Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 15/09 έως 21/09

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 15/09 έως 21/09

Καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν υπάρχει, καθώς η Αφροδίτη στον Ζυγό θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους, καθώς φέρνει τυχερές γνωριμίες, ανάπτυξη, απολαύσεις, καλοπέραση, εύνοια, αισιοδοξία, χαρά και κέφι σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς, γεννημένους τέλος του β' και αρχές του γ' δεκαημέρου. Στις 18, έχουμε την Πανσέληνο-έκλειψη στους Ιχθύς, που έχοντας άρωμα Ουρανού και Ποσειδώνα θα φέρει αρκετές εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) σε Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου. Την ίδια μέρα, τα νέα δε θα είναι ευχάριστα και για Μεταβλητούς και Σταθερούς του β' δεκαημέρου καθώς έχουμε και την αντίθεση του Ερμή στην Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Μάλιστα, δεν αποκλείονται και σύγκρουση συμφερόντων, αδιέξοδα, ατυχήματα, ακυρώσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις, δογματισμός και περιορισμός της έκφρασης. Στις 19, κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας μια ευνοϊκή αλλαγή, παρέμβαση του «από μηχανής θεού», όμορφες εκπλήξεις και ανατροπές σκηνικού, ανάγκη για το διαφορετικό ή το ασυνήθιστο, τάση ανεξαρτησίας και αυτονομίας σε Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η οποία θα διαψεύσει αρκετές προσδοκίες και επιφυλάσσει εξαπάτηση, αστοχία, λανθασμένη εκτίμηση, παρασκηνιακές ενέργειες, δόλος, παραπλάνηση, φρούδες ελπίδες για Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου. Επίσης, στις 21, έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, που θα βγάλει επιπολαιότητα και ανευθυνότητα, θα ακουστούν μεγάλα λόγια κι υποσχέσεις, υπερβολική διαχυτικότητα, αύξηση μετακινήσεων και διάδοση πληροφοριών, όχι απαραίτητα χρήσιμων ή αληθινών, σε Μεταβλητά και Σταθερά που έχουν τα γενέθλιά τους αρχές του γ' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο, που ανήκουν και κυρίως ανάλογα με τον Ωροσκόπο τους!!!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι αρχές του γ' δεκαημέρου, η Αφροδίτη με τον Δία θα φροντίσουν να σας όχι μόνο τη μέρα (15/9) αλλά κι όλη την εβδομάδα, καθώς εγγυόνται, κατ' αρχάς, για την καλοπέρασή σας και έπειτα για ευχάριστα περιστατικά, θετικές εξελίξεις, ευνοϊκές συνθήκες, που αφορούν σε πολλούς τομείς της ζωής σας, όπως τον επαγγελματικό, τον οικονομικό, τον αισθηματικό και τις σχέσεις σας. Επιπλέον, λόγω και της φύσης των ζωδίων, δεν αποκλείονται και φρέσκιες γνωριμίες, που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία, είτε φιλικές, κοινωνικές ή για συνεργασία είτε ερωτικές. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, βοηθά σημαντικά τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του γ' δεκαημέρου να ξεμπερδεύουν με πρόσωπα και καταστάσεις που τους περιορίζουν και δεν τους εξελίσσουν και να πάνε παρακάτω ελεύθεροι και ωραίοι. Πιθανά είναι και δώρα, κέρδη ή έρωτες, όλα απρόσμενα. Στο τέλος της εβδομάδας, με το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, προστίθεστε κι εσείς στη λίστα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι που έχετε γενέθλια αρχές του γ' δεκαημέρου, ωστόσο, σε αυτή τη φάση, καλούνται όλοι να κρατήσουν τα προσχήματα και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν για να αποφύγουν επιπολαιότητες, γκάφες, την αχρείαστη έκθεση ή το ξεπαράδιασμα, άνευ ουσιαστικού λόγου.

ΑΤΥΧΑ

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου και αυτή την εβδομάδα βρίσκεστε στη λίστα των... μη ευνοημένων, καθώς αφ' ενός η Σεληνιακή έκλειψη, αφετέρου η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δε θα σας αφήσουν περιθώρια χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Αντίθετα, αρκετά θα είναι τα θέματα που θα ανακύψουν ξαφνικά και θα σας βάλουν στην πρίζα, αναγκάζοντάς σας να αναλάβετε δράση, που όπως όλα δείχνουν μάλλον δε θα έχει και πολλά αποτελέσματα, καθώς σημαντικές προσπάθειές σας θα πέσουν... στο κενό. Δυσκολία συνεννόησης και αρκετά προβλήματα θα έχετε κι εσείς που ανήκετε στο β' δεκαήμερο, λόγω της αντίθεσης του Ερμή με τον Κρόνο. Εκτός αυτού, πιθανές είναι και οι βλάβες σε μεταφορικά ή μέσα επικοινωνίας, χάσιμο χρήματος και χρόνου, ακυρώσεις και αναβολές, όπως και μικροατυχήματα. Αυτά τα τελευταία μπορεί να τα βιώσουν και Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου, όπως και θέματα εργασιακά, με τα κατοικίδιά τους ή μια ενόχληση στην υγεία τους.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved