Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 25/08 έως 31/08

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 25/08 έως 31/08

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου έρχεται να δώσει μια διαφορετική διάσταση στα πράγματα, ξεκινώντας από το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 27, που -αν μη τι άλλο- φέρνει ευχάριστες έκπληξεις, ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, πρωτοτυπία, αλλαγή εμφάνισης, ανανέωση, εκκεντρικό στιλ και συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες σε Μεταβλητούς, Σταθερούς και Μεταβλητούς του γ' δεκαημέρου. Στις 28, οι τελευταίες μέρες των Μεταβλητών και των Σταθερών φαίνεται να πάσχουν από αντικειμενικότητα, άλλα να βλέπουν κι άλλα να πιστεύουν και να επιδεικνύουν μια αφέλεια, που ενδεχομένως να προκαλέσει απιστίες, απάτες, πλάνες ψευδαισθήσεις, εξειδανικεύσεις που θα φέρουν διαψεύσεις και απογοητεύσεις, εξ αιτίας της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Στις 29, το κλίμα αλλάζει τελείως με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό, η οποία σικ και ελκυστική, θα προσπαθήσει να γλυκάνει Παρορμητικούς και Μεταβλητούς των πρώτων ημερών (αρχικά) και να τους προσφέρει άπειρη γοητεία. Αμέσως μετά, τα μεγάλα μέσα θα βάλουν για να πετύχουν τους ερωτικούς -κι όχι μόνο- στόχους τους με το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Στις 30, ο Ερμής γυρνά και πάλι ορθόδρομος και τα πράγματα δείχνουν να ξαναπέρνουν την σωστή τροχιά, για Σταθερούς και Παρορμητικούς, γεννημένους αρχές του γ' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότεςτων πρώτων-πρώτων ημερών του ζωδίου σας, από τη μια χαρά στην άλλη πάτε, αφού όχι μόνο έχετε καταφέρει να βάλετε σε μια τάξη σημαντικούς τομείς της ζωής σας, έχετε να λαμβάνετε κιόλας τα δώρα σας από την Αφροδίτη, που θα φέρει εύνοια στα προσωπικά, τα ερωτικά, τις σχέσεις και τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Η βελτίωση είναι δεδομένη, αν παραμείνετε προσηλωμένοι στο κοινό συμφέρον, επιδείξετε συμβιβαστική διάθεση και εφαρμόσετε διπλωματικές μεθόδους, ώστε να έχετε τα περισσότερα αποκτήματα με ελάχιστες κινήσεις. "Ψυχολογήστε" ανθρώπους και καταστάσεις, κάντε δημόσιες σχέσεις, πείστε ότι δεν ενδιαφέρεστε μόνο για το καλό σας, αλλά και το καλό των υπολοίπων και όλα θα έρχονται να "κουμπώνουν" αυτόματα. Συνεργασίες, συμφωνίες και συμμαχίες θα φέρουν, επίσης, θετικά αποτελέσματα.

ΑΤΥΧΑ

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, κρατήστε μικρό καλάθι, μην είστε αφελείς και καλοπροαίρετοι και κυρίως μη δίνετε "λευκή επιταγή", αισθήματα, χρήματα και ό,τι άλλο έχει αξία για σας σε άτομα που γνωρίσατε χθες, αφού όπως φαίνεται είναι ανάξια εμπιστοσύνης. Προσπαθήστε να έχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα, μην πετάτε στα σύννεφα και μην κάνετε όνειρα, αφού οι απάτες, οι πλάνες και οι ψευδαισθήσεις θα σας πέσουν... βαριές στο στομάχι. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα κι αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον αναβάλετε σημαντικά ραντεβού, συζητήσεις ή συμφωνίες, για να μη βρεθείτε χρεωμένοι. Οι επιτήδειοι καραδοκούν κι είναι έτοιμοι να σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και εσείς να κάνετε χαρά, νομίζοντας ότι κάνατε την αγορά του αιώνα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved