AstroΤσαούσα 21/08-27/08: Έρωτας ή πόλεμος;

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 21/08-27/08: Έρωτας ή πόλεμος;

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου στις 22/08 και κάνει κλίτσι κλίτσι στους σημαντικούς τομείς της ζωής των Μεταβλητών ζωδίων. Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, ετοιμαστείτε για εξελίξεις. Όλοι θα πάρετε, απλά αυτή την εβδομάδα προηγούνται τα 1α δεκαήμερα. Την ίδια ημέρα κλείνει με ακρίβεια μία άκρως ερωτική και παθιάρικη όψη. Η Αφροδίτη από την Παρθένο τετραγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους και όλα είναι στο κόκκινο για τα 3α δεκαήμερα, ειδικά των Μεταβλητών! Κάποιες σχέσεις θα ανανεωθούν μέσα από ζόρικες καταστάσεις ή απλά γιατί θα φουντώσουν τα συναισθήματα, άλλες πάλι μπορεί να φτάσουν μία ανάσα πριν το τέλος… Θα παίξουν ασφαλώς και καινούριες γνωριμίες που θα είναι κόλαση! Στις 24 ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα κλείνει το εξάγωνό του με τον Άρη στους Διδύμους και ναι μεν φέρνει εξελίξεις για παλιότερα θέματα ή προβλήματα, όμως κάπως κόβει την ταχύτητα στην δράση. Στις 27 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο κάνει την έκπληξη και φέρνει στα 3α δεκαήμερα ξαφνικούς έρωτες και λεφτά.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου δεν αφήνεις να πέσει καμία δουλειά κάτω και γενικότερα την βλέπεις εργατική μέλισσα και ζουζουνίζεις ολούθε. Αναλαμβάνεις τα πάντα όλα και συμφέρεις, αν και σκοπός σου είναι να φανούν τα προσόντα σου και να έχεις να λαμβάνεις λεφτάκια. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, το έχεις τερματίσει με τα κόμπλεξ και τις φοβίες σου και οι σκέψεις σου αυτές τις μέρες όλο και μαυρίζουν. Δεν είναι κακό να είσαι ρεαλιστής/ρια, κακό είναι να ψάχνεις στραβά εκεί που δεν υπάρχουν. Πάντως σαν από θαύμα θα γυρίσει τούμπα όλο αυτό και θα είσαι χαχαχα και χουχουχου.Αν είσαι του 3ου δεκαήμερου μπορείς να περιμένεις κάτι καλό στα οικονομικά σου, όχι όμως και σταθερό, για εξτραδάκι μιλάμε. Στα ερωτικά σου έχει κολλήσει για τα καλά κάποιος/α από τη δουλειά, το γυμναστήριο ή όπου τελοσπάντων πας κι έρχεσαι καθημερινώς και εκτός που του/της την πέφτεις άγαρμπα δεν σηκώνεις και απόρριψη. Καλά θα πάει κι αυτό…

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Παίρνεις τα πάνω σου ψυχολογικά, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, και αποφασίζεις να γλεντήσεις τη ζωούλα σου και να περάσεις καλά με όλη την σημασία της λέξης. Θα βολτάρεις, θα κάνεις τα χόμπι σου, θα ερωτοτροπήσεις και γενικά δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά. Καιρός είναι να ευχαριστηθείς το ταίρι σου ή/και τα παιδάκια σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ήρθε η ώρα να καταλάβεις, ποιοι είναι οι φίλοι σου οι πραγματικοί και ποιοι το παίζουν. Με αφορμή κάποια γεγονότα και περιστατικά θα κάνεις πέρα τους γιαλαντζί, ενώ θα εκτιμήσεις άτομα που σου έχουν φερθεί σπαθί και θα έρθεις πιο κοντά τους. Στα οικονομικά σου βλέπεις φως προς τα τέλη της εβδομάδας. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις καταντήσει ολόκληρος/η μία ανασφάλεια και φυσικά ο άνθρωπος που βασανίζεται περισσότερο από όλη αυτή την κατάσταση είναι ο/η καλός/η σου που του/της έχεις φάει την ζωή με την ζήλια σου και τα κολλήματά σου. Γιατί πουλάκι σου τρώγεσαι; Αφού εκπλήξεις και μάλιστα πολύ ευχάριστες θα έχεις στην ερωτική σου ζωή, ενώ δεν πάνε πίσω και τα δημιουργικά σου σχέδια. Η κάθε στιγμή που θα έρχεται μπορεί να είναι ευκαιρία για να περάσεις και να ξεσαλώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, αφού έχεις κάνει τις διακοπούλες και έχεις τριγυρίσει εδώ και εκεί, ήρθε η ώρα να μαζευτείς στο σπιτάκι σου. Θα περάσεις περισσότερο χρόνο με μαμά, μπαμπά, αδέρφια και θα ασχοληθείς με τα οικογενειακά σου ή/και με τα ακίνητα σου. Αν σκόπευες να μετακομίσεις, ξεκίνα να φτιάχνεις τα μπαγκάζια σου, μάλλον τώρα θα έχεις μία ευκαιρία καλή. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, θα αισθανθείς ασφυκτική πίεση στον χώρο της δουλειάς , όμως θα τα κάνεις καλώς τα και θα αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις, προκειμένου να εξασφαλιστείς και πίστεψέ με θα τα καταφέρεις και με το παραπάνω. Εσύ του 3ου δεκαημέρου δεν έχεις να σκας για τίποτα! Στο σπιτικό σου όλα καλά πάνε και θα κάνετε κιόλας ο ένας στον άλλον ευχάριστες εκπλήξεις.«Ή τώρα ή ποτέ» είναι το μότο σου στον έρωτα για αυτές τις μέρες και δεν σε πτοεί τίποτα προκειμένου να κάνεις δικό σου ολοκληρωτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν πρόκειται κιόλας για παλιά σχέση ή κάποιο απωθημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου αν και είσαι γνωστή σπιτόγατα τίποτα δεν σε κρατάει στο σπίτι αυτές τις μέρες. Ξεπορτίζεις με κάθε ευκαιρία, γνωρίζεις καινούριο κόσμο όπου βρεθείς κι όπου σταθείς και μαθαίνεις νέα και κουτσομπολιά. Από κάτω θα σε πάρει, αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, όσον αφορά τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου. Πολύ πιθανό να πρέπει να πιεστείς για να αποκτήσεις τα κατάλληλα εφόδια που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου, μέσα σου πάντως μία αισιοδοξία την έχεις. Καλύτερα από όλους την έχεις, αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς μία ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις εκτός από ευχάριστη, θα είναι και πολύ τυχερή, αν και κάπως περίεργη… Εσύ θα ζήσεις τον έρωτα σου σε όλο του το μεγαλείο κι ας είναι η όλη φάση κρυφή! Τώρα το γιατί κρύβεσαι από όλο τον κόσμο μόνο εσύ το ξέρεις, πάντως η όλη κατάσταση σε ιντριγκάρει και σε παθιάζει, παρά σε προβληματίζει.

ΛΕΩΝ ♌

Τα οικονομικά σου έχεις να σκεφτείς αυτές τις μέρες, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, ενώ μπορεί και να σου έρθει κάποια αύξηση από τη δουλειά, εάν σπρώξεις και εσύ λίγο τα πράγματα ή να σου σκάσει μία καλή πρόταση συνεργασίας, εννοείται πάντα με καλά κέρδη. Αντίθετα, εσύ του 2ου δεκαημέρου, θα καταλάβεις μια και καλή πως δεν μπορείς να αφήνεις τα χρέη σου στην τύχη τους, και να πιστεύεις πως θα εξαφανιστούν από μόνα τους. Θα πρέπει να μπεις (χτες) σε έναν αυστηρό προγραμματισμό και να τον ακολουθείς πιστά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να σου κάτσει εντελώς ξαφνικά μία αστεράτη πρόταση συνεργασίας στα επαγγελματικά σου που θα σε λούσει στο χρήμα. Στα ερωτικά σου από την άλλη θα τα κάνεις κουλουβάχατα. Πας και μπλέκεις με φίλους/ες και παίρνεις και το ύφος του/της μοιραίου/ας, ενώ ξέρεις ότι έχεις προκαλέσει κι εσύ και δεν καθόσουν αμέριμνος/η. Κοίτα ότι θα περάσετε απίστευτα καλά στο σεξουαλικό κομμάτι ισχύει, όμως μάλλον θα τα τσουγκρίσετε με τον/την φίλο/η μόλις ξεφουσκώσει το πάθος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Χρονιά πολλά, μωρό μου, για τα γενέθλιά σου…!!!! Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και αυτές τις μέρες είναι η σειρά σου να πάρεις τα πάνω σου και βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερο σου εαυτό, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, ενώ παράλληλα βγαίνεις από το καβούκι σου και με αυτοπεποίθηση κυνηγάς τους στόχους σου σε ερωτικά, επαγγελματικά και λοιπά σοβαρά θέματα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, στον τοίχο σε στήνουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου και σε χτυπούν αλύπητα ή τουλάχιστον έτσι σε κάνουν να αισθάνεσαι, αφού διαρκώς έχουν παράπονα από εσένα και ό,τι κι αν κάνεις δεν τους ευχαριστεί. Ευτυχώς κάτι καλό ψήνεται στα επαγγελματικά σου και θα πάρεις από εκεί μία χαρά. Εάν είσαι του 3ου δεκαήμερου ξαφνικές ευκαιρίες που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια έρχονται και σε συναντούν και από τη χαρά σου νομίζεις ότι πετάς στα σύννεφα. Στην ερωτική σου ζωή θα βγάλεις έναν άλλον εαυτό προς τα έξω και το μόνο σου μέλημα θα είναι να είσαι και να περνάς καλά με αυτόν/ην που γουστάρεις. Βέβαια, τα καβγαδάκια και οι κοντρίτσες δεν θα λείψουν…

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, έφτασε ο καιρός να κάτσεις λίγο κάτω με τον εαυτό σου και να αποφασίσεις τι θέλεις από την ζωή σου. Μία μία θα εξετάσεις τις φοβίες σου και ένα ένα τα άγχη σου προκειμένου να ξεφορτωθείς τα βαρίδια. Ζυγέ του 2ου δεκαημέρου, νιώθεις πως έχεις γίνει το παιδί για όλες τις δουλειές, αφού οι συνάδελφοί σου σε φορτώνουν δίχως έλεος και δεν φτάνει που τρέχεις για όλους και για όλα, δεν μένει και κανένας ικανοποιημένος κι όλη την ώρα έχεις να ακούς και του καθενός τις παρατηρήσεις, την γκρίνια και τα παράπονα Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έχεις ξαφνικές ευκαιρίες να λύσεις και να δέσεις ό,τι γουστάρεις, όμως όχι φανερά, σε οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς. Στην ερωτική σου ζωή δεν θέλεις πολλούς πολλούς στα πόδια σου. Το μονάκριβο ταίρι σου κι εσύ να είστε καλά κι αυτό σου φτάνει, ιδανικά μάλιστα κάπου μακριά από όλους. Από την άλλη, μπορεί να μπλέξεις σε μία παράνομη σχέση που όμως θα σε ξεσηκώσει για τα καλά.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κοινωνικότατη θα είναι η περίοδος αυτή για εσένα με ένα σωρό καλέσματα από τους φίλους σου και ένα σωρό εξόδους και δραστηριότητες μαζί τους, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Θα κάνεις και καινούριες γνωριμίες με καλό κόσμο, που άνετα μπορεί να μπει στον κύκλο σου και να τον κάνει μεγαλύτερο. Δεν περνάς καλά, Σκορπιέ του 2ου δεκαημέρου, κι αυτό δεν κρύβεται! Δεν βρίσκεις χαρά σε τίποτα κι έχεις χάσει το κέφι σου ακόμη και για τις πιο αγαπημένες σου δραστηριότητες. Πολύ πιθανό να είσαι πεσμένος/η επειδή τα παιδιά σου ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έχουν προβλήματα ή δημιουργούν σε εσένα. Βαρύ το κλίμα θα είναι και με το άλλο σου μισό, ενώ και τις συζητήσεις σας μόνο ευχάριστες δεν τις λες. Στα οικονομικά μπορεί να έχεις μία καλή εξέλιξη κι έτσι κάπως να μετριαστεί η μιζέρια σου. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, μία ξαφνική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μία παρά παρά πάρα πολύ καλή συνεργασία. Στα ερωτικά σου μπορείς να εκφράσεις όλο σου το είναι! Και έρωτα θα έχει η εβδομάδα, και πάθος, και ζήλια και διεκδίκηση κι όλα τα απωθημένα και οι κρυφοί σου πόθοι θα βγουν στην επιφάνεια και άντε τώρα όλο αυτό να μαζευτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, από την δουλειά σου θα δεις χαρά και προκοπή και γενικά εξελίξεις που θα σε ανεβάσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά αυτές τις μέρες. Δεν είναι για να χάνονται οι ευκαιρίες, τώρα θα αρχίσεις να φτιάχνεις την κατάσταση για να χτίσεις καριέρα. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου, πηγή προβλημάτων, καβγάδων και γκρίνιας είναι τα διάφορα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου και πλέον νιώθεις πως πολλά πράγματα σε πιέζουν και δεν μπορείς πια να τα ανέχεσαι. Σε κάποιες συμπεριφορές θα πρέπει να μπουν όρια, ενώ οι λύσεις στα προβλήματά σας να είναι πρακτικές και οριστικές. Μια χαρά και πολύ αγάπη θα λάβεις από το άλλο σου μισό ή μπορεί να έχεις μία τυχερή γνωριμία, εάν είσαι ελεύθερος/η. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, σου έρχονται αναπάντεχα λεφτά με πλάγιους τρόπους ή το κλείσιμο μίας πολύ καλής συμφωνίας. Ψυχολογικά δε, πετάς λέμε! Με το ταίρι σου, κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο εσύ ! Ναι μεν κουράζει να είσαι όλη την ώρα μέσα στις γλύκες και τα σορόπια, αλλά είναι και σπαστικό τρεις την ώρα να αρπάζεστε και να γίνετε το σύστριγγλο, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αυτές τις μέρες ψοφάς για εξέλιξη και γνώση. Ξεκινούν τα μαθήματα/σεμινάρια που έχεις κλείσει να παρακολουθήσεις ή μπορεί να πας μία εκδρομή ή ένα ταξίδι. Η ρουτίνα σου πάντως θα σπάσει και μες στην καλή διάθεση θα καταστρώσεις και τα σχέδια σου για το μέλλον. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, δεν θα είσαι και τόσο εκφραστικός/η με τους γύρω σου αυτές τις μέρες και με το στανιό θα σου παίρνουν δυο κουβέντες. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο που θέλεις είναι πάρε δώσε και κουτσομπολιά με φίλους και γνωστούς. Ευτυχώς που η δουλίτσα πάει καλά και κάπως ισιώνεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου την περνάς ζάχαρη και μέλι, αφού όλη την ώρα σου σκάνε ευκαιρίες για να κάνεις όσα σου αρέσουν και γουστάρεις τρελά. Καλέ μέχρι και ξαφνικό ταξίδι μπορεί να σου βγει ή κεραυνοβόλος έρωτας. Το κακό είναι πως μπορεί, εάν έχεις σχέση να χάσεις την μπάλα και να χαλάσεις για ένα πάθος κάτι πολύ καλό. Κρίνεις και επιλέγεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, πρέπει να μαζέψεις τα μυαλά σου και να τακτοποιήσεις με συνέπεια και σοβαρότητα τα χρέη και τις οφειλές σου, αλλά και κληρονομικά ζητήματα ή να κάνεις κινήσεις για να πάρεις μία αποζημίωση. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρεις να ξεφύγεις και από κάποιες εμμονές και αρνητικές σκέψεις που σε τριβελίζουν. Τα κουκιά δεν βγαίνουν στα οικονομικά σου, εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, και επιτέλους πρέπει να το χωνέψεις και να κοιτάξεις σοβαρά να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Ίσως να δεις μείωση στο εισόδημα σου ή να σου έρθουν απανωτά κάποια έξοδα και να σε στριμώξουν περισσότερο. Δυστυχώς δεν φαίνεται να αγχώνεσαι όσο θα έπρεπε και κοιτάς την καλοπέραση σου και τα ερωτικά σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο μπαίνουν στο σπίτι σου εντελώς αναπάντεχα λεφτά και έτσι καλύπτονται τρύπες, αλλά βελτιώνεται και το όλο κλίμα. Καμία έκπτωση δεν κάνεις σε αυτά που θέλεις στον έρωτα και θα διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου μέχρι τέλους. Ακόμη κι αν αυτό δεν σε θέλει εσύ θα του/της γίνεις στενός κορσές μέχρι να τον/την πείσεις ότι μόνο μαζί σου θα ζήσει αξέχαστες στιγμές και θα ξεχάσει ακόμη και πως τον/την λένε.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Άπαξ και περάσει ο Ήλιος στην Παρθένο, το βάρος πέφτει στις σημαντικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου, Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου! Ακόμη και αν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο στον ορίζοντα, δεν αποκλείεται άμεσα να βρεθείς με ταίρι αστεράτο και να δώσεις τα χέρια κλείνοντας μία εξαιρετική συμφωνία. Για όλες τις υπάρχουσες προμηνύεται μία περίοδος που θα αρχίσουν να μπαίνουν καινούριες βάσεις και να γίνονται-διορθωτικές κινήσεις. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτά που λες, όμως πραγματικά δεν αντέχεσαι κάποιες φορές. Δεν αφήνεις κανέναν σε χλωρό κλαρί και όλη την ώρα είσαι μες στην κριτική και την γκρίνια. Θα βάλεις βέβαια τα όρια σου εκεί που πρέπει και θα επιβάλλεις τις απόψεις και τους κανόνες σου και σε όποιον αρέσει. Μόνο οι δικοί σου σε έχουν μαμ κοκό αυτόν τον καιρό, όλοι οι υπόλοιποι μόλις σε δουν, κόβουν λάσπη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έχεις κάθε λόγο να είσαι χαρούμενος/η αυτή την εβδομάδα, αφού μία καινούρια ξαφνική γνωριμία μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σου ή ο ιδανικός συνεργάτης για να κάνεις δουλειές μαζί του. Από τη μία θέλεις να ζήσεις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές και από την άλλη ψοφάς για πάθος και ακραία συναισθήματα. Όλα θα τα έχεις με το άλλο σου μισό, όμως ή που θα κολλήσετε μια για πάντα ή που μπορεί και να τα σπάσετε εντέλει…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved