AstroΤσαούσα 04/09-10/09: Πιέσεις και ξεσπάσματα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 04/09-10/09: Πιέσεις και ξεσπάσματα

Με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου ξεκινάει η εβδομάδα και από την νέα του θέση να τσιγκλάει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αφού θα τους φέρει καβγάδες και εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα. Στα καλά του μπορεί κανείς να μετρήσει πως θα τους χαρίσει τόλμη και αυτοπεποίθηση. Στις 7 του μήνα ο Ερμής από τον Λέοντα θα τετραγωνίσει τον Ουρανό στον Ταύρο και θα υπάρξουν έντονοι καβγάδες από το πουθενά, ενώ θα μαθευτούν πολλά και σοκαριστικά νέα. Περισσότερο επηρεάζονται οι Σταθεροί του 3ου δεκαημέρου. Στις 8 ο Ήλιος κλείνει την αντίθεσή του με τον Κρόνο στους Ιχθύς και τα 2α δεκαήμερα, ειδικά των ζωδίων του Μεταβλητού, νιώθουν να μην μπορούν να πάρουν ανάσα από την πίεση, ενώ πι δυσκολίες στις υποθέσεις τους θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Στις 9 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο μετά από πολύ καιρό, λόγω και της αναδρομής του, και κινεί τα νήματα στις υποθέσεις των Μεταβλητών ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1ου δεκαημέρου, ετοιμάσου για επικούς καβγάδες στο σπίτι, που άλλοτε θα τους προκαλείς εσύ κι άλλοτε οι δικοί σου. Σημασία έχει πως τα αίματα ανάβουν! Περισσότερες υποχρεώσεις και βαβούρα θα αρχίσεις να έχεις και στην καθημερινότητά σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, οι υποχρεώσεις, στην δουλειά ειδικά, και το υπερφορτωμένο σου πρόγραμμα δεν θα σε αφήσουν να πάρεις ανάσα. Η αλήθεια είναι ότι μία απελπισία θα σε πιάσει, κυρίως γιατί δεν είσαι ψυχολογικά καλά, αφού όλοι έχουν απαιτήσεις και σου ζητάνε το μακρύ τους και το κοντό τους. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, κακώς τσαντίζεσαι και είσαι μέσα στα νεύρα για τα οικονομικά σου! Χαλάς πολύ χρήμα για την παρτάρα και την καλοπέραση σου, αλλά και για τα μάτια που αγαπάς. Άρα φταις που δεν έχεις μία.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, είσαι τρομερά επιθετικός/η και ακόμη πιο πεισματάρης/α από ό,τι συνήθως στην επικοινωνία με τους γύρω σου και στήνεις καβγάδες με το παραμικρό. Μόνο με το ταίρι ή το φλερτ σου, ίσως καταφέρεις να ψευτοσυνεννοηθείς. Για εσένα του 2ου δεκαημέρου, που σε έχουν πιάσει οι φούριες σου να βγεις, να γλεντήσεις, να φλερτάρεις, να κάνεις ζωάρα γενικότερα, έχω άσχημα νέα. Την καλή σου διάθεση θα σου χαλάσουν οι φίλοι σου που θα είναι όλο απαιτήσεις και κριτική θα είναι, ενώ μπορεί να έχεις και χοντρά θέματα με το άλλο σου μισό, μέχρι και χωρισμό. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, το σπιτάκι σου θα θυμίζει πεδίο μάχης, καθώς από το πουθενά θα ξεσπούν καβγάδες και εντάσεις. Αρχηγός σε όλα αυτά, ασφαλώς και θα είσαι εσύ που το έχεις και εύκολο το μπαμ τώρα τελευταία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, στα οικονομικά σου θα έχεις παραπάνω έξοδα από ό,τι συνήθως, όμως δεν θα διστάσεις να πάρεις και τα ρίσκα σου και να χώσεις χρήμα, αν μυριστείς κάποια ευκαιρία. Ωστόσο, μην το τερματίσεις κιόλας. Στο σπίτι με τους δικούς σου θα έχετε ευχάριστες συζητησούλες και μπορεί και να προχωρήσει κάποιο θέμα σου που αφορά ένα ακίνητο. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου θα θέλεις να ασχολείσαι όλη μέρα με το σπίτι και την οικογένειά σου, αφού από εκεί πηγάζουν μυριάδες προβλήματα. Η αλήθεια είναι βέβαια πως πολλά είναι τα θέματα που πρέπει να λυθούν κι εσύ νιώθεις να είσαι με τα χέρια δεμένα, αφού και στην δουλειά τραβάς μεγάλα ζόρια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες, επομένως έχεις στο τσεπάκι καβγάδες και παρεξηγήσεις. Ειδικά με τα αδέρφια και τους συγγενείς σου που μπορεί να έχετε και προηγούμενα αναμένοντα τρελά σκηνικά, με την κακή την έννοια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ο Άρης αριβάρει στο ζώδιο σου και παύεις να αισθάνεσαι ταπεινό χαμομηλάκι… Γεμίζεις από αυτοπεποίθηση και βγαίνεις μπροστά να διεκδικήσεις όσα θεωρείς ότι αξίζεις. Από νέες γνωριμίες, μετακινήσεις και συναντήσεις άλλο τίποτα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο μην επιχειρήσεις να ανοίξεις σοβαρές συζητήσεις , αφού οι άλλοι εύκολα θα σου επιβάλλονται και εσύ δεν θα τολμάς να βγάλεις τσιμουδιά, ενώ έπειτα θα στενοχωριέσαι που δεν μίλησες όπως ήθελες. Για ταξίδια και εκδρομές κάπου παρά καλό είναι να μην σου ανοίγει η όρεξη, γιατί με την χαρά θα μείνεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα τα τσουγκρίσεις με κάποιον/α φίλο/η σου είτε για λεφτά, είτε γιατί δεν σηκώνεις πλέον κάποιες συμπεριφορές του που σου δείχνουν ότι δεν σε εκτιμά και δεν σε υπολογίζει.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, μία θύελλα μαίνεται μέσα σου και κανείς δεν ξέρει που θα σε βγάλει. Πρόσεξε τα νεύρα σου, γιατί ενώ υπάρχουν και είναι και μπόλικα δεν τα ξεσπάς κι αυτό σε κάνει χειρότερα και σε γεμίζει με πολλές αρνητικές σκέψεις. Εξελίξεις μπορείς να αναμένεις στα οικονομικά σου και ίσως να πάρεις και κανένα ψιλό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, προβλήματα σε περιμένουν στα οικονομικά σου και σου κόβονται απότομα ο αέρας και το τουπέ, αφού τα χρέη σου αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα πολλά ή τα έσοδα σου μειώνονται με κάποιον τρόπο. Κοίτα και κάνε μία πιο συνετή διαχέιριση. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, θα προκύψουν στα επαγγελματικά σου κάποιες αλλαγές που θα σε κάνουν να αντιδράσεις ακραία και να πεις πολλά και αχρείαστα λόγια. Ωστόσο, ακόμη κι αν φτάσουν τα πράγματα στο μη παρέκει και χρειαστεί πχ να λήξεις μία συνεργασία, μάλλον ανακούφιση θα νιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καβγάδες, τσακωμούς, θύελλες και εντάσεις θα έχεις με τους φίλους σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου και ίσως και με κάποιους να κάνετε καιρό να τα πείτε. Δεν πτοείσαι καθόλου όμως, αφού με τον κυβερνήτη σου Ερμή στο δικό σου ζώδιο μια χαρά κάνεις νέες γνωριμίες και είσαι φουλ επικοινωνιακός/η. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου δεν περνάς καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω… Όλοι έχουν να ζητήσουν ή καλύτερα να απαιτήσουν κάτι από εσένα και εσύ σκύβεις το κεφάλι και απλά το δέχεσαι, αφού λίγα μπορείς να κάνεις. Μία κατάθλιψη κι έναν μαρασμό θα τα έχεις και λογικό. Πιθανά σενάρια είναι και ένας χωρισμός ή η διάλυση μίας συνεργασίας, αλλά μόνο στην περίπτωση που ούτως ή άλλως είχαν ημερομηνία λήξης. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, σε ό,τι αφορά τα σχέδια σου για το μέλλον κι όσο καλά στημένα κι αν είναι τα προγράμματα και τα χρονοδιαγράμματά σου, θα σου έρχονται όλα τούμπα από τις πολλές αλλαγές και τα απρόοπτα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, πρωτοστατείς στον χώρο της δουλειάς αυτό το διάστημα και τα παίρνεις όλα πάνω σου, κάνοντας όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες στην άκρη. Για αυτό τον λόγο θα ξεσπάσουν καβγάδες και εντάσεις, αφού δεν πολυγουστάρουν που τους παραγκωνίζεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, όσο κι αν προσπαθήσεις να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, μάλλον θα παραμείνεις στα ίδια χάλια. Η καθημερινότητα σου είναι ανυπόφορη και τρως τέτοιο πίεση που μάλλον θα γίνουν πολλαπλάσια τα κόμπλεξ και οι φοβίες σου στο τέλος. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μην έχεις κανένα οικονομικό νταλαβέρι με τους φίλους, γιατί δεν θα βγει σε καλό… Τον καβγά δεν τον γλιτώνεις και εάν πάρεις χαμπάρι πως κάποιος σου έχει φερθεί σκάρτα θα ξεσπάσεις ακόμη πιο έντονα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Φουριόζος/α για νέες γνώσεις και εμπειρίες είσαι, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, κι ακόμη καλά καλά δεν μπήκε το φθινόπωρο. Πρόσεχε πάντως τα νομικά μπλεξίματα κι από πλευράς σου μην αρχίσεις τις μηνύσεις και τα εξώδικα. Γνωριμίες πολλές και ενδιαφέρουσες θα έχεις προς τα τέλη της εβδομάδας. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου δεν θέλεις και δεν σου περισσεύει χρόνος για διασκέδαση και χαλάρωση κι έτσι αποφασίζεις να καταστρέψεις και την ευτυχία των αγαπημένων σου προσώπων. Με τις απαιτήσεις και την κριτική σου κι ακόμη και οι πιο στενοί σου φίλοι θα αρχίσουν να φεύγουν, ενώ και το ταίρι σου παίζει να σε εγκαταλείψει και τότε θα είναι αργά για δάκρυα. Τα ίδια και χειρότερα τραβάς με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, αφού σηκώνουν μπαϊράκι και οι σχέσεις σου ταρακουνιούνται για τα καλά από τους καβγάδες και τις εντάσεις που θα ξεσπούν κιόλας εκεί που δεν το περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Χαμούλης θα γίνει στα οικονομικά σου, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, αφού δεν σου φτάνει που δεν έχεις τάξη και πρόγραμμα, θέλεις να ρισκάρεις κιόλας με επενδύσεις και λοιπά ξανοίγματα. Μαλώματα θα έχεις με θέμα τα λεφτά και με το ταίρι, ίσως και για κάποια κληρονομιά. Κινητικότητα και ευκαιρίες θα δεις στον τομέα της καριέρας σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, προσπαθήσεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια και δεν τα καταφέρνεις καθόλου καλά. Όλοι πιέζουν εσένα και έχουν ο καθένας τα δίκια του, το θέμα είναι ότι εσύ είσαι χαμένος/η και στην μέση και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Μάλλον η καριέρα σου θα βγει η μόνη χαμένη της υπόθεσης. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου και ήθελες ταξίδια, μαθήματα, να εξελιχθείς σαν άνθρωπος και πάει λέγοντας, μην φας, έχουμε γλαρόσουπα. Έτσι που είναι το καθημερινό σου πρόγραμμα, όλα αναβάλλονται, ματαιώνονται ή και ακυρώνονται οριστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Και να θέλεις να αγιάσεις δεν θα σε αφήσουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Καβγάδες κι εντάσεις με το άλλο σου μισό ή τους συνεργάτες σου θα έχεις αρκετούς, αφού ανάβουν με την μία και το πάνε φιρί φιρί για μεγάλο γλέντι. Με το άλλο σου μισό ωστόσο, μπορεί και να συνεννοηθείτε στο παρά πέντε, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η μία καινούρια γνωριμία μπορεί να λέει πολλά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, την κριτική και τον κακό τον λόγο τα έχεις έξω εξω. Καθόλου συμπαθής δεν γίνεται κι αν και το ψέμα δεν το ξέρεις κι όλα όσα λες είναι σωστά και δίκαια, πολλοί/ες θα σε κάνουν πέρα. Νομικές υποθέσεις, ζητήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές προς το παρόν δεν σε πάνε. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, θα βγάλεις πολλά από τα απωθημένα σου στην φόρα, χωρίς να υπολογίζεις τίποτα. Πιθανότατα να το μετανιώσεις και να πεις πολλά που δεν πρέπει, αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, έχεις πολύ και αστείρευτη όρεξη για δουλειά και στην προκοπή δεν σου παραβγαίνει κανένας. Ωστόσο, ξύνεις τα νυχάκια σου για καβγά και όλο στα λόγια και στους καβγάδες θα είσαι με τους συναδέλφους σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θέλεις μεν να τακτοποιήσεις τα χρέη και τις οφειλές σου και να μπεις στον ίσιο δρόμο, όμως οι δυνατότητες σου είναι περιορισμένες και μάλλον αργά το θυμήθηκες. Να βρεθούν επιπλέον λεφτά απίθανο, επομένως συνειδητοποιείς πως έχουν τα πράγματα και γεμίζεις ανασφάλειες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να το πάρεις απόφαση και να αρχίσεις να διαχειρίζεσαι αλλιώς την κατάσταση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, για άλλη μία φορά κάποια απρόοπτα γεγονότα στο σπίτι θα σε κάνουν να είσαι μόνιμα μες στην ένταση, προκαλώντας έτσι προβλήματα και στη σχέση σου ή σε κάποια συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, η όρεξη σου για καλή ζωή και έρωτα όχι μόνο δεν σου λείπει, αντίθετα φουντώνει! Με το ταίρι σου πάντως, την μία θα λιώνετε από το παθός και την άλλη θα είστε στα μαχαίρια. Εάν είσαι ελεύθερος/η, ετοιμάσου για ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου περνούν μία δύσκολη φάση κι αυτό γιατί εσύ τις περνάς από αυστηρό έλεγχο και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους και δεν χαρίζεσαι. Ίσως μάλιστα να επιλέξεις να βγάλεις από την ζωή σου και ορισμένους. Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, προσπάθησε να πάρεις μία άδεια ή εάν γίνεται να δουλέψεις με τηλεργασία. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε την επαφή με τους συναδέλφους σου όσο μπορείς, γιατί το τόσο χρειάζεται για να γίνεται μαλλιοκούβαρα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved