάποιοι μέσα και γύρω από αυτήν δεν σου τα λένε καλά, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Νιώθεις σκασμένος/η, πιεσμένος/η και πως βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο. Με όλα αυτά η ψυχολογία σου είναι πιο μαύρη από ποτέ. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να θέλεις λούσα, κέφι και χορό, αλλά τα φιλαράκια σου δεν θα σου κάνουν καμία τέτοια χάρη. Αντιθέτως θα σου μαυρίσουν τη χαρά και θα απαιτήσουν από εσένα να ακολουθήσεις τις δικές τους διαθέσεις. Όσο για τα δημιουργικά σου σχέδια, αποχαιρέτα τα! Εμπόδια και προβλήματα θα σε αναγκάσουν να τα βάλεις στον πάγο για καιρό. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, δεν είναι και από τις καλύτερες εβδομάδες αυτή που έρχεται Ταυράκι μου και μάνι μάνι το πρόβλημα ξεκινάει μέσα από το ίδιο σου το σπίτι. Κάτι που θέλεις εσύ να αλλάξεις σαν άνθρωπος, αλλά και να κάνεις τη ζωή σου διαφορετική, κάτι που οι δικοί σου δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου… Τα πράγματα κυλούν στο ίδιο μοτίβο και στα επαγγελματικά σου, αλλά τουλάχιστον από εκεί μπορείς να την κάνεις ανά πάσα στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, μάλλον θα πρέπει να θάψεις βαθιά μέσα σου κάποια από τα σχέδια που έχεις κάνει για το μέλλον, καθώς όλα δείχνουν ότι δεν σε πάει μανούλα μου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ναι μεν το σπίτι σου και η οικογένεια σου σε χρειάζονται , αλλά και η δουλειά είναι δουλειά και όπως έχεις πολύ καλά καταλάβει, τώρα τελευταία έχουν σφίξει οι «πισινοί». Άσε λοιπόν στην άκρη τα οικογενειακά barbeque και λοιπά σουαρέ και κοίτα να έχεις αποτελέσματα, γιατί πολλοί περιμένουν ένα σου λάθος για να σε βγάλουν στον τάκο. Εάν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν το έχεις και πολύ με την επικοινωνία αυτές τις μέρες, παρόλο που είναι γνωστό πως πρόκειται για το δυνατό σου χαρτί. Πολλά κουβαλάς στο κεφάλι σου και έχεις βαρέσει κόκκινα από το άγχος και τα νεύρα με αποτέλεσμα η κάθε σου συζήτηση να καταλήγει σε καβγά και μάλιστα να φταις εσύ και το στιλάκι που μιλάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ούτε από οικονομικής, ούτε από ψυχολογικής άποψης θα δεις φως αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου. Οι φοβίες σου σε τρώνε και δεν σε αφήνουν σε χλωρό κλαρί. Φρένο θα μπει στα δημιουργικά σου σχέδια, αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, και θα πρέπει να αρκεστείς στα λίγα και καλά και γενικότερα να κάνεις τα πικρά γλυκά. Κατανοώ πως εσύ άλλα όνειρα έκανες, αλλά αυτά έχει η ζωή κι άμα σου αρέσει. Όσο δεν συμβιβάζεσαι, τόσο χειρότερο για σένα είναι. Τουλάχιστον πάντως θα φτιάξει η επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους της οικογένειας και θα έχεις κάπου να κλαφτείς και να σε κανακέψουν. Εσύ του 3ου , θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος/η, εάν έχεις στα σκαριά μία οικονομική συμφωνία ή κάποιου είδους συνεργασία με κάποιον/α φίλο/η. Τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα περιμένεις και στο τέλος θα χαλάσετε και τη σχέση σας. Καλό θα ήταν πάντως να μην μπλέξεις ούτε με δανεικά και λοιπές διευκολύνσεις γιατί κι εκεί θα στραβώσει η δουλειά!

ΛΕΩΝ ♌

Δύσκολες οι σχέσεις, καλό μου Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, κι όχι μόνο οι ερωτικές, αλλά και οι επαγγελματικές. Κάποιες πικρές αλήθειες πρέπει να τις χωνέψεις και να μην επιτρέπεις άλλο να σε ρίχνουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα πρέπει να κάνεις περικοπές στα έξοδα και τις πολυτέλειες λες και είσαι κανένας/καμία πλεμπαίος/α! Κατέβα από το καλάμι σου και χαμήλωσε τη μυτούλα σου, γιατί με τόσα χρέη και υποχρεώσεις δεν σε παίρνει να το παίζεις ιστορία. Θα πιεστείς, θα μαζευτείς και θα πεις και ένα τραγούδι! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, χαμός θα γίνει στην επαγγελματική σου πορεία και θα κάνεις τεράστια στροφή στην καριέρα σου. Κάποια πράγματα έχουν φτάσει στο μη ποαραπέρα και δεν έχεις πια καθόλου υπομονή. Θα τα κάνεις όλα όπα και θα φύγεις με το κεφάλι ψηλά, έχοντας βρει ή μία νέα θέση εργασίας ή ένα τελείως άλλο αντικείμενο απασχόλησης και θα τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό. Τους τα έχεις άλλωστε από παλιά μαζεμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αν και θα έπρεπε λόγω καλοκαιριού να είσαι πιο χαλαρός/η, διάφορα θέματα στην καθημερινότητα σου δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να βρεις τις ισορροπίες σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου. Δυστυχώς προς το παρόν η αισιοδοξία είναι για εσένα άγνωστη λέξη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα κάτσεις όπως συνηθίζεις με χαρτί και μολύβι να δεις τι γίνεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες και όλοι έχουν παράπονα και απαιτήσεις. Μην περιμένεις να σου χαριστεί κανείς, αντιθέτως όσο πιο μπόσικο/η σε βρουν θα βαρέσουν στον ψαχνό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, αλλιώς τα σχεδιάζεις και αλλιώς σου έρχονται κι αυτό για τον καθένα, πόσο μάλλον για σένα που είσαι της τάξης και του προγράμματος, είναι εκνευριστικότατο και αγχωτικότατο. Σπουδές, ταξίδια, μεγαλόπνοα σχέδια μπαίνουν στον πάγο ή καθυστερούν ή εντέλει τα χιλιομετανιώνεις αφού αλλιώς στα παρουσίασαν κι αλλιώς φαίνεται να είναι εντέλει! Εντωμεταξύ σε βασανίζουν αναμνήσεις από άλλες καλύτερες εποχές.

ΖΥΓΟΣ ♎

Θα τρελάνεις το ταίρι σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα παιδιά σου με τις εμμονές και τα κολλήματα που κουβαλάς, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Κόψε να τους ελέγχεις ή εάν παίζει το ανάποδο, σταμάτα να τους αφήνεις να σε χειρίζονται. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, προσπάθησε να εκφραστείς ελεύθερα και να βγάλεις προς τα έξω όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Βέβαια μία δυσκολία θα την έχεις στα καθημερινά, αφού οι υποχρεώσεις και οι δουλειές θα σε στραγγίξουν. Θα υπάρξουν στιγμές που απλά θα θέλεις να βρεις μία πέτρα και να πας από κάτω να κρυφτείς. Κι επειδή αυτό δεν θα γίνει, σου προτείνω απλά να σφίξεις τα δόντια, μέχρι να περάσει το κακό. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ζορίζουν τα πράγματα στις οικονομικές σου συνεργασίες και όλα έρχονται εντελώς ανάποδα από ότι τα περίμενες. Στήριξη, οικονομική ή ηθική, δεν έχεις από πουθενά. Αντιθέτως οι φίλοι σου θα σου τη σπάσουν πολύ, αφού θα στο παίζουν υψηλή κριτική για τις επιλογές και τους χειρισμούς σου και θα σου πουλάνε εξυπνάδα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το σπίτι και η οικογένειά σου είναι για αυτή την εβδομάδα το αγκάθι σου, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Κάτι θα μάθεις, κάτι θα γίνει, κάπως θα σκάσει μία κατάσταση και θα συνειδητοποιήσεις πως τα αδιέξοδα είναι πολλά στην ζωή σου. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου, οτιδήποτε κι αν κανονίσεις να κάνεις με τους φίλους σου αυτόν τον καιρό με κάποιον τρόπο θα το γυρίσεις σε συζητήσεις για τη δουλειά ή για τα σχέδια σου, αν και για να τα λέμε όπως είναι τίποτα δεν κανονίζεις στην τύχη και πάντα από πίσω κρύβεται κάποιος σκοπός. Στους άλλους τα βγάζεις όλα ξινά, εσύ ωστόσο αργά και σταθερά θα κατακτήσεις τους στόχους σου και μάλιστα με τη βοήθειά τους. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, πάρε μια βαθιά ανάσα και ετοιμάσου για παν ενδεχόμενο αυτές τις μέρες, ειδικά σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Τον καβγά τον έχεις στανταράκι, την απομάκρυνση και το πάγωμα σχέσεων στο τσεπάκι και γιατί όχι κι έναν χωρισμό ή τη διάλυση μίας συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Παρόλο που είσαι στα μέσα και στα έξω αυτές τις μέρες, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, δεν διαθέτεις την γνωστή καλή και ανέμελη σου διάθεση. Τους αντιμετωπίζεις όλους με καχυποψία και σε καμία περίπτωση δεν λες παραπάνω κουβέντες από όσες χρειάζονται. Μάλλον ψαρεύεις πληροφορίες. Από τους δικούς σου την τρως, εσύ του 2ου δεκαημέρου, στα επαγγελματικά σου κι αυτό γιατί έχουν βαλθεί να σε βάλουν σώνει και ντε να ασχολείσαι με όλα τα οικογενειακά θέματα και ιδανικά να συμμετέχεις σε τραπέζια και επισκέψεις με όλο το συγγενολόι, γιατί πολύ τα έχεις παραμελήσει όλα αυτά και τι θα λέει ο κόσμος. Τι να κάνεις κι εσύ που έχεις μεν τρεξίματα, αλλά και καλές ευκαιρίες στη δουλειά, δεν μπορείς όμως με τίποτα και τη μουρμούρα; Γίνεσαι χίλια κομμάτια να τα προλάβεις όλα. Αν είσαι του 3ου , ονειρευόσουν να κάνεις αυτές τις μέρες ταξίδια, εκδρομές, χαλάρωση, μαζεύοντας νέες γνώσεις και εμπειρίες και δυστυχώς θέματα που προκύπτουν στη δουλειά σε προσγειώνουν απότομα. Θα χρειαστεί ίσως να αναβάλλεις την καλοπέραση σου και το χειρότερο να ανεχθείς και τους κολλημένους, σπαστικούς συναδέλφους σου. Άνθρωπος είσαι κι εσύ θα ξεσπάσεις και θα τα πεις χύμα και τσουβαλάτα. Και να μην καταφέρεις κάτι τουλάχιστον θα τα βγάλεις από μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν απίστευτα κι αυτό γιατί όχι απλά δεν μπορείς να τα φέρεις βόλτα, αλλά σου έρχονται κι έξοδα που θα στραγγίξουν τις όποιες οικονομίες έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής να μαζέψεις. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, ξέρεις να μετράς τα λόγια σου και επίσης μέχρι που σε παίρνει και που είναι τα όριά σου. Όλα αυτά σε συνδυασμό, εννοείται, με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου. Πάντως για ταξιδάκι μη ετοιμαστείς, δεν πρόκειται να το κάνεις και επίσης να περιμένεις πάγωμα σχέσεων με αδέρφια ή άλλους συγγενείς. Αξίζει να ασχοληθείς αυστηρά και μόνο με τα επαγγελματικά σου που φαίνεται στο εδώ και τώρα να έχουν κάποια κινητικότητα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα τη χάσεις την μπάλα και στα οικονομικά σου και στα ερωτικά σου κι επειδή δεν θα καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου μάλλον σε περιμένουν σκηνές και καταστάσεις απείρου κάλλους με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Μία συνεργασία σου λήγει με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ μία οικονομική συμφωνία σε αφήνει εάν όχι με χρέη, ίσα βάρκα ίσα νερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μέσα σου, και έξω σου εδώ που τα λέμε, δεν είσαι καθόλου καλά, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου κι αυτό θα το καταλάβουν όλοι, έτσι όπως θα είσαι σαν μαραμένο λουλούδι. Ωστόσο, δεν σου φτάνει που έχεις τα χάλια σου, θέλεις να είναι και οι υπόλοιποι όπως εσύ και φροντίζεις για αυτό… Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, χρειάζεσαι χρήματα για τις υποχρεώσεις σου που όμως δεν υα δεν θα τα βρεις! Πιο πιθανό είναι να έχεις απώλεια εισοδήματος ή να σου σκάσουν κι άλλα χρέη που θα σε βγάλουν off, παρά να ορθοποδήσεις αυτόν τον καιρό. Υπομονή και κάποια στιγμή θα περάσει… Τι στο καλό, στο χέρι του είναι; Όσο μπορείς πιο λιτά όλα και κάτι μπορεί να σώσεις. Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ζόρικα τα πράγματα για τις σημαντικές σου σχέσεις θα είναι αυτή την εβδομάδα και θα έρθεις σε κόντρα με τους πάντες. Με τον/την σύντροφο, με σημαντικούς συνεργάτες, με την οικογένεια σου, κάθε τομέας και ένας καβγάς!!! Δεν αποκλείεται με κάποιους να διακόψεις σχέσεις, αφού πρώτα βέβαια βγάλεις από μέσα σου όλον τον θυμό και τον εκνευρισμό σου για όσα έχεις μαζέψει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, η κατάθλιψη, η μίρλα και τα αρνητικά συναισθήματα γίνονται οι καλύτεροι σου φίλοι αυτές τις μέρες. Θα προτιμήσεις να αποσυρθείς από όλους και όλα και δεν θα δεις το φως του ήλιου μέχρι να νιώσεις καλά. Ούτε ψύλλος στον κόρφο των συνεργατών σου ή του/της καλού/ης σου, Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου… Είσαι όλο απαιτήσεις, γκρίνια και παράπονα και καταστρέφεις κάθε καλή κι ευχάριστη στιγμή με αυτό σου το στιλάκι. Κι ενώ έχουν τόσο καλή διάθεση όλοι απέναντι σου, μπορεί κιόλας να τους στείλεις από εκεί που ήρθαν γιατί έτσι κρίνεις ότι πρέπει. Χαλάρωσε λιγάκι και δείξε κι εσύ κατανόηση, τουλάχιστον σε όσους/ες αξίζουν. Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, χαμός θα γίνει στη δουλειά σου αυτές τις μέρες, αφού τα νεύρα όλων είναι στην τσίτα. Και να θέλεις να αποφύγεις το ξεκατίνιασμα με τους συναδέλφους θα σε βρει το μπαμ απροετοίμαστο/η και θα μπεις κι εσύ στο χορό. Καλό θα σου κάνει όμως να εκφραστείς λιγάκι, γιατί μέσα σου έχεις πολλά που σε βαραίνουν και σε πιέζουν.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved