AstroΤσαούσα 18/09-24/09: Στην κόψη του ξυραφιού

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 18/09-24/09: Στην κόψη του ξυραφιού

Η εβδομάδα αυτή ήδη από την πρώτη της μέρα δείχνει πως μόνο ευκολάκι δεν θα είναι. Αντιθέτως, κουβαλάει στα μπαγκάζια της όψεις και αστρολογικά φαινόμενα που είναι φωτιά. Στις 18 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύς που συνοδεύεται από το φαινόμενο της Σεληνιακής έκλειψης. Μεγάλες αλλαγές, όχι πάντα ευχάριστες, περιμένουν κυρίως τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων και περισσότερο Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες. Έντονο θα είναι το στοιχείο της απογοήτευσης, ενώ θα διαλυθούν πλάνες, ίσως και για να δημιουργηθούν καινούριες. Άλλωστε, στις 21 ο Ήλιος κλείνει με ακρίβεια την αντίθεση του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενώ την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στους Διδύμους κάνει ακόμη πιο εύκολα τα μεγάλα λόγια και τις υπερβολικές υποσχέσεις που δεν θα καταλήξουν πουθενά. Πιο θετικά θα επηρεάσουν το κλίμα τα τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 19/09 και στις 24/09, όπως και το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 22/09 λίγο πριν αλλάξει ζώδιο για να περάσει στον Ζυγό. Μοιραίες εξελίξεις σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, μπορεί να δώσει και το τετράγωνο της Αφροδίτης από την τελευταία μοίρα του Ζυγού με τον Πλούτωνα, η οποία επίσης θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον Σκορπιό στις 23/09.

Τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων θα φάνε την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο στους Ιχθύς που θα τους κλείσει το στόμα και θα τα κάνει να σκέφτονται κάπως φοβικά, αφού οι ανασφάλειες τους θα φουντώσουν. Πιο τυχερά από όλα, μάλλον είναι τα 1α δεκαήμερα που δεν φαίνεται να επηρεάζονται από κάποια όψη, αντιθέτως δέχονται την επιρροή του Ήλιου και της Αφροδίτης σε διάφορα θέματα που τα απασχολούν.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου θα γνωρίσουν μεγάλες δόξες στο προσεχές διάστημα. Η ερωτική σου ζωή θα φουλάρει πάθος, αν και μπορεί να σε βασανίζουν ζήλιες και εμμονές ή απωθημένα που κρύβεις καλά μέσα σου. Στο κρεβάτι σου πάντως θα γίνει χαμούλης, με την καλή την έννοια. Από λεφτά μπορεί να καλύψεις πολλά χρέη και δεν αποκλείεται να σου έρθουν επιτέλους και διαφόρων ειδών χρωστούμενα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, η κακή σου ψυχολογία δεν κρύβεται με τίποτα και έχεις σιχαθεί τη ζωή και την καθημερινότητα σου, όμως για άπειρους λόγους δεν μπορείς να πεις κουβέντα, όση δουλειά και αν σε φορτώνουν κι όσο χώσιμο κι αν τρως. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου αλλαγές σε περιμένουν στην εργασία σου ή /και στις καθημερινές σου συνήθειες , οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία σου και την διάθεση σου. Προσοχή χρειάζεται και η πολύτιμη υγεία σου, άρα να τρως και να ξεκουράζεσαι καλά. Σε μία συνεργασία σου ή στην σχέση σου ένα μοιραίο γεγονός μπορεί να σημάνει το τέλος… Από λεφτάκια πάντως είσαι κομπλέ.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου τυχερές ευκαιρίες έρχονται στα αισθηματικά σου. Αν έχεις σχέση ό,τι είδους πρόβλημα και να αντιμετωπίζεις με τον/την σύντροφο σου, το λύνετε και περνάτε ζάχαρη, ενώ αν είσαι σόλο δεν αποκλείεται να εμφανιστεί το δέκα το καλό στην ζωή σου. Φανταστικά πάνε και τα οικονομικά και οι συνεργασίες σου, ενώ μπορεί τώρα να κλείσεις μία καινούρια με καλά κέρδη. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις όλη την καλή διάθεση να βγεις, να περάσεις καλά και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, όμως οι φίλοι σου ή που θα σου δίνουν άκυρα και δεν θα έχεις κανέναν παρέα σου ή που αν σε συναντούν θα σου το βγάζουν ξινό με τις απαιτήσεις που θα έχουν και με την κριτική που θα σου κάνουν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα κάνεις τελείως πέρα κάποιους που φαίνεται πως σου ρουφούν την ενέργεια και σε γεμίζουν με αρνητικά συναισθήματα. Από την άλλη ένα γερό ταρακούνημα θα φάνε και οι ερωτικές σου σχέσεις. Ίσως να μπουν τίτλοι τέλους ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ειδικά εάν παρακούρασε το μεταξύ σας και έχετε πέσει σε λούπα, ενώ εάν είσαι μόνος/η μπορεί και να σου σκάσει ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μία όμορφη και χαλαρή καθημερινότητα σου φέρνει η εβδομάδα που έρχεται Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου και καθόλου δεν σου κακοπέφτει. Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια στη δουλειά, ενώ θα φτιάξουν και κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις ή συνθήκες που σου την δίνουν. Επιπλέον μπορεί και ανθίσει ένας έρωτας με κάποιον/α που κυκλοφορείτε καθημερινά στα ίδια μέρη με σένα, άλλωστε και για την ερωτική σου ζωή οι μέρες που θα έρθουν φέρνουν δώρα… Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, από την μία τραβάς των παθών σου τον τάραχο στην δουλειά και από την άλλη έχεις να κάνεις ένα σωρό συζητήσεις στο σπίτι, καθώς διαρκώς προκύπτουν θέματα. Η χαρά σου θα ήταν να μπορούσες να απέχεις, έλα όμως που θα σου κάνουν παράπονα οι δικοί σου, οι οποίοι και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι λούκι περνάς και σου ζαλίζουν το κεφάλι. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου ανακατατάξεις και αλλαγές σε περιμένουν στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ξαφνικά γεγονότα θα αλλάξουν τις ισορροπίες που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και τους υπόλοιπους, ενώ μπορεί να αποφασίσεις να στήσεις το κατάδικο σου σπιτικό ή να αλλάξεις μόνιμο τόπο διαμονής. Πρόσεξε πολύ και τις συνεργασίες σου γιατί αλλιώς στα υπόσχονται και τα υπολογίζεις κι άλλα θα δεις στο τέλος. Στην ερωτική σου ζωή, μην αφήσεις να σου χαλάσουν όσα έχεις χτίσει η ζήλια σου, ο παραλογισμός σου και οι εμμονές σου. Ένας καινούριος έρωτα θα είναι μοιραίος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ο έρωτας σου πάει πολύ Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου είτε τον ζεις με τον/την σύντροφό σου, είτε με έναν/μία από τους πολλούς που θα σε πλησιάσουν με «άγριες» διαθέσεις αυτόν τον καιρό. Διασκεδάζεις με την ψυχή σου, τσιμπάς δωράκια και γενικά περνάς μπέικα με τα αγαπημένα σου άτομα. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, ενώ έχεις τις ευκαιρίες σου για κουβεντούλα, βολτούλες και γνωριμίες, φαίνεται πως όλα αυτά σε χαλάνε, καθώς υπάρχουν σοβαρότερα θέματα που σε απασχολούν κυρίως για το μέλλον σου. Πιθανώς να έχεις σοβαρές συζητήσεις-καβγάδες- παρεξηγήσεις με τα αδέρφια ή και άλλους συγγενείς. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα αναγκαστείς να αποβάλλεις κάποια στοιχεία σου που δυσκολεύουν την επικοινωνία με τους γύρω σου και προκαλούν διαρκώς παρεξηγήσεις και σύγχυση. Προς τα τέλη της εβδομάδας να περιμένεις έναν καβγά, ίσως και με στενό συγγενή σου, που θα σου φέρει φάτσα κάρτα το πρόβλημα! Πάντως σε μία σύγχυση βρίσκεσαι, επομένως μην παρατραβάς το σκοινί. Στο χώρο του σπιτιού ίσως να χαλάσετε τις καρδιές σου εξαιτίας ενός οικονομικού προβλήματος ή γιατί παραυπάρχουν συναισθηματικοί χειρισμοί. Ναι, ναι κι εσύ το κάνεις, μην βγάζεις την ουρά σου απ’έξω!

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, τις επόμενες μέρες θα δώσεις έμφαση στην επικοινωνία σου και θα γίνεις μανούλα στο μπίρι μπίρι και τις δημόσιες σχέσεις. Μες στην γλύκα θα μιλάς σου πέρα από τους ξένους και με τους δικούς σου, ενώ μπορεί να αλλάξεις τον χώρο του σπιτιού σου για να νιώθεις καλύτερα όσο χρόνο περνάς μέσα σε αυτό. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα δεις κινησούλα στα οικονομικά σου, ωστόσο ό,τι συμφωνία και να κάνεις, όση αύξηση και να πάρεις, δεν θα καταλάβεις καμία σημαντική διαφορά, αφού τα χρέη σου πάλι θα είναι περισσότερα ή θα πρέπει να ρίξεις πολύ έξτρα δουλειά. Να σου χαριστεί κάτι, το αποκλείεις. Εσύ του 3ου δεκαημέρου ετοιμάσου για αλλαγές- φωτιά επίσης στα οικονομικά σου. Προς τα πάνω θα ναι, προς τα κάτω θα ναι, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά, ό,τι κίνηση κάνεις και ό,τι απόφαση πάρεις αυτόν τον καιρό θα είναι σημαντικότατες για το μέλλον. Προς τα τέλη της εβδομάδας πάντως σε βλέπω να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη εξαιτίας εξόδων που δεν είχες υπολογίσει. Γενικότερα σκέψου ρεαλιστικά και όχι με φρου φρου κι αρώματα και μην πιαστείς κορόιδο από μεγάλες υποσχέσεις, για τσουβάλια με λίρες ξέρω γω. Ένας έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω μπορεί να ξεκινήσει από μία απλή και φαινομενικά ασήμαντη νέα γνωριμία…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μέλι θα στάζουν τα λόγια σου κάθε φορά που θα συναντάς φίλο ή γνωστό στο δρόμο Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Πέρα από αυτό θα φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν ακατάπαυστα και έχεις σοβαρές πιθανότητες να κάνεις μία καινούρια γνωριμία της προκοπής. Καλά ενδεχομένως να πάνε και τα οικονομικά σου, αφού ενεργοποιείσαι φουλ σε αυτόν τον τομέα και έχεις βγει στην γύρα για ευκαιρίες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, είσαι φιλότιμος/η και τρέχεις μόνιμα για όλους και για όλα και μάλλον τώρα ήρθε η στιγμή να σε αποτρελάνουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου. Έχουν μόνο και πάντα απαιτήσεις και παρόλο που εσύ έχεις την καλή διάθεση να βρείτε μέσες λύσεις, αν δεν γίνει το δικό τους, τα μούτρα τους θα είναι μέχρι το πάτωμα και θα σου πρήξουν τα συκώτια με την κριτική τους και την μουρμούρα τους. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έχεις να κάνεις με την σεληνιακή έκλειψη στις 18 του μηνός που έρχεται για να σε βομβαρδίσει με αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που όμως σε πρώτη φάση θα σε απογοητεύσουν οικτρά και θα νιώσεις μετέωρος/η. Ωστόσο, εάν δεις τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση και δεν παρασυρθείς από υπερβολές και υπεραναλύσεις, θα δεις φως στο τούνελ. Στην ερωτική σου ζωή πάντως, ψιλοχοντροδύσκολο να μην έχεις μοιραίες εξελίξεις. Μην φοβηθείς τις αλλαγές και φύγε μακριά από δοκιμασμένες- αποτυχημένες αντιλήψεις και ιδέες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου ήρθε επιτέλους η περίοδος να δεις κι εσύ μία άσπρη μέρα στα οικονομικά . Πιθανότατα να πάρεις αύξηση, να ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία, να βρεις δεύτερη δουλειά, να βρεις λεφτά στο δρόμο, πάντως το εισόδημα σου παίρνει τα πάνω του. Γενικότερα μπαίνεις σε μία φάση που δίνεις έμφαση και προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου κι αυτό θα σε σπρώξει να πάρεις αποφάσεις… Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θες διακαώς να κλείσεις τηλέφωνα, υπολογιστή και γενικά να βρεθείς κάπου μακριά κατάμονος/η, να μην σε βλέπει ανθρώπου μάτι. Η δουλειά και η καθημερινότητα σου έχουν βγάλει το λάδι και δυστυχώς για σένα και την ψυχολογία σου όσα μαζεύεις τα κρατάς μέσα σου και δεν ξεσπάς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου η καθημερινότητα σου πρέπει άμεσα να αλλάξει για να είσαι πρωτίστως εσύ καλύτερα. Η μπάλα παίρνει όχι μόνο τη δουλειά σου, αλλά και τις καθημερινές σου συνήθειες. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχεις κι ένα ψυχολογικό ξέσπασμα μες στα νεύρα και τα απωθημένα. Εξελίξεις φωτιά σε περιμένουν και στην προσωπική σου ζωή με εσένα να είσαι απλώς θεατής του τέλους μίας σχέσης ή μίας συνεργασίας.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, η γοητεία σου θα είναι ακόμη πιο ακαταμάχητη αυτές τις μέρες, φέρνοντας στα πόδια σου πολλούς/ές θαυμαστές/ριες. Αν ήδη έχεις βρει το άλλο σου μισό, και να μην τα πηγαίνετε στο εδώ και τώρα πολύ καλά, με καλή διάθεση και πάνω από όλα με συναίσθημα, θα στρώσει το πράγμα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, δεν είσαι καθόλου καλή παρέα για κανέναν. Με το μόνιμο άγχος σου και τις αρνητικές σου σκέψεις μαυρίζεις την χαρά όλων όσων βρίσκονται γύρω σου. Μην απορήσεις αν δεν σου σηκώνουν ούτε τηλέφωνο από ένα σημείο κι έπειτα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου οι ερωτικές και οι φιλικές σου σχέσεις θα στενάξουν, αφού σε περιμένουν γεγονότα , τα οποία αναγκαστικά θα βγάλουν κάποιους από τη ζωή σου, θα φέρουν όμως άλλους από το πουθενά. Πριν βιαστείς να βουτηχτείς στον κλαυθμό και τον οδυρμό, προσπάθησε να δεις πως μάλλον χρειάζεται να αλλάξει το τοπίο των σημαντικών άλλων της ζωής σου. Από λεφτά καλά τα πας, αρκεί να μην τα σκορπάς όπως σου έρχονται. Προσοχή στις παράνομες αγάπες και τις διπλές καταστάσεις, γιατί ακόμη κι εσύ μπορεί να χάσεις τον έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, τώρα θα βρεις τις ισορροπίες σου και ένα μεγάλο μέρος της χαμένης σου αισιοδοξίας. Ωστόσο, μπορεί και να σου κάτσει κρυφό ερωτικό μπλέξιμο και να πάρεις για αυτό το λόγο τα πάνω σου, ενώ και τα φιλαράκια σου θα βοηθήσουν να ανθίσει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, οι εξελίξεις και τα γεγονότα τρέχουν στη δουλειά και εσύ αντί να είσαι με τις κεραίες σου τεντωμένες για να βουτήξεις τις ευκαιρίες, αναγκάζεσαι να ασχολείσαι με οικογενειακές υποχρεώσεις και προβλήματα, που στην ουσία τελειωμό δεν έχουν. Δυστυχώς όλα αυτά σου ρουφούν την ενέργεια και δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις και πολλά πολλά στο επαγγελματικό. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου ετοιμάσου να αλλάξεις συνεργάτες ή να κάνεις μία μεγάλη στροφή στην καριέρα σου. Έχεις απηυδήσει πια από τα ίδια και τα ίδια, πιθανότατα προκοπή και βελτίωση να μην βλέπεις πουθενά, επομένως ή που θα τα βροντήξεις και θα φύγεις ή που θα σε «φύγουν», αλλά κατά βάθος τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείς. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις στηριζόμενος/η απλά και μόνο στην καλή σου τύχη ή στις μεγάλες υποσχέσεις τρίτων. Στην ερωτική σου ζωή προμηνύονται μοιραίες εξελίξεις με ένα άτομο του φιλικού σου κύκλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Κοινωνικός/η και χαριτόβρυτος/η μέχρι αηδίας θα είσαι αυτές τις μέρες, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Μάλιστα όχι απλά θα είσαι αγαπητός/ή και θα κάνεις και νέες γνωριμίες με άτομα που θα σε λατρέψουν, θα βγάλεις έχεις και τα τυχερά σου στον έρωτα! Κινητικότητα θα υπάρχει και σε θέματα που αφορούν την δουλειά και την καριέρα σου. Αντιθέτως, εσύ του 2ου δεκαημέρου, δεν θα ανοίγεις το στόμα σου να λες το παραμικρό και η αντικοινωνικότητα σου θα χτυπήσει κόκκινο. Μάλλον φοβάσαι τις κακές τις γλώσσες για αυτό και κρατάς τα σχέδια σου επτασφράγιστα μυστικά. Δεν χάνεις πάντως την ευκαιρία να ρίξεις χολή εάν με κάτι που ακούσεις δεν συμφωνείς. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα αλλάξεις τα μελλοντικά σου σχέδια ριζικά, όπως επίσης και τα μυαλά που κουβαλάς. Σε αυτό θα σε σπρώξουν και κάποια αναπάντεχα, σοκαριστικά γεγονότα. Άλλωστε οι εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς σου έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω και να διώξουν από την ζωή σου πρόσωπα και ανθρώπους που σε κρατούν πίσω. Προσπαθείς, μάταια, να κρατήσεις το τιμόνι, όμως ό,τι πρέπει να γίνει, δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου μπορεί να ψοφήσεις αυτή την εβδομάδα στην δουλειά , θα ανταμειφθείς όμως και στα λόγια και σε χρήμα. Σου δίνονται ευκαιρίες θα δεις και πολλά εμπόδια να εξαφανίζονται. Από την άλλη παίζει και το σενάριο να τα βρεις ερωτικά με κάποιον/α από τη δουλειά! Γενικότερα διανύεις ένα χαρούμενο διάστημα γεμάτο από έρωτα και δημιουργικότητα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κόβεις από παντού προκειμένου να βρεις λεφτά για να τακτοποιήσεις τα χρέη σου. Θέλεις να κάνεις σοφές και μετρημένες κινήσεις μήπως και δεις επιτέλους και εσύ Θεού πρόσωπο, αλλά και πάλι με πολύ δυσκολία θα τα καταφέρεις. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου παίζουν δυνατές αλλαγές και στα ερωτικά και στα οικονομικά σου. Ή που θα βγάλεις από πάνω σου όλες τις φοβίες και τα άγχη ή που κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να κλειστείς ακόμη περισσότερο. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να αφεθείς σε μία σχέση πάθους, αλλά και να χωρίσεις αυτόν/ήν που σου τρώει τη ζωή. Ένας χωρισμός με το άλλο σου μισό, είναι πολύ πιθανό σενάριο, ειδικά εάν αυτή την σχέση την έχετε τραβήξει από τα μαλλιά και παραείναι πια τοξική για σας, μην σου πω και για τους γύρω σας. Τώρα στα οικονομικά σου, αν εντέλει δεν δημιουργήσεις ένα σωρό χρέη, ίσως και να κολυμπήσεις στο χρήμα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Καιρός να ανανεωθείς Ψάρι του 1ου δεκαημέρου και θ\να βρεις τον τρόπο να το κάνεις είτε με ταξίδια, είτε με το να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να αποκτήσεις καινούριες εμπειρίες και γνώσεις. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι μπορεί στα νέα μέρη που θα κυκλοφορήσεις να παιχτεί και κάποιο love story. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, δεν θα είσαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου αυτές τις μέρες και ειδικά με τους πιο κοντινούς σου. Τα χίλια καλά να σου κάνουν, εσύ μόνιμα θα είσαι ανικανοποίητος/η, θα στραβώνεις και θα έχεις παράπονα. Μάλλον είναι μέχρι να πάρουν ανάποδες και να τα ακούσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Θα πρέπει να πεις οριστικά αντίο στο μέχρι πρότινος άλλο σου μισό ή σε έναν σημαντικό σου συνεργάτη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έρθουν και οι αντικαταστάτες/ριες... Ακόμη πιο τυχερός/η θα είσαι εάν είσαι σαν την καλαμιά και ψάχνεσαι γιατί τώρα πράγματι υπάρχουν πιθανότητες να σου έρθει κάτι ουρανοκατέβατο. Το δυστύχημα σε όλα αυτά είναι πως όπως και να έχει, μία φάση πλήρους απογοήτευσης την περνάς, αφού βλέπεις πως πολλά από όσα πίστευες ή σου υποσχέθηκαν ήταν ψέματα ή καλοστημένα παραμύθια.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved