AstroPet από 15/09 έως 21/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 15/09 έως 21/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 15/09 έως 21/09

ΚΡΙΟΣ ♈

Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει το ζωάκι σου στον χώρο θα είναι τι ίδιο και το αυτό. Βέβαια, επειδή δεν σε έχει πολυσυνηθίσει σε τόση ησυχία, θα αρχίσεις να τρώγεσαι μήπως συμβαίνει κάτι. Άσε το κακόμοιρο να κοιμηθεί λόγο παραπάνω και να χουζουρέψει και μην το ταράζεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μες στις γλύκες και τα νάζια θα είναι το pet σου απέναντι σε άτομα που μέχρι τώρα δεν τους πολυέδινε σημασία, ενώ θα γυρνάει επιδεικτικά την μούρη του σε άλλα που συμπαθούσε. Μάλλον θέλει να αλλάξει φίλους και παρέες και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Χαχα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Για τους λάθος λόγους θα τραβήξει τα βλέμματα όλων το ζωάκι σου! Από πλευράς του έχει ανάγκη την προσοχή των γύρω του και μάλλον δεν πολυσκέφτεται τις ζαβολιές που κάνει. Του αρκεί να σας έχει όλους στην τσίτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν είχες στο μυαλό σου να κάνετε με το φιλαράκι σου μία καινούρια δραστηριότητα, να το πάρεις μαζί σου σε μία εκδρομή ή να ξεκινήστε εκπαίδευση, καλύτερα να αποχαιρετήσεις την ιδέα... Δεν θα είναι καθόλου συγκεντρωμένο έξω από τα νερά του και το πιο πιθανό είναι να σου σπάσει τα νεύρα με τις αδικαιολόγητες γκάφες του.

ΛΕΩΝ ♌

Το pet σου δεν είναι για πολλά πολλά αυτές τις μέρες κι αυτό γιατί το έχουν πιάσει τα άγχη και οι φοβίες του και κοιτάζει τους πάντες κι εσένα μαζί σαν απειλή. Προφανώς και όλα είναι της φαντασίας του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου νιώθει περισσότερο από ποτέ ότι εσύ είσαι ο άνθρωπός του και στο εκφράζει με όλο του το είναι. Έλα όμως που είναι ανικανοποίητο κι όσο κι αν το κανακεύεις και τι χαϊδολογάς, αυτό θα σε κοιτάζει με παράπονο. Μωρέ μήπως το κάνει για να σε έχει στην εκμετάλλευση;

ΖΥΓΟΣ ♎

Σαν να μην έχει και πάρα πολύ ενέργεια το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, για αυτό θα πρέπει εσύ να φροντίζεις για την ξεκούραση και την καλοπέρασή του, όπως και να το μπουκώνεις δυναμωτικές λιχουδιές. Μην πάτε για κούρεμα ή άλλου είδους περιποίηση γιατί το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το ζωάκι σου νομίζει ότι ζει ένα ατελείωτο πάρτι αυτές τις μέρες και το μυαλό του είναι διαρκώς στο πως θα σε παρασύρει σε παιχνίδια και χάδια. Ακόμη και σε φάσεις που μπορεί να βιάζεσαι ή να κάνεις μία σοβαρή δουλειά, θα απαιτεί να ασχοληθείς μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το pet σου οπωσδήποτε θα θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι με όλη την οικογένεια και να κάνει σε όλους σας γλύκες και χαριτωμενιές, ακόμη κι αν δεν σας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Όσο περισσότερο ανταποκρίνεστε, τόσο πιο πολλές θα είναι και οι τρυφερές σας στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το ζωάκι σου θα δείχνει πως βαριέται στην βόλτα του ή μπορεί να βγαίνει για λίγο και να μαζεύεται άρον άρον σπίτι. Μην το πιέσεις για κάτι παραπάνω, απλά δεν έχει διάθεση. Επίσης μπορεί και να συμπεριφέρεται σε γνωστά μέρη λες και πάει για πρώτη φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μουρμούρα και κλάψα θα έχει το pet σου αυτές τις μέρες κάθε φορά που θα νιώθει ότι το παραμελείς και δεν του δίνεις σημασία. Πιθανώς να χρησιμοποιήσει την τακτική- βεντούζα και να σε ακολουθεί σε κάθε σου βήμα, προκειμένου να κερδίσει χρόνο μαζί σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μάλλον θα το χάσετε στην συνεννόηση αυτή την εβδομάδα με το ζωάκι σου, αφού θα σε προβληματίσει πολύ η περίεργη συμπεριφορά του και θα φτάσεις στο σημείο να πιστεύεις πως ίσως πρόκειται για κάποιον σωσία του... Πήγαινε με τα κέφια του και μην αγχώνεσαι, φάση είναι θα περάσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved