Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 01/09 έως 07/09

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 01/09 έως 07/09

Καλό μήνα!

Οι δυο πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου ξεκινούν με μια μάλλον χαλαρή διάθεση, μέχρι τις 3/9 που έχουμε τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που θα επηρεάσει αρκετά τους Μεταβλητούς και τους Σταθερούς του β' δεκαημέρου, οι οποίοι θα αναγκαστούν να περιορίσουν τις φιλοδοξίες, τις επιθυμίες και τις... ορέξεις τους και να αφοσιωθούν σε αυτά που πρέπει να γίνουν. Περίεργη πάντως θα είναι γενικώς η συγκεκριμένη μέρα, αφού παράλληλα γίνεται και το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, "χτυπώντας" τους Μεταβλητούς και τους Σταθερούς των τελευταίων ημερών, που πρέπει να έχουν τα αφτιά τους και το στόμα τους κλειστό και τα μάτια τους ορθάνοιχτα, αφού το να εξαπατηθούν (ή να εξαπατήσουν...), να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης ή να χάσουν χρήματα ή την καρδιά τους παίζει αρκετά. Στις 4, περνά ο Άρης στον Καρκίνο ξεσηκώνοντας τα ζώδια του Νερού και κάνοντάς τα πιο διεκδικητικά, προκαλώντας όμως μπελάδες στους υπόλοιπους Παρορμητικούς, τόσο στη σχέση, όσο και στο σπίτι ή τα επαγγελματικά τους. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, για τρίτη φορά σε 3 μήνες, που θα φέρει απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά, ζημιές τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου, αναίτια επιθετικότητα, δυσάρεστες εξελίξεις και επιπλοκές σε σπουδές και ταξίδια σε Σταθερούς και Παρορμητικούς του γ' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν και κυρίως ανάλογα με τον Ωροσκόπο τους!!!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Ιχθύες και Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σας, μπορεί να μπαίνει ο Άρης στον Καρκίνο, όμως αν δεν είστε των πρώτων ημερών, έχετε την εύνοια της Αφροδίτης στον Ζυγό που μέχρι τέλος της εβδομάδας θα προσπαθήσει να φέρει θετικές εξελίξεις σε κάθε προσωπικό, επαγγελματικό, οικογενειακό, ερωτικό και οικονομικό σας εγχείρημα, να βελτιώσει όλων των ειδών τις σχέσεις σας, αλλά και να σας βοηθήσει να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και επαφές, αφού η δημοφιλία σας και η διάθεσή σας να βγείτε προς τα έξω, να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα και να σχετιστείτε δημοσίως θα είναι μεγάλη.

ΑΤΥΧΑ

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, του β' και γ' δεκαημέρου, από τη μια ο Κρόνος, η Νέα Σελήνη κι ο Άρης που συγκρούεται με τον Ποσειδώνα, από την άλλη το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό (ξανά), θα χάσετε την ησυχία σας αυτή την εβδομάδα, αν την είχατε... Αρκετά ζητήματα και πρακτικά και εμπιστοσύνης θα ανακύψουν, τόσο με τα πολύ αγαπημένα σας άτομα, όσο και με το σπίτι, τη δουλειά, τα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, που ενδεχομένως να σας αφήσουν απογοητευμένους ή σε σύγχυση, ακόμα και για τον εαυτό σας και τα κριτήριά σας. Από την άλλη, απρόσμενες αποφάσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές θα σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα και δεν αποκλείεται να σας αναγκάσουν να ξεκόψετε από πρόσωπα ή καταστάσεις, ιδιαίτερα αν είχατε δώσει μια ευκαιρία το προηγούμενο διάστημα, ελπίζοντας να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο. Ζημιές, επιπλοκές και αναστάτωση στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας είναι επίσης πιθανά.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved