AstroΤσαούσα 11/09-17/09: Το παν είναι η σωστή διαχείριση

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 11/09-17/09: Το παν είναι η σωστή διαχείριση

Λοιπόν κακή δεν είναι καθόλου η εβδομάδα που έρχεται, αρκεί να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και να μην αφήνουμε απλά την τύχη μας να κάνει παιχνίδι μόνη της. Αυτό κυρίως για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων και περισσότερο για Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες που έχουν πάρει αγκαζέ τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στους Διδύμους βεβαίως, βεβαίως, και όλα του τα καλά και πάνε. Το τετράγωνό του με τον Ήλιο στις 12/09 μπορεί άνετα να οδηγήσει σε απερισκεψίες, υπερβολές, ανώριμες συμπεριφορές και γενικά κινήσεις που θα οδηγήσουν στην καταστροφή, ενώ με μία άλλη διαχείριση θα μπορούσαν τα πράγματα να πάνε ρολόι. Ευτυχώς στις 15/09 το τρίγωνο του Δία με την Αφροδίτη στον Ζυγό ξαναμοιράζει φτου κι από την αρχή ευκαιρίες. Τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων θα δουν τις υποθέσεις τους να κινούνται και θα πάρουν και τα ίδια πρωτοβουλίες με το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Άρη στον Καρκίνο.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, δεν θα κλείνετε το στόμα σας εσύ και οι συνάδελφοι σου αυτές τις μέρες και παραδόξως δεν θα μαλώσετε καθόλου, αντιθέτως θα βάλετε κάτω και θα κάνετε φύλλο και φτερό ό,τι σας ενοχλεί καιρό τώρα για να το λύσετε και να μπορείτε πια ήσυχα και καλά να κάνετε την δουλίτσα σας. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κάτι πας να αναθαρρήσεις κάνοντας σχέδια για το μέλλον, αλλά μάλλον το σύμπαν σου λέει να κάτσεις στα αυγά σου προς το παρόν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου έχεις μεγάλη γλώσσα και λες πολλά εκεί που δεν πρέπει. Μην αρχίζεις τα κουτσομπολιά με τους συναδέλφους, ούτε και να τους εμπιστεύεσαι, γιατί μετά τα πρώτα χαμόγελα, εύκολα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι πεις εναντίον σου. Θα έχεις μία καινούρια τυχερή γνωριμία στην ερωτική ή την επαγγελματική σου ζωή . Αν δεν σε νοιάζουν τα καινούρια τότε ετοιμάσου να λάβεις από ένα σημαντικό πρόσωπο μία πολύ πολύ ευχάριστη είδηση.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, την ζεις την ζωούλα σου αυτόν τον καιρό και δεν χαμπαριάζεις από τίποτα. Μάλιστα, στα φλερτ και στις γνωριμίες είσαι πρώτος/η, ενώ αν ήδη έχεις ταίρι, ανταλλάσσετε συχνά πυκνά λόγια αγάπης και γεμάτα πάθος. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, οικονομικά και ψυχολογικά είσαι ψιλοχοντροχάλια, επομένως δεν είσαι για πολλά πολλά, ούτε βέβαια και οι γύρω σου σε αναζητούν… Τι να σε κάνουν, να τους μαυρίσεις; Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα, στο τέλος όμως θα σου έρθει ο λογαριασμός και πως θα τον πληρώσεις; Στη δουλειά είσαι για να σε ζηλεύουν τόσο καλά που έχεις στρώσει την καθημερινότητα σου και περνάς ζάχαρη. Μάλιστα έχεις να παίρνεις και λεφτάκια τώρα κοντά, συν ότι θα ακούσεις και τα καλά σου τα λόγια και θα πάρεις τα πάνω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, πιθανότατα να κάνεις πολλές συζητήσεις με τους δικούς σου για οικονομικά θέματα ή και για κληρονομικά ζητήματα. Αν πάλι θέλεις καμιά πασούλα για να καλύψεις έξοδα και υποχρεώσεις, μην διστάσεις, θα σπρώξουν πακέτο. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, προβλήματα, μπελάδες και στεναχώριες θα έχεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, σε σημείο που θα σκεφτείς σοβαρά να πάρεις τα βουνά. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου έχεις οικογενειακά θέματα να ασχοληθείς, τα οποία είναι σοβαρά, εσύ όμως προτιμάς να πετάς χαρταετό και όχι να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου. Οπωσδήποτε βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η, ενώ εάν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου θα περάσετε όνειρο αυτές τις μέρες. Θα βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, θα βγεις, θα περάσεις καλά, θα κάνεις τα δωράκια σου κι αν θέλεις κιόλας να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό σχέδιο σου, θα πάνε όλα καλύτερα κι από ό,τι τα έχεις φανταστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, έχεις βρει τον τρόπο να κερδίσεις τα βλέμματα και την προσοχή όλων όπου βρεθείς και όπου σταθείς και δείχνεις φουλ γεμάτος/η από αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Σε συζητήσεις δεν σου την βγαίνει κανένας, ενώ από καινούριες γνωριμίες να φάνε και οι κότες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πρόσεχε πολύ τους καβγάδες στον χώρο της δουλειάς, γιατί οι συνάδελφοι σου θα σε κολλήσουν στον τοίχο και δύσκολα να βρεις το δίκιο σου. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο είσαι μες στην τρελή χαρά όποτε είσαι με φίλους και γνωστούς, ενώ κάνεις και καινούριες γνωριμίες. Έτσι, χωρίς να το καταλάβεις, θα σου ξεφύγουν μυστικά και καυτά κουτσομπολιά, ενώ δεν θα έπρεπε. Πάντως στρώνουν διάφορες οικογενειακές σου υποθέσεις, που μπορεί για καιρό να σε ταλαιπωρούσαν και να μην έβγαζες άκρη. Το σημαντικό είναι ότι αρχίζετε να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον στο σπίτι και όλοι κάνετε ένα βήμα πίσω για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, μπορεί προς το παρόν να μην είσαι σε φάση να κάνεις δυναμικές κινήσεις, αλλά εκεί που κάθεσαι στην φωλιά σου όλο και κάτι μαγειρεύεις από συμφωνίες στα οικονομικά σου. Προχώρα και το στόμα σου κλειστό! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ανασφάλειες πολλές και παράπονα ακόμη περισσότερα θα έχεις από την ερωτική σου ζωή και ίσως να περάσεις μοναξιές… Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου βασίζεσαι πολύ στους φίλους και τις τάχα μου υψηλές γνωριμίες σου για να στρώσεις τα οικονομικά σου και να δεις επιτέλους λεφτά στα χεριά σου. Στο τέλος όμως θα μείνεις με τη γλύκα ή πολύ απλά αυτά που θα καταφέρεις να βγάλεις θα είναι το τίποτα μπροστά σε όσα σου είχαν τάξει. Καλύτερα να επενδύσεις στις καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις, οι οποίες όντως θα είναι τυχερότατες. Σκέψου απλά ότι τώρα μπορεί να έρθεις μούρη με μούρη με τον μελλοντικό σου συνεργάτη ή τον έρωτα της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, θα βαρεθείς να βλέπεις τους φίλους σου αυτές τις μέρες και θα ζαλίσετε ο ένας τον άλλον με την πολυλογία σας. Καινούριες γνωριμίες θα κάνεις και θα παρακάνεις και μπορεί να σου ανοίξουν πόρτες που δεν φαντάζεσαι. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα οικογενειακά σου θέματα και προβλήματα θα σε παιδέψουν αρκετά και ό,τι κι αν κάνεις για τους δικούς σου, ευχαριστημένοι δεν θα είναι με τίποτα. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, το παίζεις πολύ ιστορία στα επαγγελματικά σου και είτε έχεις εσύ πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και όπου να ναι θα καταλάβεις πως δεν πιάνεις και τόσα πολλά, είτε πουλάς μούρη επίτηδες, όμως σε λίγο δεν θα αγοράζουν… Παρόλα αυτά ίσως καταφέρεις να κλείσεις μία εξαιρετική καινούρια συνεργασία με μεγάλα κέρδη ή μπορεί να πάρεις κάποια αύξηση ή προαγωγή που μεν μπορεί μεν να την αξίζεις, όμως δούλεψε αρκετά και η καλή σου τύχη.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, έχεις πάρει πολύ τα πάνω σου στην δουλειά τώρα τελευταία, όμως για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να λειτουργήσεις παρασκηνιακά. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο κλειδί, να συμμαχήσετε και να αποτελειώσετε όποιον βάλετε στο μάτι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, αναγκάζεσαι κατά κάποιον τρόπο να συναναστραφείς ένα κάρο κόσμο, την στιγμή που θα ήθελες να κλειστείς στο σπίτι σου και να κοιτάς το ταβάνι. Πιέζεσαι πολύ, όμως άλλη επιλογή δεν έχεις, αφού πι δουλειές και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου τρως τον χρόνο σου στο να κάνεις μεγάλα σχέδια για το μέλλον σου, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου βγουν, αφού δεν έχεις υπολογίσει ούτε ένα εμπόδιο ή δυσκολία. Ίσως θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις περισσότερο την αισθηματική σου ζωή που εκεί η τύχη σου δουλεύει νυχθημερόν για το καλό σου και σου επιφυλάσσει τα καλύτερα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, σε έχει πιάσει μία τρέλα να μάθεις όσα παραπάνω μπορείς και προλαβαίνεις και να κατακτήσεις όλους σου τους στόχους στο εδώ και τώρα. Αυτό φυσικά δεν γίνεται, ωστόσο από τους καλούς σου φίλους μπορείς να περιμένεις μεγάλη βοήθεια ή και να σε αφήσουν να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες τους. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, σου φεύγουν πολλά λεφτά και δυστυχώς δεν σου έρχονται καινούρια. Το κακό είναι ότι τα χαλάς σε βλακείες και μετά έχεις και τύψεις που αναγκάζεσαι να βάλεις χέρι στο κομπόδεμά σου για να βγουν οι υποχρεώσεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι με φίλους και παρέες και γενικά να έχεις μία έντονη κοινωνική ζωή. Αυτό σημαίνει πως χαλάς και πολλά χρήματα για να την υποστηρίξεις, που δεν σου περισσεύουν και που θα σου λείψουν. Αν πάλι θέλεις να κάνεις μία συνεργασία με φιλικό σου πρόσωπο, μην νομίζεις πως θα πάει και τόσο καλά. Από την άλλη ανανεώνεσαι ψυχολογικά και αποφασίζεις να βγεις από τη μαυρίλα και την απαισιοδοξία. Βλέπεις τα πάντα πιο θετικά από ποτέ και ξεφορτώνεσαι παλιούς καημούς και πίκρες. Αν υπάρχουν δουλίτσες και συμφωνίες που μπορείς να κλείσεις κάτω από τραπέζι, κλείστες και θα έχεις καλά κέρδη. Στην ερωτική σου ζωή ευνοείσαι για παράνομες σχέσεις και παθιασμένους κρυφούς έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, γουστάρεις τρελά να παίρνεις ρίσκα και παράτολμες αποφάσεις κι αυτή τη φορά είσαι έτοιμος/η για κάτι μεγάλο στα οικονομικά σου. Να αναμένεις σχετική πρόταση και να βουτήξεις την ευκαιρία από τα μαλλιά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μία το σπίτι και τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί, μία η δουλειά που σου έχει παραμαζευτεί κι έχεις κλατάρει, αισθάνεσαι λες κι έχεις μπει στην πρέσα και η καλή σου διάθεση πάει περίπατο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο πιθανώς να σου γίνει μία πρόταση συνεργασίας που θα σε κάνει πρόσκαιρα να νιώσεις βασιλιάς/ισσα, ίσως κιόλας ότι έλυσες το πρόβλημα της ζωής σου, όμως δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι φίλοι σου που σου ανοίγουν καθώς φαίνεται πόρτες και παράθυρα για να έχεις όσα επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, καιρός να φορτσάρεις στα επαγγελματικά σου, αλλά και στα ερωτικά σου και να τολμήσεις να κάνεις αλλαγές ή να πάρεις πρωτοβουλίες. Μόνο σε κακό δεν θα σου βγουν. Ξέχνα για λίγο τις ανασφάλειες σου! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, είσαι ένα ψυχολογικό ράκος και μάλλον όλα αυτά που σε θλίβουν δεν μπορείς να τα μοιραστείς με κάποιον που θα σε καταλάβει, για αυτό κι επιλέγεις να περάσεις τα ζόρια σου μόνος/η σου. Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου έχεις φορτώσει τα πάντα στον κόκορα και ζεις τη ζωή σου ανέμελα κάνοντας αποκλειστικά και μόνο ό,τι σε ευχαριστεί. Κάποια στιγμή όμως η περίοδος χάριτος θα τελειώσει, οπότε φρόντισε να έχεις έστω μία δικαιολογία μπας και κουκουλώσεις τίποτα. Περιέργως στο εδώ και τώρα ανεβαίνουν οι μετοχές σου στη δουλειά και εξασφαλίζεις πέρα από καλύτερες συνθήκες, πιθανώς και κάποια αυξησούλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, την κυνηγάς την δουλειά σου αρκετά αυτόν τον καιρό κι έτσι εύκολα μπορεί να σου έρθουν κάποια έξτρα χρήματα που θα είναι σωτήρια και θα βουλώσουν πολλές τρύπες. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μάλλον θα σε γεμίσουν με σκοτούρες οι φίλοι σου και θα σκεφτείς σοβαρά μήπως εντέλει δεν κολλάς με αυτήν την παρέα και καλύτερα θα ήταν να βρεις μία καινούρια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου ενώ θα μπορούσες να περνάς ζάχαρη, σου βγαίνουν εμμονές και απωθημένα και χαλιέσαι από μόνος/η σου. Βέβαια μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο και να μην ξέρεις πώς να διαχειριστείς τα καλά που σου στέλνει το σύμπαν σπαταλώντας την τύχη σου σε εφήμερες καταστάσεις και απολαύσεις. Πάντως ό,τι κι αν βάλεις πραγματικά μέσα σου σκοπό από επαγγελματικά σχέδια μέχρι προσωπικές ή και ερωτικές επιτυχίες θα σου έρθουν σχεδόν από μόνα τους.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, μπορείς εύκολα να σπρώξεις κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια στην δουλειά και να το δεις να γίνεται πραγματικότητα. Στην ερωτική σου ζωή υπάρχει έντονο πάθος κι αν μέχρι τώρα δεν είχες βρει τον/την κατάλληλο/η, όπου να ναι έρχεται γνωριμία- φωτιά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα επαγγελματικά σου είναι μία μόνιμη πηγή άγχους, αν και τις περισσότερες φορές εσύ κάνεις τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνεις παροχές και βοήθεια από την οικογένειά σου, κάνεις όμως το λάθος να νομίζεις πως όλοι θα σου συμπεριφέρονται όπως οι δικοί σου. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα την πατήσεις από μία σχέση ή μία συνεργασία. Χρειάζεται να κοπιάσεις για να κρατήσεις ανθρώπους δίπλα σου, δεν θα σε ανέχονται ό,τι κι αν κάνεις. Στα οικονομικά σου έχεις να λαμβάνεις πολλά από τους δικούς σου και έτσι μπορεί να ξεμπερδέψεις με κάποια χρέη και οφειλές που σε ταλαιπωρούσαν, ενώ δεν αποκλείεται να σου φέρει λεφτά και η ακίνητη περιουσία σου και μάλιστα τόσα που δεν τα περίμενες.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved