Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 04/08 έως 10/08

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 04/08 έως 10/08

Η εβδομάδα ξεκινά με καλή διάθεση και καινούργιες θετικές προοπτικές, καθώς έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στον Λέοντα, η οποία σε σχεδόν όψη εξαγώνου με τον Δία στους Διδύμους, μάλλον θετικές προοπτικές ανοίγει. Η Αφροδίτη, στις 5, περνά στην Παρθένο, προσφέροντας νέες ευκαιρίες και ευκολίες για τη βελτίωση των ζωών των Μεταβλητών και Σταθερών. Την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει σε στάση και από τις 7/8 γυρνά ανάδρομος στην Παρθένο όσο να πεις θα παιδέψει αρκετά τους πάντες κυρίως όμως Μεταβλητούς και Σταθερούς, αρχικά του α' δεκαημέρου, αφού στην ανάδρομη πορεία του θα ξαναπεράσει στον Λέοντα. Αν εξαιρέσουμε όμως αυτό το γεγονός, κάτι άλλο ανησυχητικό δε θα έχει αυτή η εβδομάδα. Αντίθετα, χαρές να περιμένουν οι Σταθεροί και οι Μεταβλητοί του β' δεκαημέρου, στις 7 του μήνα καθώς κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Δία στους Διδύμους. Στις 8, έχουμε τη σύνοδο του Ερμή ανάδρομου και της Αφροδίτης στην Παρθένο, που θα επαναφέρουν στο προσκήνιο, υποθέσεις του παρελθόντος, ιδίως ερωτικές και οικονομικές, αλλά και πρώην...

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Όλα τα ζώδια του β' δεκαημέρου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, αφού τόσο η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, όσο και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία σας φέρνουν μπροστά σε όμορφες, συναρπαστικές εξελίξεις και καινούργιες προοπτικές. Ευκαιρίες για να δημιουργήσετε, να μεγαλουργήσετε, να επεκταθείτε, να πετύχετε στόχους και φιλοδοξίες, να περάσετε ωραία, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε, να πάρετε μια προαγωγή, να αυξήσετε τα εισοδήματά σας είναι κάποια από αυτά που θα συμβούν. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να κλείσετε έναν κύκλο για να ανοίξει ένας άλλος, πολύ πιο αξιόλογος και προσοδοφόρος.

ΑΤΥΧΑ

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α' δεκαημέρου, ένα φρένο θα μπει στις υποθέσεις σας, με τον ανάδρομο Ερμή και οτιδήποτε καινούργιο θα σταματήσει να κινείται. Αναβολές, ακυρώσεις, αναμονές και πάγωμα εξελίξεων σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας είναι πιθανά, ενώ αν έχετε επιλέξει να πάτε σε μέρος που δεν έχετε ξαναπάει για διακοπές θα αντιμετωπίσετε κι αρκετές αναποδιές. Μπορεί να έχετε και επιστροφή κάποιου/ας πρώην ή εσείς να κολλήσετε και να μην ξεκολλάτε με τίποτα, έπειτα από ένα τηλεφώνημα, μήνυμα ή συνάντηση, όπου κι εδώ χρειάζεται προσοχή για να μην ξανακυλήσετε και μετά το μετανιώσετε. Μόνο αν υπάρχει έρωτας μεγάλος και αμοιβαίος διαπιστωμένα, να δώσετε μια ευκαιρία.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved