Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 11/08 έως 17/08

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 11/08 έως 17/08

Η εβδομάδα του 15αύγουστου δεν έχει ιδιαίτερη κινητικότητα, έχει όμως δύο όψεις του Άρη στους Διδύμους αφ' ενός με τον Δία (σύνοδο) στις 14/8, που προκαλεί "σεισμούς", ευκαιρίες για επέκταση, εφαρμογές σχεδίου δράσης κι έντονες έως εκρηκτικές αντιδράσεις σε Μεταβλητούς και Σταθερούς του β' δεκαημέρου και αφ' ετέρου το τετράγωνό του με τον Κρόνο στους Ιχθύς, στις 16/8, που κι αυτή αφορά στο β' δεκαήμερο, επηρεάζοντας αρνητικά πάλι τους εκπροσώπους του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού που θα τα βρουν "μπαστούνια". Σύγκρουση συμφερόντων, αδιέξοδα, ατυχήματα, ζημιές και αρκετή γκαντεμιά θα φέρουν αποτυχία σε κάθε νέο τους εγχείρημα. Κατά τα άλλα, ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει... να προκαλεί διάφορες καταστάσεις απείρου κάλλους σε Μεταβλητούς του α' δεκαημέρου, μέχρι τις 14/8 καθώς θα είναι στις πρώτες μοίρες της Παρθένου και σε Σταθερούς του γ' δεκαημέρου από τις 15 και μετά, που περνά στον Λέοντα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Οι μόνοι που φαίνεται να είστε στην καρακοσμάρα σας και να μην σας χαλάει το κέφι και η διάθεση είστε εσείς του Παρορμητικού Σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α' και γ' δεκαημέρου. Απολαμβάνετε τις διακοπές ή την ξεκούρασή σας, χαίρεστε την κάθε σας στιγμή και... no news, good news. Αν και μετά τις 15, εσείς των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας δέχεστε την επίδραση του ανάδρομου Ερμή, δυσάρεστη δε θα σας είναι, αφού το πιο πιθανό είναι να ξανασυναντηθείτε με πρόσωπα από το παρελθόν, όπως την "παλιοπαρέα", γνωστούς ή συγγενείς που είχατε καιρό να δείτε ή να ακούσετε νέα τους, αλλά και πρώην που δείχνουν να μη σας έχουν ξεπεράσει ή να κάνετε εσείς κάποια απόπειρα να ξαναμπείτε στη ζωή τους, η οποία θα είναι επιτυχημένη.

ΑΤΥΧΑ

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β' δεκαημέρου, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί από την πολύ φόρα που θα πάρετε στις 14, μπορεί να πέσετε σε τοίχο στις 16 και να σπάσετε τα μούτρα σας. Ο Δίας σας κάνει απρόσεκτους, θεωρώντας ότι είστε άτρωτοι και έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας, που σας βοηθά όχι μόνο να ξεφύγετε από τις κακοτοπιές αλλά και να κάνετε νικηφόρα επέλαση, αλλά ο Κρόνος σας περιμένει στη γωνία για να σας αποδείξει ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνεται, τόσο φαίνεται... το κενό σας. Καλό θα ήταν να συνυπολογίσετε τα κέρδη και τις πιθανές απώλειες και να μη χάσετε το μέτρο, στα επαγγελματικά, τις σχέσεις, το σπίτι, τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας γιατί η τιμωρία σας θα είναι παραδειγματική και θα σας κοπεί κάθε χαμόγελο σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, καθώς θα κληθείτε να περάσετε από το... ταμείο.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved