AstroΤσαούσα 09/10-15/10: Μαζεμένες δυσκολίες

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίγο πριν περάσει ο Ερμής στον Σκορπιό στις 13/10, θα κλείσει το τετράγωνό του από την τελευταία μοίρα του Ζυγού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Έρχονται αποκαλύψεις από την μία, όμως από την άλλη θα στηθούν πολλές πλεκτάνες και θα υπάρξουν πράξεις και σκέψεις εκδίκησης, ειδικά για τους/τις γεννημένους/ες των τελευταίων ημερών και περισσότερο για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Στις 14/10 το τυχερό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στους Διδύμους, οπωσδήποτε ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και χαρίζει παντός είδους ευκαιρίες για τα 3α δεκαήμερα, αν και την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και το τετράγωνο Ήλιου/Άρη που συνοδεύεται από καβγάδες, νεύρα και εντάσεις, επίσης για τα 3α δεκαήμερα και ειδικά για τους Παρορμητικούς. Ησυχασμό δεν θα βρουν μέχρι και την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, όταν και πραγματοποιείται η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αναπάντεχες αλλαγές και εκπλήξεις σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα θα έχουν (ποιοι άλλοι;) τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, όμως περισσότερο θα επηρεαστούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1ου δεκαημέρου, τακτοποιείς τα χρέη και τις οφειλές σου με πολύ μεγαλύτερη ευκολία από ποτέ, όχι γιατί απαραίτητα θα βρεις λεφτά, αλλά γιατί θα έχεις πρόγραμμα και οργάνωση κι έτσι βρίσκονται οι λύσεις! Εσύ του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις τα θεματάκια σου τα ψυχολογικά και μία θα είσαι στα πάνω σου, μία θα πέφτεις στα Τάρταρα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πολύ πιθανό να μάθεις κάποιο μυστικό για το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου και να χαλαστείς πολύ, αν και θα ανοίξουν τα μάτια σου. Οι καβγάδες δεν θα λείψουν και πιθανότατα να βουτηχτείτε και με τους δικούς σου. Από την άλλη μπορεί τώρα να κάνεις μία πολύ τυχερή ερωτική ή επαγγελματική γνωριμία. Ευχήσου το δεύτερο, γιατί θα σου σκάσουν από το πουθενά χρέη και οφειλές και κάπως θα πρέπει να τα συμμαζέψεις.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θα αρχίσουν να σου δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση αυτές τις μέρες (κι ας τους έχεις τρελάνει με τα πείσματά σου) κι έτσι μια χαρά θα λύσετε ό,τι υποθέσεις έχετε ανοιχτές, ενώ οι λύσεις που θα βρείτε και οι συμφωνίες που θα κάνετε, δεν θα δυσαρεστήσουν κανέναν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μάλλον θα στραβώσεις με κάποιον/α φίλη σου, είτε γιατί θα σου κάνει κάτι που θα σε πειράξει πραγματικά πολύ, είτε γιατί γενικά δεν θες κοντά σου άτομα με την δική του/της συμπεριφορά. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μάλλον θα πάθεις σοκ με όσα θα δεις να συμβαίνουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ξαφνικά και αναπάντεχα μπορεί να διαλυθούν και από το πουθενά, επίσης, μπορεί να βρεθείς με νέο αμόρε και καινούριο συνεργάτη. Σε άλλα νέα, πρόσεχε τα πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους, αλλά και τις ανοιχτές επιθέσεις και τους καβγάδες(θα βγάλεις κι εσύ νύχια). Ασχολήσου καλύτερα με τα οικονομικά σου που φαίνεται να παίρνουν τα πάνω τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις οπωσδήποτε πολλά τρεχάματα λόγω δουλειάς, αλλά ούτως ή άλλως εσύ τα γουστάρεις τα σούρτα φέρτα και τον αναβρασμό. Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις ένα πρόγραμμα στο χάος της καθημερινότητας σου. Το μυαλό σου θα λειτουργεί πιο οργανωτικά και μεθοδικά από ποτέ. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα πιεστείς πολύ σε θέματα δουλειάς και καριέρας και ίσως να νιώσεις ανασφάλεια για κάποια σημαντική απόφαση που πήρες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να συμβούν τα χίλια δυο στραβά στα ερωτικά σου αυτές τις μέρες, όμως στο τέλος σου η τύχη θα σου χαμογελάσει. Θα γίνετε μέλι- γάλα με το ταίρι σου, μπορεί να επιστρέψει ένας/μία πρώην ή εάν είσαι ελεύθερος/η να κάνεις μία καλή γνωριμία, μπορεί και στην δουλειά. Περισσότερο, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και τα διάφορα έξοδα που θα σκάσουν, ενώ μπορεί και να χάσεις κάποια προνόμια στην δουλειά εκεί που δεν το περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, πραγματικά θα βρεις το νόημα και την χαρά της ζωής αυτές τις μέρες, αφού θα είσαι όλη την ώρα με τα αγαπημένα σου άτομα και θα κάνεις μόνο ό,τι σε ευχαριστεί. Οι ερωτικές σου υποθέσεις επίσης θα στρώσουν κι αν είσαι μόνος/η, έρχεται μία δυνατή γνωριμία. Εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, κάποιες δυσκολίες που θα συναντήσεις σε σχέση με τα δημιουργικά σου σχέδια, θα σε πτοήσουν φουλ. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, είναι προφανές πως οι οικογενειακές σου υποθέσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Οι δικοί σου, κλασσικά, πάνε να σε χειριστούν και ίσως να πατάνε στο συναίσθημα σου, όμως εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι και θα το κάνεις το ξέσπασμα σου, προκειμένου να πεις αλήθειες και να εκτονώσεις και κάπου τα νεύρα σου. Ωστόσο, η κατάληξη του όλου θέματος δεν θα είναι και τραγική… Τουλάχιστον όχι τόσο, όσο αυτή που θα έχεις με το ταίρι σου, το οποίο μπορεί και να σε παρατήσει στα κρύα του λουτρού. Βέβαια, μπορείς πάντα να ελπίζεις σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα… Πιθανότητες υπάρχουν!

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου έχετε να πείτε πολλά με τους δικούς σου και μάλλον θα τα πείτε όλα αυτές τις μέρες, αφού φαίνεται να είστε σε καλό mood! «Κινησούλα» θα δεις να υπάρχει και σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια μετακόμιση. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα χρέη σου μάλλον θα σε κάνουν να στενάξεις αυτές τις μέρες, όμως με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα διαχειριστείς. Ανασφάλεια ίσως σε κάνει να νιώσεις και το ταίρι σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, πιθανότατα να υπάρξουν στην οικογένειά σου έκτακτα έξοδα που θα φέρουν μεγάλη ταραχή σε όλους σας και δεν θα ξέρετε πώς να τα διαχειριστείτε. Οι καβγάδες και οι διαφωνίες δεν θα λείψουν φυσικά και μπορεί να επηρεαστούν και οι μεταξύ σας σχέσεις. Επιπλέον αυτές τις μέρες θα φτάσουν στα αυτιά σου πολλές πληροφορίες με πλάγιο τρόπο και θα σου αποκαλυφθούν σοβαρά μυστικά. Μία νέα γνωριμία που θα κάνεις, θα είναι το κλειδί για πολλές πόρτες, άρα φρόντισε να κρατήσεις κοντά σου αυτό το άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου δεν θα βάλεις καθόλου κάτω το πωπουδάκι σου και θα σε φάνε οι διαδρομές και μετακινήσεις, αλλά θα κάνεις φυσικά και ένα σωρό νέες γνωριμίες και θα σου σκάνε από παντού πληροφορίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά! Εσύ του 2ου δεκαημέρου, τρέχεις και σκας για τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου κι εκείνοι για άλλη μία φορά έχουν το ανικανοποίητο. Θα πληγωθείς από την σκληρή τους στάση και την επικριτική τους συμπεριφορά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, τα οικονομικά σου, δεν είναι και τόσο ανθηρά αυτή την περίοδο. Πιθανότατα να δεις μία απώλεια στα εισοδήματά σου και παράλληλα αύξηση στα έξοδα σου. Ο συνδυασμός θα σε κάνει να παραμιλάς, ωστόσο μην βιαστείς να απογοητευτείς, γιατί από την δουλειά σου μπορεί πραγματικά να έρθουν καλά κέρδη. Εάν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα!

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαήμερο, τα οικονομικά σου σε καίνε τώρα δα και πλέον είσαι σε φάση να πας να ζητήσεις την αύξηση που θέλεις, να κυνηγήσεις μία νέα συμφωνία και γενικά να κάνεις κινήσεις που θα γεμίσουν με λεφτά τις τσέπες σου. Μπορεί κιόλας η καλή η πρόταση να σου έρθει και μόνη της. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, παραφορτώνεσαι με υποχρεώσεις στην δουλειά και γενικά έχεις μία τόσο κουραστική καθημερινότητα, που αν δεν βάλεις όρια, στο τέλος θα κλατάρεις. Εσένα του 3ου δεκαημέρου, φαίνεται λες και το σύμπαν σε χτυπά από κάθε πλευρά αυτές τις μέρες. Στην δουλειά οι καβγάδες δίνουν και παίρνουν, ενώ στο σπίτι σου η τοξικότητα βαράει κόκκινα και πλέον δεν βαστάς. Θα πεις πράγματα που είχες καλά κρυμμένα μέσα σου, προκειμένου να μπουν οι δικοί σου στην θέση τους. Να ξέρεις όμως, ότι θα ακούσεις και κάμποσα που δεν γνώριζες. Περιέργως όσα συμβαίνουν με κάποιον τρόπο θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στην διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς σου έρχονται.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, παρόλο που δεν τρελαίνεσαι να εκφράζεις στους γύρω σου το μέσα σου, αυτές τις μέρες θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους άλλους και μάλιστα θα το κάνεις και πάρα πολύ καλά. Σε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή για να προμοτάρεις τις χάρες και τα ταλέντα σου δεν σε πιάνει κανένας. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, παλεύεις με τις μαύρες σκέψεις σου και τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις. Ίσως, βέβαια, να φταίνε και κάποια προβλήματα με το ταίρι σου, τα παιδιά σου ή άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όχι, Σκορπιέ του 3ου δεκαημέρου, δεν θα ησυχάσεις ποτέ, καθώς φαίνεται. Η εβδομάδα αυτή έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Ξαφνικοί χωρισμοί, αλλά και κεραυνοβόλοι νέοι έρωτες. Διάλυση συνεργασιών, αλλά και ευκαιρίες για καινούριες από το πουθενά. Δώσε χρόνο να δεις που θα κάτσει η μπίλια. Βεβαίως και ψυχολογικά είσαι τα χάλια σου και κάνεις κατάμαυρα σενάρια για το μέλλον, ενώ και τα νεύρα σου δεν είναι καθόλου καλά και δεν ξέρεις και πώς να τα ξεσπάσεις. Ευτυχώς, από λεφτά δεν ξεμένεις, αντιθέτως θα βγάλεις κι άλλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, δεν είσαι καθόλου σε φάση να συναναστραφείς κόσμο, μην σου πω ούτε καν να ξεμυτίσεις από το σπίτι σου, θέλεις την ηρεμία και την ησυχία σου, ώστε να αφιερώσεις όλο τον πολύτιμο σου χρόνο στο να οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα πιεστείς αρκετά με κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τους δικούς σου. Πιθανώς να φορτωθείς έξτρα ευθύνες ή την φροντίδα κάποιου άλλου μέλους. Τοξότη του 3ου δεκαημέρου, αφού πρώτα πετάξεις έξω από την ζωή σου και τις παρέες σου την σκαρταδούρα, θα έρθουν στην ζωή σου νέα άτομα που θα είναι άξια την φιλίας σου. Δεν αποκλείεται μία καινούρια γνωριμία, εάν είσαι ελεύθερος/η να καταλήξει σε σχέση. Στο χώρο της δουλειάς κάποιες ξαφνικές αλλαγές θα σε προβληματίσουν έντονα, γιατί δεν ξέρεις ακόμη κατά πόσο σε συμφέρουν. Ωστόσο, μπορεί να ξεκινήσει από το πουθενά μία κρυφή ερωτική σχέση με κάποιον/α συνάδελφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αν και μόνο με τον εαυτό σου τα πας καλά, αυτή την περίοδο θα θελήσεις να βρεθείς με τους φίλους σου και θα κάτσεις να ακούσεις ό,τι έχουν να σου πουν, χωρίς να ξινίζεις. Μάλιστα είσαι σε τόσο κοινωνικός/η που θα κάνεις και καινούριες γνωριμίες! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να προκύψουν θέματα με τα αδέρφια ή άλλους συγγενείς σου και να σε στενοχωρήσουν. Δυσκολίες και καθυστερήσεις θα έχεις και στις μετακινήσεις σου και με τόσο πεσμένη ψυχολογία δεν θα έχεις καμία διάθεση για λόγια. Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου, πλεκτάνες και ένα σωρό ραδιουργίες έχουν συμβεί στον χώρο της δουλειάς σου και μάλλον ήρθε η ώρα να τα μάθεις κι εσύ τα χαμπέρια ή αν τα είχες οργανώσει να αποκαλυφθείς… Η άλλη πλευρά μόνο ήρεμη δεν θα παραμείνει, επομένως να περιμένεις και καβγάδες. Με κάποιον τρόπο πάντως και παραδόξως φαίνεται να βγαίνεις κερδισμένος/η. Στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να έχεις μία αναπάντεχη ερωτική γνωριμία ή ένα καβγαδάκι με το ταίρι σου. Τσακωμό μπορεί να έχεις και με φιλικό σου πρόσωπο, ειδικά εάν είχατε μεταξύ σας οικονομικά πάρε δώσε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, πολλές οι εξελίξεις στην δουλειά σου, όπως και οι πληροφορίες που σου έρχονται. Όλη την ώρα θα είσαι σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα και θα συμμετέχεις σε συζητήσεις που θα κρίνουν μέσα σε όλα και την δική σου πορεία. Άνετα πάντως προωθείς όποια δική σου πρόταση θέλεις και γίνεται πανηγυρικά δεκτή. Παίζουν δυνατά και καινούριες συμφωνίες- συνεργασίες. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, έχεις θέματα με λεφτά που μπορεί να σου καθυστερούν ή που τα είχες σίγουρα, όμως εντέλει δεν τα παίρνεις. Παράλληλα οι υποχρεώσεις τρέχουν… Υδροχόε, του 3ου δεκαημέρου, σου χαλάνε όπως φαίνεται στρωμένες δουλειές κι έχεις να αντιμετωπίσεις αναπάντεχα εμπόδια και δυσάρεστες εκπλήξεις που βλάπτουν την επαγγελματική σου πορεία, συν ότι μπορεί να σημαίνουν και οικονομικές απώλειες. Γενικότερα τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου δεν σου βγαίνουν και για αυτό κι εσύ κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα και πασχίζεις να βρεις λύσεις που έστω και με πλάγιο τρόπο θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στον στόχο σου. Τα ερωτικά σου πάντως πάνε σούπερ κι ακόμη κι αν δεν παίζει τίποτα αυτόν τον καιρό, σύντομα θα μπει κάποιος/α στην ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, είσαι τρελαμένος/η να μαζέψεις γνώσεις και εμπειρίες εδώ και τώρα. Μαθήματα μπορεί να ξεκινήσεις, σε σεμινάρια ίσως να συμμετέχεις, ενώ θα κάνεις και τις εκδρομούλες και τα ταξιδάκια σου. Εάν έχεις ανοιχτές νομικές υποθέσεις ή άλλες που έχουν σχέση με το εξωτερικό, επίσης θα έχεις εξελίξεις. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, βγάζεις την ψυχή σε όποιον κάνει το λάθος και σε πλησιάσει έστω. Οι απαιτήσεις σου έχουν πάψει προ πολλού να είναι λογικές, πάντα θα βρεις κάτι να μουρμουράς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι ψυχολογικά πολύ πεσμένος/η και μάλλον φταίει το ταίρι σου ή μία παλιά σου αγάπη που δεν έχεις ξεπεράσει. Οι φοβίες σου και τα απωθημένα σου σε κάνουν νευρικό/η και μπορεί κάποιες φορές να έχεις ακραίες συμπεριφορές. Πάντως κάποια εξέλιξη θα σε χαροποιήσει και θα σε ηρεμήσει αρκετά, ίσως κιόλας να πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα που πραγματικά θα σε χτυπήσει κατακούτελα από το πουθενά…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved