AstroΤσαούσα 25/09-01/10: Θα πέσει το ψέμα σύννεφο...

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 25/09-01/10: Θα πέσει το ψέμα σύννεφο...

Με απογοητεύσεις, ψέματα, υπερβολές και κούφιες υποσχέσεις ξεκινάει η εβδομάδα, αφού ο Ερμής λίγο πριν φύγει από την Παρθένο κοντράρεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25/09. Τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά και κυρίως τα Μεταβλητά καλό θα ήταν να ξέρουν πολύ καλά τι λένε πριν ανοίξουν το στόμα τους, αλλά και να μην χαρίζουν την εμπιστοσύνη τους όπου να ναι. Βέβαια, η τελευταία τελευταία όψη του φτερωτού θεού είναι το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 26/09, που όσο να πεις τους πονηρεύει κάπως, ενώ βγάζει στο φως και πολλά μυστικά. Την ίδια ημέρα θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, ενώ στις 30/09 θα κλείσει την σύνοδό του με τον Ήλιο και θα φέρει σημαντικές ειδήσεις και γνωριμίες στα 1α δεκαήμερα και περισσότερο σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τα 2α δεκαήμερα επηρεάζονται από το τρίγωνο του Άρη, που βρίσκεται στον Καρκίνο, με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Μία χαρά τους κάθεται, καθώς θα οργανωθούν άψογα και θα κάνουν στοχευμένες κινήσεις, ενώ και οι αποφάσεις που θα πάρουν θα είναι άριστες.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, κάτι πολύ καλό ετοιμάζεται να σου πει το άλλο σου μισό που ακόμη κι αν δεν σε αφορά άμεσα, συμφέρει εσένα και την εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα γνωρίσεις τώρα κάποιον/α που μάλλον ήρθε για να μείνει. Καλές ειδήσεις να αναμένεις και από τους συνεργάτες σου ή μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις τα τρεξιματάκια σου με θέματα σπιτιού και οικογένειας και κανά δυο μανούρες με τα υπόλοιπα μέλη, όμως καταφέρνεις να επιβάλλεις την τάξη χωρίς πολλά πολλά παρατράγουδα. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, κόψε τις συζητήσεις με τους συναδέλφους σου γιατί έχουν μεγάλο στόμα και θα σε εκθέσουν ή μπορεί να σου πάρουν πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν εις βάρος σου. Από την άλλη αν σε αρχίσουν στα καλοπιάσματα και τις υποσχέσεις, κάτι θέλουν από εσένα. Άνοιξε τα μάτια σου!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου θα έχεις εξελίξεις στην καθημερινότητα σου και περισσότερες επαφές με πολλούς και διάφορους, ίσως και καλύτερη επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Οπωσδήποτε πάντως θα κατεβάσει η κούτρα σου τρόπους και ιδέες για να κάνεις πιο εύκολα και αποτελεσματικά την δουλίτσα σου. Αν ψάχνεις για καινούρια, θα σου σφυρίξουν για μία θέση. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έρθεις σε επαφή με κόσμο και ντουνιά, αλλά πέρα από χαζολογήματα, θα μάθεις και σημαντικές πληροφορίες ή θα γνωρίσεις πρόσωπα κύρους. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, θα σε απογοητεύσει οικτρά το ταίρι σου και πιο πολύ τα ψέματα που σου αραδιάζει, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, μία γνωριμία πολλά υποσχόμενη, θα καταλήξει σε μεγάλο φιάσκο. Ίσως λίγο καλύτερα να πηγαίνουν τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, εάν είσαι ελεύθερος/η, αυτή η εβδομάδα είναι η ευκαιρία σου για να βρεθείς ζευγαρωμένος/η και να έχεις παρέα στο κρεβάτι σου. Τα πεσίματα και οι ερωτικές εξομολογήσεις μπαίνουν στην καθημερινότητα σου, ενώ μία καινούρια γνωριμία σε ξεσηκώνει. Εάν είσαι αγκαζέ, συνεννοείσαι καλύτερα από ποτέ με το άλλο σου μισό. Σημαντικές ειδήσεις και εξελίξεις θα έχεις και σε θέματα παιδιών, ενώ μία καλή έμπνευση μπορεί να είναι το επόμενο σου σχέδιο που θα βάλεις σε εφαρμογή. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα βρεις τον τρόπο να βγάλεις το κάτι παραπάνω από την δουλειά σου κι ας μην πρόκειται για καμιά περιουσία. Λίγα και καλά, αλλά στα σίγουρα. Αν κλείσεις μία καινούρια συμφωνία, οπωσδήποτε θα τηρηθεί στο ακέραιο. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, ζεις το θέατρο του παραλόγου μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, όπου οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις μεταξύ όλων των μελών θα σας κάνουν άνω κάτω. Πρόσεχε και την περίπτωση κάποιος δικός σου να σε δουλεύει ή να σε εκμεταλλεύεται πάνω σε ένα σημαντικό θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, πιο πολλές από ποτέ θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου, ενώ θα ασχοληθείς αρκετά και με την ακίνητη περιουσία σου. Αν ήθελες να αγοράσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο, τώρα θα δεις φως ή εάν σκεφτόσουν μία μετακόμιση, θα σου σκάσει μία καλή ευκαιρία. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, βάζεις σε εφαρμογή τα καλομελετημένα σου σχέδια για το μέλλον και δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά, αφού έχεις τακτοποιήσει και υπολογίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια ή αναποδιά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, οι συζητήσεις που θα κάνεις με γείτονες, αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς είναι βουτηγμένες στο ψέμα και την υποκρισία. Μην δίνεις βάση σε κουτσομπολιά, αν δεν το τσεκάρεις και μην εμπιστεύεσαι, ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Επίσης πρόσεχε τις παρεξηγήσεις, γιατί πραγματικά θα γίνει πολύ κακό για το τίποτα.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, θα σε φάνε οι δρόμοι αυτές τις μέρες, όμως δεν σε χαλάει καθόλου γιατί κι εσύ θέλεις να παίρνεις τον αέρα σου και μάλλον νιώθεις να πνίγεσαι στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου. Θέλεις κόσμο και κοινό για να μιλάς και να επικοινωνείς ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι. Μην ανησυχείς καθόλου, και μαραθώνιες συζητήσεις θα κάνεις και ένα σωρό καλές καινούριες γνωριμίες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου, όμως η δράση σου είναι κρυφή και στήνεις μία χαρά τις καταστάσεις για να βγουν υπέρ σου στο μέλλον. Ίσως κλείσεις μία κρυφή συμμαχία ή οικονομική συμφωνία που θα σου δώσει την δύναμη που σου λείπει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, με δάκρυ πικρό θα κλάψεις για τα οικονομικά σου και πιθανότατα να φταις εσύ για το χάλι που θα καταντήσεις, γιατί ενθουσιάζεσαι και μεγαλοπιάνεσαι, άρα είσαι εύκολος στόχος για απάτες και δαγκώματα. Μάζεψε την γενναιοδωρία σου και απόφυγε πάση θυσία τα ρίσκα, ώστε να μην βρεθείς χρεωμένος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, τα οικονομικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα κι αυτές οι μέρες είναι ιδανικές, όχι μόνο για να τα βάλεις σε τάξη, αλλά και για να μπεις σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για να πάρεις μία αύξηση ή να κλείσεις μία καινούρια συμφωνία. Μάλλον θετικά θα είναι τα αποτελέσματα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, έχεις βάλει σκοπό να έρθεις κοντά με άτομα κύρους και επιπέδου ή να μπεις σε μία ομάδα, σύλλογο κλπ και να δουλέψεις για το κοινό καλό. Θα τα καταφέρεις σε κάθε περίπτωση κι ας πρέπει κάποιες φορές να ανεχτείς και κόσμο που δεν πολυχωνεύεις. Εσύ τον σκοπό σου, τον πετυχαίνεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τότε ετοιμάσου να δεις πράματα και θάματα από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου που θα σε απογοητεύσουν και θα σε ξενερώσουν όσο δεν πάει. Ψέμα, κοροϊδία, εκμετάλλευση! Σε καινούριες σχέσεις και συνεργασίες, άκου και μην μιλάς, αλλά σε καμία περίπτωση μην αγοράσεις το παραμύθι που θα σου πουλήσουν.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, έφτασε επιτέλους η ώρα να εκφράσεις το μέσα σου και να καταπλήξεις τους πάντες. Γίνεσαι ακόμη πιο συμπαθής στον κύκλο σου κι όσο για τις καινούριες σου γνωριμίες, είναι μία και μία. Εάν θέλεις να κλείσεις συμφωνίες και να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, τρέχα όσο προλαβαίνεις για να έχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου στρώνεις κατάσταση στα επαγγελματικά σου και αναλαμβάνεις αρκετές πρωτοβουλίες και ευθύνες που όμως ξέρεις ότι μπορείς να τις υποστηρίξεις. Αν κάποιος/α συνάδελφος σου κάνει κόνξες, δεν χαμπαριάζεις και στο άψε σβήσε τον/την βάζεις στην θέση του/της. Έχεις άλλωστε προνοήσει… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα σε πιάσει μία μελαγχολία μάλλον γιατί ακούς πολλά κα δυσάρεστα στην δουλειά και το ηθικό σου έχει πέσει. Φρόντισε να εξακριβώσεις, αν αυτοί που στα λένε, τα λένε για το καλό σου ή για το δικό τους συμφέρον. Άσε θα σου πω εγώ, το δεύτερο.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, δεν τρελαίνεσαι κιόλας να έχεις κόσμο γύρω σου, αλλά αυτό δεν είναι καινούριο για εσένα… Ωστόσο, θα απομονωθείς ένα παραπάνω και τις ώρες τις μοναξιάς σου θα στύψεις το μυαλό σου να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Πιθανότατα να μάθεις ένα μεγάλο μυστικό ή να συλλάβεις έναν τρόπο εκδίκησης με τον οποίο καθόλου δεν θα φανείς εσύ. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου κυνηγάς μεν με πάθος τα μελλοντικά σου σχέδια και ό,τι άλλο έχει να κάνει με την προσωπική σου εξέλιξη, όμως δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να πετάει στα σύννεφα και να παρασύρεται από ανόητους ενθουσιασμούς. Ακριβώς λοιπόν επειδή λειτουργείς βάση σχεδίου, έχεις αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχίας! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δεν ξέρω για ποιο λόγο, τρως κουτόχορτο όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου. Μία χαρά σε παραμυθιάζει το ταίρι σου ή το καινούριο σου φλερτ κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Ξύπνα όσο είναι καιρός, γιατί μόλις καταλάβεις τα ψέματα τους, θα τα βάλεις κυρίως με τον εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, όλος ο κόσμος είναι φίλοι και φίλες σου αυτές τις μέρες και χαίρεσαι με την ψυχή σου την παρέα τους. Θα περάσεις μπόλικο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και θα κάνεις αστεράτες καινούριες γνωριμίες. Αν ήθελες να γίνεις μέλος σε κάποια ομάδα, τώρα θα σε καλοδεχτούν, ενώ κάποιο όνειρό σου θα το δεις να γίνεται πραγματικότητα και θα τρίβεις τα μάτια σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο ναι μεν μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στο σπίτι σου που έχουν ανεβάσει την πίεση της ατμόσφαιρας κατά πολύ, όμως στα οικονομικά ή κληρονομικά θέματα αρχίζεις να βλέπεις φως και κινητικότητα. Από την άλλη φροντίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις οργανωμένες κινήσεις (επιτέλους). Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, μην αρχίσεις να περιαυτολογείς στην δουλειά και να φορτώνεις τον κόσμο ψέματα και κούφιες υποσχέσεις. Θα τα βρεις όλα μπροστά σου εν καιρώ και θα εκτεθείς. Από την άλλη, μην είσαι κι εσύ αφελής και δένεις κόμπο τις υποσχέσεις που μπορεί να σου δώσουν ή ό,τι άλλο σου τάξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για την καριέρα σου κι αυτό γιατί μία καινούρια γνωριμία ή μία χρυσή πληροφορία μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες και παράθυρα για να την δεις να εκτοξεύεται. Προσπάθησε να βγάλεις τον καλό σου εαυτό σε συζητήσεις με συνεργάτες ή ανωτέρους και ευκολότατα θα δεις τις προτάσεις και τις ιδέες σου να προωθούνται ή το κλείσιμο μία πολύ καλής νέας συμφωνίας. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις σημαντικότατες συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή κάποιον συνεργάτη σου. Θα δεχτείς προκλήσεις, αλλά θα βουλώσεις και στόματα κι ακριβώς επειδή έχεις επιχειρήματα και το δίκιο με το μέρος σου, θα μαζευτούν και θα περάσει το δικό σου. Αντιθέτως, εσύ του 3ου δεκαημέρου φλυαρείς και λες πολλά παραπάνω από όσα χρειάζεται, ενώ μπορεί να μεγαλοποιήσεις και να φουσκώσεις ό,τι έχει να κάνει με σπουδές ή μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια. Γιατί όμως; Εσύ δεν είσαι τέτοιο παιδί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, τα σχολεία μπορεί να άνοιξαν εδώ και μέρες, όμως εσύ τώρα θα πάρεις μπρος και θα κοιτάξεις τι μπορείς να κάνεις για να φορτώσεις καινούριες γνώσεις. Αν δεν το ψήνεις να ξεκινήσεις μαθήματα ή σεμινάρια, οπωσδήποτε θα το ρίξεις στα ταξίδια και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Για καλή σου τύχη θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, είσαι αποφασισμένος/η να το ρίξεις στην δουλειά για να βρεις τα χρήματα που σου λείπουν, ώστε να μην βρίσκεσαι τρεις την ώρα στριμωγμένος/η και με την πλάτη στον τοίχο, όταν σκαν οι υποχρεώσεις σου. Μάλλον καταφέρνεις να μπεις σε καλό δρόμο! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ξέχνα επενδύσεις και οικονομικά ρίσκα και μην βασίζεσαι σε λεφτά που περιμένεις ή που έχει ο/η σύντροφός σου. Οι απογοητεύσεις και οι χασούρες σου δεν θα έχουν προηγούμενο κι άσε τι σου λένε και τι σου υπόσχονται γύρω γύρω για να σε γλυκάνουν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, καθόλου άσχημη δεν είναι η εβδομάδα που έρχεται κι αυτό γιατί σου φέρνει λεφτάκια ή την ευκαιρία να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές. Αν δεν σου κάτσει λοιπόν κληρονομιά ή αποζημίωση, πετυχαίνεις έναν καλό διακανονισμό. Νέα και ειδήσεις μπορεί να έχεις από μία παλιά σου καψούρα και θα αναστατωθείς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα κάνεις οργανωμένες και άκρως επιτυχημένες κινήσεις για να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να παίρνουν σάρκα και οστά. Στην ερωτική σου ζωή, το πάθος υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, όμως φροντίζεις να πηγαίνει το ταίρι σου ή το φλερτ σου με τα νερά σου κι όχι να αλωνίζουν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα τα πεις τα ψεματάκια σου στον/στην καλό/ή σου για να γλιτώσεις χωσίματα και λοιπές γκρίνιες ή ακόμη κι από αφέλεια. Κανόνισε μόνο να σε καταλάβει και να σε αρχίσει κι αυτός/η στο δούλεμα. Σε καινούριες γνωριμίες, αν θες να στεριώσουν, άσε τις μεγάλες υποσχέσεις. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τις συνεργασίες σου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved