Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 29/09 έως 05/10

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρετά με δύο όψεις, πρώτα αυτή του Άρη στον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που θα δραστηριοποιήσει Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του β' δεκαημέρου και θα τους ωθήσει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων και σε μελετημένες ενέργειες. Μετά, έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Ζυγό που θα δώσει αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις, προώθηση έργου, καλό προσωπικό «πλασάρισμα», επαφή με γνωστά ονόματα, άνεση στην επικοινωνία σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του α΄δεκαημερου. Η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Μερική Ηλιακή έκλειψη γίνεται στις 2 του μήνα, που θα φέρει αρκετά γεγονότα και εξελίξεις σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς που έχουν γεννηθεί τέλος του α' και αρχές του β' δεκαημέρου, οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν θα είναι στο... πόδι! Στις 4, η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι αυτή που κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, που δίνει εκπλήρωση μιας υποχρέωσης, ενίσχυση των «πρέπει», λήψη αποφάσεων, δημιουργία σχέσης με χρονική διάρκεια ή με διαφορά ηλικίας, αποκατάσταση, σωστές ερωτικές συμβουλές και συνειδητοποιήσεις, σε Σταθερούς και Μεταβλητούς του β' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν και τον Ωροσκόπο τους:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι μέση του β' έως και αρχές του γ' δεκαημέρου, για σας ο μήνας έχει... 9! Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί άλλωστε, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οπότε τώρα βλέπετε τους άλλους να περνούν διάφορα και μάλλον σταυροκοπιόσαστε. Κάποια φαινόμενα βέβαια στη δουλειά ή με άτομα του περίγυρού σας θα υπάρξουν, αλλά δεν είναι ικανά να σας ταράξουν ή να σας βγάλουν από το καλό mood. Αντίθετα και ερωτικά, αλλά και οικονομικά, μπορείτε να κάνετε συμφέρουσες επιλογές και να βρείτε λύσεις, για να προχωρήσετε παρακάτω. Από την άλλη, υπάρχει κι ένας Δίας στους Διδύμους να σας ευνοεί, οπότε σιγά μην κάτσετε να σκάσετε. Γενικά, αν προσέξετε λίγο, βάλετε τα όριά σας και δεν το ρίξετε στις... καταχρήσεις, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

ΑΤΥΧΑ

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι τέλος του α' έως και αρχές του β' δεκαημέρου, έχετε μια έκλειψη να αντιμετωπίσετε, οι πρώτοι απευθείας και οι δεύτεροι επειδή θα σας πιάσουν... τα απόνερα. Για να μην καταστροφολογούμε, η συγκεκριμένη δεν είναι και από αυτές που φτύνεις τον κόρφο σου, αλλά σίγουρα θα ταράξει τις υπάρχουσες ισορροπίες στις σχέσεις σας, τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας και εφ' όσον έχει και επίδραση ένα 6μηνο, λογικό είναι να αισθάνεστε και αργότερα ότι πρέπει να πάρετε άλλη ρότα, να κλείσετε κύκλους και να ανοίξετε καινούργιους. Επιπλέον, καβγάδες, εντάσεις και αυξημένα έξοδα είναι ορισμένα από αυτά που θα σας απασχολήσουν και θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε, αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε να έχετε την ίδια στάση ή χρειάζεται να λάβετε πιο δραστικά μέτρα για να τελειώνει κάποια στιγμή το πανηγύρι κι αν είναι, ο καθένας να πάρει τον δρόμο του.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved