Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 18/08 έως 24/08

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 18/08 έως 24/08

Τι να πει κανείς γι' αυτή την εβδομάδα που τα έχει... όλα και συμφέρει ή -για να είμαστε ακριβείς- δε συμφέρει καθόλου για πολλούς! Στις 18, έχουμε το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, που σοκάρει με αποκαλύψεις, ειδήσεις και συναντήσεις (μπορεί και από τα παλιά) Σταθερούς και Μεταβλητούς του γ' δεκαημέρου. Στις 19, δε, γίνεται του... Κουτρούλη ο γάμος με τέσσερις διαφορετικής επίδρασης όψεις: Τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Λέοντα, το τετράγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στους Διδύμους, την αντίθεση της Αφροδίτης, λίγο αργότερα, με τον Κρόνο στους Ιχθύς, αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε και την Πανσέληνο στον Υδροχόο, που "κουβαλάει" αυτά τα ετερόκλητα και μάλλον αρνητικά στοιχεία, τόσο για τους εκπροσώπους των Σταθερών, όσο και των Παρορμητικών και των Μεταβλητών του β' και γ' δεκαήμερου. Κι όποιος δεν... εμπέδωσε το μάθημά του την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα μένει μετεξεταστέος, αφού θα είναι απότομη η αλλαγή από το γέλιο στο κλάμα και από τη σιγουριά στην αβεβαιότητα. Στις 22, ένα ακόμα τετράγωνο της Αφροδίτης, αυτό με τον Άρη στους Διδύμους, βγάζει πάθη, ζήλιες, ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις που δημιουργούν αμηχανία και άβολες καταστάσεις, σε Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου, ενώ έχουμε και την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, που κάπως θα προσπαθήσει να "οργανώσει τα πράγματα". Τελευταία μέρα, στις 24, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, θα βοηθήσει να ξεκολλήσουν Σταθεροί, Μεταβλητοί και Παρορμητικοί του γ' δεκαημέρου από τα παλιά, να πάρουν πρωτοβουλίες και αποφάσεις και να επιδείξουν ευστροφία και ευελιξία.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Όλα τα ζώδια του α' δεκαημέρου έχουν να περιμένουν αρκετά και θετικά αυτή την εβδομάδα, που όχι μόνο θα βρίσκονται στο απυρόβλητο, βλέποντας τα παθήματα άλλων, αλλά μένοντας άμεσα μακριά από τη σφαίρα επιρροής κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τους τύχει. Από την άλλη, στις 22, ο Ήλιος στην Παρθένο θα τους επαναφέρει στη "βάση" τους, με ήρεμο τρόπο, θα τους κάνει πιο οργανωμένους, προνοητικούς και έτοιμους να σηκώσουν τα μανίκια και να αναλάβουν δουλειές, χωρίς να βαρυγκωμήσουν, να κάνουν σχέδια και πλάνα, όχι μόνο για τα επαγγελματικά ή τις καθημερινές υποχρεώσεις τους, αλλά και τα οικονομικά ή τα ερωτικά τους, να αναλύσουν καταστάσεις και πρόσωπα και να ελέγξουν όλες τις λεπτομέρειες, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι και να μην πιαστούν στον ύπνο. Αν είστε του γ' δεκαημέρου, γύρω στις 24, θα βγάλετε μια δυναμική, θα πάρετε αποφάσεις ή θα επιδιώξετε συναντήσεις για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο ή να ξεμπροστιάσετε κάποιον/α που έπαιζε βρώμικο παιχνίδι σε βάρος σας.

ΑΤΥΧΑ

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του γ' δεκαημέρου, τι να πείτε κι εσείς που άλλα περιμένατε, άλλα θα γίνουν, μη σας πούμε ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω και το ανάποδο στα επαγγελματικά, τις σχέσεις, το σπίτι, τα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Η κατάσταση δε σώζεται από πουθενά, αφού από τη μια ο ενεργός Ουρανός, από την άλλη η Πανσέληνος έχουν διαλυτικές τάσεις, αντιφατικές καταστάσεις, επιθετικές συμπεριφορές στα καλά του καθουμένου και απρόσμενες χασούρες. Σπατάλες και άσκοπα έξοδα, χωρισμοί, σκηνικά ζήλιας και αρκετές κόντρες να τα περιμένετε γυρω στις 22. Σε τελείως άλλη φάση, αλλά με το ίδιο αρνητικό πρόσημο είστε και εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του β' δεκαημέρου, αφού τίποτα δε θα σας χαριστεί και μάλιστα ό,τι σας δοθεί το πρωί (που λέει ο λόγος) θα σας ζητηθεί πίσω και με τόκο το βράδυ. Είπαμε, ο Δίας προσφέρει και ο Κρόνος τα μαζεύει πίσω, οπότε καλό θα ήταν να μη "μασήσετε" από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, γιατί θα απογοητευτείτε και να αποφύγετε την υπερέκθεση ή την ανάληψη θέσης, πόστου ή ό,τι άλλου, αν δεν έχετε τις κατάλληλες ικανότητες, αφού θα φανεί σύντομα η πραγματικότητα και θα γίνετε ρεζίλι.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved