AstroΤσαούσα 02/10-08/10: Γύρνα σελίδα στην ζωή σου

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Αναμφισβήτητα η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 2 του μήνα είναι το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας. Ξημερώνει καινούρια ημέρα για όσους/ες έχουν γεννηθεί προς τα τέλη του 1ου δεκαημέρου του ζωδίου τους ή στις αρχές του 2ου, κυρίως για Κριούς- Ζυγούς- Καρκίνους- Αιγόκερους. Στις 4 του μήνα η Αφροδίτη από τον Σκορπιό τριγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύς και μπαίνει τάξη σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα για τα 2α δεκαήμερα. Το πάθος φουντώνει ακόμη περισσότερο με το τρίγωνο που θα κλείσει η θεά του έρωτα με τον Άρη στον Καρκίνο στις 8/10. Ο Ερμής από τον Ζυγό κλείνει τετράγωνο με τον Άρη στις 7 και θα υπάρξουν καβγάδες. Τα 3α δεκαήμερα ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή/Δία επίσης στις 8/10.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι που έχεις τα γενέθλια σου από προς τα τέλη του 1ου δεκαημέρου με αρχές του 2ου, σε πιάνει (από τα μαλλιά μην σου πω) η έκλειψη απέναντί σου στον Ζυγό την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου μπαίνουν στο μάτι του κυκλώνα και ακόμη κι αν δεν τις δεις να χαλάνε, σίγουρα από τις αλλαγές θα γίνουν αγνώριστες. Για εσένα του 2ου δεκαημέρου υπάρχουν κι άλλα πιο καλά. Η ερωτική σου ζωή στρώνει γενικότερα αν και κινείσαι πολύ στα μουλωχτά και δεν θα έκανε σε κανέναν εντύπωση αν έχεις κάποια κρυφή σχέση. Ωστόσο βρίσκεις μέσα σου τις χαμένες σου ισορροπίες σου και μάλλον παύεις να έχεις απωθημένα. Ένα καβγαδάκι πάντως θα παίξει με κάποιον από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου πας καρφί και ανεμπόδιστα για το κλείσιμο μίας καινούριας συμφωνίας, ενώ κανείς δεν μπορεί να σου αρνηθεί ό,τι κι αν ζητήσεις, όσο υπερβολικό και να είναι. Το ταίρι σου επίσης σου φέρνει καλά μαντάτα, ενώ εάν είσαι μόνος/η σε περιμένει μία δυνατή ερωτική γνωριμία.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε, εάν έχεις γεννηθεί μέσα στις τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου ή στις πρώτες του 2ου , η έκλειψη στις 2 του μήνα θα σου φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σου, στον χώρο της δουλειάς και θα σε σπρώξει να κοιτάξεις ένα παραπάνω την υγεία σου. Αν είσαι του 2ου στα ερωτικά σου γίνεται το σώσε, αφού οι προτάσεις και οι εκδηλώσεις θαυμασμού πέφτουν βροχή τόσο από άτομα του φιλικού σου κύκλου, όσο κι από σχεδόν αγνώστους. Ε, δεν μπορεί κάποιος/α από όλους θα σου ταιριάξει. Τώρα, αν ήδη είσαι ρεζερβέ, ναι μεν το ταίρι σου θα σε λούσει στα γλυκόλογα, κυνήγα όμως καλύτερα τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, γιατί μπορείς να πετύχεις κάτι καλό και σταθερό. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου έρχεται μπόλικο χρήμα από τη δουλειά σου. Αν δεν είναι κάποια μόνιμη αύξηση, αλλά ένα μπόνους, μην κατεβάσεις την μουράκλα σου, λεφτά είναι κι αυτά, δεν τα είχες κι από χτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό, θα σε επηρεάσει κι εσένα και την δημιουργικότητα σου και τις ερωτοδουλειές σου και πάει λέγοντας, αν είσαι γεννημένος/η στις τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου ή στις πρώτες του 2ου. Θα παίξουν μεν χωρισμοί, αλλά και καινούριες σχέσεις από την κατηγορία των μοιραίων και καρμικών. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να κλείσεις άμεσα μία πολύ καλή καινούρια επαγγελματική συμφωνία και να γαϊδουροδέσεις, αφού και στα λεφτά θα σε ικανοποιεί και στις συνθήκες. Ίσως βέβαια να έχεις και κανένα φλερτάκι με κάποιον/α συνάδελφο. Ο/η καλύτερος/η του χωριού, είσαι αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, αφού την ευτυχία σου δεν την σκιάζει το παραμικρό συννεφάκι. Καλοπερνάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα , τα παιδιά σου ή το άλλο σου μισό, ενώ αν ακόμη είσαι σόλο, μπαίνει στην ζωή σου κάποιος/α που θα κάνει την καρδούλα σου να χτυπά πιο δυνατά. Απίστευτα καλά πάει και η πορεία των δημιουργικών σου σχεδίων, ενώ μπορεί να λάβεις και μια δωράρα, ίσως κι από κάποια κλήρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η έκλειψη γίνεται σε ζώδιο του δικού σου Σταυρού, στον Ζυγό, και φυσικά και σε πιάνει για τα καλά, ειδικά αν είσαι γεννημένος/η μέσα στις τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου ή στις πρώτες του 2ου . Στην περίπτωση σου τα γεγονότα σκάνε στον χώρο του σπιτιού ή έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου. Πιθανώς κάπου να είχαν χαθεί οι ισορροπίες μεταξύ σας και μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου με το άλλο σου μισό είστε μες στα μέλια και τον έρωτα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμη, τώρα που μιλάμε είναι στον δρόμο για να έρθει να σε βρει! Επιπλέον, κάνεις δυναμικές κινήσεις για να προχωρήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα είναι καλά. Έναν καβγά θα τον έχεις πάντως στο σπίτι και ίσως να τον προκαλέσεις κιόλας. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου ή που θα κλείσεις πλαγίως μία καλή συμφωνία για κάποιο ακίνητο και φυσικά θα ωφεληθεί η τσέπη σου και με το παραπάνω ή που θα μάθεις από τους δικούς σου κάποιο οικογενειακό μυστικό, που όχι μόνο δεν θα σε προβληματίσει, αλλά θα σε χαροποιήσει κιόλας.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι των τελευταίων ημερών του 1ου δεκαημέρου ή των πρώτων του 2ου, η έκλειψη στον Ζυγό θα σου φέρει σημαντικές γνωριμίες και ειδήσεις, αλλά και γεγονότα που έχουν να κάνουν με τα αδέρφια σου ή άλλους κοντινούς από το σόι. Καθαρά σε προσωπικό επίπεδο αλλάζει τρόπο σκέψης και έκφρασης. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, αρχικά να πούμε ότι βάζεις και παραβάζεις σε τάξη οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα και γλιτώνεις για καιρό από μουρμούρες και φαγωμάρες με τους δικούς σου. Ίσως κιόλας να βγάλεις χρήμα από κάποιο ακίνητο. Στα ερωτικά σου τώρα, τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και τίποτα δεν είναι φανερό. Ακόμη κι αν δεν μπλέξεις στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα και πάλι με το ταίρι σου θα αποτραβηχτείτε από όλους κι όλα. Ζεις έντονα και με πάθος, ενώ ξεπερνάς και κάποια από τα απωθημένα σου. Κι εδώ να σου πω πως δεν αποκλείεται και η εμφάνιση κάποιου/ας πρώην… Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα μάθεις ένα σωρό ευχάριστα νέα και ειδήσεις από φίλους, ενώ θα προκύψει και μία καινούρια γνωριμία που μπορείς να την πεις και τυχερή, αφού το άτομο αυτό θα σου λύσει τα χέρια σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Χέρι στα λεφτά σου βάζει η έκλειψη στις 2 του μήνα, Παρθένε, και ειδικά αν τα γενέθλιά σου πέφτουν στις τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου ή στις πρώτες του 2ου. Μπορεί να έχεις κάποια χασούρα, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να χωνέψεις είναι πως χρειάζεται απαραιτήτως να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου ή και να βρεις καινούριες πηγές εσόδων. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις να περιμένεις καλές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Μπαίνουν τα πράγματα σε μία τάξη με το ταίρι σου, αφού συνεννοείστε καλά αυτόν τον καιρό και δείχνει να καταλαβαίνει τα θέλω σου και να μην είναι μες στην ξίνια. Εάν πάλι θέλεις να ανανεωθείς ερωτικά ή απλά είσαι μόνος/η, οι φίλοι σου θα φροντίσουν να σου βρουν τον/την καλύτερο/η, εκτός και αν έχεις κλέψει την καρδιά από κάποιον/α της παρέας. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο ξεκάθαρα είσαι ο πιο ευνοημένος/η του ζωδίου σε ό,τι τουλάχιστον έχει να κάνει με χρήματα. Παίζεις από ένα στρουμπουλό, στρουμπουλό μπόνους μέχρι και προαγωγή με αύξηση βαρβάτη. Θα μαζέψεις λοιπόν όλο το χρήμα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ασφαλώς και είσαι ο/η πρωταγωνιστής/ρια της εβδομάδας, αφού η έκλειψη στις 2 του μήνα γίνεται στο δικό σου ζώδιο και παίρνει σβάρνα όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Επηρεάζεσαι κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου ή τις πρώτες του 2ου και όσο κι αν δεν θέλεις το σύμπαν αποφάσισε για εσένα να αλλάξεις σελίδα στην ζωή σου και να φύγουν από αυτήν άτομα και καταστάσεις που μόνο καλό δεν κάνουν στην εξέλιξή σου. Μην αγχώνεσαι, θα υπάρξουν και οι ανάλογες αντικαταστάσεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου πάντως, κάτι δυνατό ετοιμάζεται στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου και θα καβατζωθείς για καιρό. Ακόμη κι αν πρόκειται να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία, αυτή θα είναι αξιόπιστη και θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι μπορεί να δεχτείς και κάποιες προκλήσεις σε πρώτη φάση και θα απαντήσεις αναλόγως. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο κάνε τώρα που μπορείς όνειρα και σχέδια για τα επαγγελματικά και τις σπουδές σου, γιατί η τύχη σου έχει ανοίξει κι όλα πάνε ολοταχώς για πραγματοποίηση. Επίσης μπορεί τώρα, να οργανώσεις το ταξίδι των ονείρων σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ, η έκλειψη θα παίξει με την ψυχολογία σου περισσότερο, κι αυτό κυρίως εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 1ου δεκαημέρου με αρχές του 2ου . Έχεις πολλά μαζεμένα μέσα σου και σε πνίγουν, ενώ δεν σε αφήνουν να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί κι έτσι τώρα ήρθε η ώρα να πετάξεις την σαβούρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, πάνε καλά τα ερωτικά σου κι αν είσαι σε σχέση αρχίζεις να χαλαρώνεις και να την απολαμβάνεις, αφού βλέπεις πως και το ταίρι σου είναι ντόμπρο και ειλικρινές απέναντι σου και αυτό σου αρκεί. Εάν είσαι ελεύθερος/η, θα γνωρίσεις κάποιον/α, μπορεί και σε κάποιο ταξίδι, που θα σε κάνει να πιστέψεις και πάλι στον έρωτα, ενώ μπροστά σας έχετε μέλλον και πορεία. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου δεν ξέρω τι κόλπα θα κάνεις, πάντως η ψυχολογία σου θα γίνει ανθισμένος κήπος και λες αντίο σε κόμπλεξ, άγχη και ανασφάλειες οριστικά και αμετάκλητα. Επίσης μπορεί να σου κάτσει και κάτι πολύ καλό στα οικονομικά, όμως με αρκετό παρασκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη, η έκλειψη στις 2 του μήνα σε επηρεάζει, ειδικά εάν έχεις γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου, στις φιλικές σου σχέσεις, με άλλες να τελειώνουν κι άλλες να ξεκινούν τώρα και μάλιστα να παίζουν μελλοντικά σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, το πάθος στην ζωή σου χτυπάει κόκκινο, αν και μπορεί να μπλέξεις σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παράνομες σχέσεις, χωρίς να μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, ωστόσο δεν σε χαλάει καθόλου, μάλλον ξανανιώνεις. Επίσης μην αποκλείεις καθόλου και την επιστροφή κάποιου/α πρώην, που κάλλιστα μπορεί να μετατραπεί στην τέλεια ευκαιρία να κλείσουν οι μεταξύ σας λογαριασμοί. Στα οικονομικά θέματα της οικογένειας σου βρίσκονται λύσεις, αν και θα παίξει παρασκήνιο μπόλικο και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Επίσης μην αποκλείεις καθόλου και την επιστροφή κάποιου/α πρώην, που κάλλιστα μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία εκδίκησης(αυτό κι αν είναι ειδικότητα σου). Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου οι συνεργασίες σου πάνε υπερτέλεια, ενώ μπορεί να σου σκάσει και μία καινούρια πολύ καλή μέσα από τον κύκλο των φίλων σου. Ο ίδιος κύκλος μπορεί να σε βολέψει και στον ερωτικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σαφέστατα και σε αφορά η έκλειψη στον Ζυγό στις 2 του μήνα, αφού γίνεται σε ζώδιο του δικού σου Σταυρού. Περισσότερο θα σε επηρεάσει εάν έχεις γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου και ο τομέας που θα «χτυπήσει» είναι στα επαγγελματικά σου. Πιθανώς να σου επιβληθούν κάποιες αλλαγές που θα σε τσιτώσουν και θα σε βγάλουν εκτός σχεδίου σε σχέση με την καριέρα σου, όμως ό,τι ξεκινήσει τώρα μάλλον σου ταιριάζει ταμάμ και μελλοντικά θα το καταλάβεις! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις αρκετές καινούριες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε φιλίες ή μπορεί και να παιχτούν διάφορα ερωτικά σκηνικά. Με το ταίρι σου λέτε λίγα λόγια και καλά, ενώ ό,τι συμφωνήσετε θα γίνει οπωσδήποτε. Πιθανότατα να κλείσεις και μία καλή νέα συνεργασία με γερές βάσεις και προοπτικές. Μία διαφωνία με κάποιον από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου μπορεί να καταλήξει σε καβγά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου τα επαγγελματικά σου πάνε φουλ καλά από κάθε άποψη, καθώς και παίρνεις πόντους και ανεβαίνεις πιο ψηλά και στην καθημερινότητά σου δεν κουνιέται φύλλο και η βολή σου, βολή σου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ζητήσεις, νομίζω το καταλαβαίνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε, η έκλειψη ταράζει τα νερά στα μελλοντικά σου σχέδια και ό,τι άλλο έχει να κάνει με την προσωπική σου εξέλιξη. Σε πιάνει για τα καλά, εάν έχεις γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου δεκαήμερου. Μάλλον θα βρεις άλλο νόημα στην ζωή σου ή θα αναγκαστείς να εγκαταλείψεις κάποια από τα όνειρά σου για να κυνηγήσεις άλλα που σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα πιάσεις λεφτά στα χέρια σου γιατί θα τολμήσεις να πάρεις πρωτοβουλίες στην δουλειά που εντέλει θα σου βγουν. Κι επειδή η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, δεν αποκλείεται να τα ψήσεις και με κάποιον/α συνάδελφο και να περνάτε τρέλα τα δυο σας. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο ξεχειλίζεις από αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα και πώς να μην το κάνεις αφού καλοπερνάς με φίλους ή/ και το ερωτικό σου ταίρι, ενώ όποιο σχέδιο σου βάζεις μπροστά μόνο καλά πηγαίνει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψαράκι που έχεις γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου , έχεις να κάνεις με την έκλειψη, που δεν θα σου χαριστεί σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα και μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ασχολείσαι σοβαρά με όλα αυτά τα θέματα αντί να τα αφήνεις στην τύχη τους, όπως επίσης και να διαχειρίζεσαι αλλιώς τα χρήματα σου ή τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, πιθανότατα να βρεις έναν σωστό άνθρωπο να ερωτευθείς και να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του. Τουλάχιστον θα σου κόψει να μην πέσεις με τα μούτρα στην αρχή , γιατί μετά θα πάρει το πάνω χέρι το πάθος που θα φουντώσει. Αν έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό, η σχέση σας περνάει σε άλλη φάση και σοβαρεύει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου τα οικονομικά του σπιτιού σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα από ποτέ και μπορεί να φτιαχτείτε οικογενειακώς από μία αποζημίωση ή κληρονομιά που θα λάβετε. Εννοείται πως παίζει ενεργά και το σενάριο να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved