Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 06/10 έως 12/10

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 06/10 έως 12/10

Με αρκετές φασαρίες, κόντρες και διαξιφισμούς για τους Παρορμητικούς του β' δεκαημέρου ξεκινά η εβδομάδα, καθώς έχουμε το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Άρη στον Καρκίνο. Δεν αποκλείονται και μικροατυχήματα από βιασύνη ή απροσεξία ή ζημιές. Στις 8, έχουμε δύο όψεις που μάλλον θα ευχαριστήσουν Παρορμητικούς, Μεταβλητούς και Σταθερούς, η πρώτη είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη, με φλερτ, διεκδίκηση, έρωτα, σεξ, πάθος και ίσως μια συναρπαστική γνωριμία για το β' δεκαήμερο, ενώ η δεύτερη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στους Διδύμους που φέρνει μια τυχερή συνάντηση, ευχάριστες ειδήσεις, γέλιο, χαρά, χιούμορ, κεράσματα, θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα, απόκτηση μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο, που ανήκουν και κυρίως ανάλογα με τον Ωροσκόπο τους!!!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι αρχές του γ' δεκαημέρου, ο Ερμής με τον Δία θα φροντίσουν για σας όχι μόνο στις 8, αλλά κι όλη την εβδομάδα, καθώς εγγυόνται για ευχάριστα περιστατικά, θετικές εξελίξεις, ειδήσεις και συναντήσεις, ευνοϊκές συνθήκες, που αφορούν σε πολλούς τομείς της ζωής σας, όπως τον επαγγελματικό, τον οικονομικό, τον αισθηματικό και τις σχέσεις σας. Επιπλέον, λόγω και της εξωστρεφούς φύσης των ζωδίων, δεν αποκλείονται και φρέσκιες γνωριμίες, που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία, είτε φιλικές, κοινωνικές ή για συνεργασία είτε ερωτικές, προτάσεις, ευκαιρίες για κάποιο ταξίδι, βόλτες, αγορές - διαδικτυακές και μη- συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, επίλυση γραφειοκρατικών ζητημάτων και απόκτηση μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού.

ΑΤΥΧΑ

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του β' δεκαημέρου ξινή θα σας βγει η αρχή της εβδομάδας, αφού το τετράγωνο Ερμή-Άρη παραπέμπει σε εντάσεις και καβγάδες. Πολύ φαγωμάρα θα πέσει είτε για θέματα σπιτιού και οικογένειας είτε για επαγγελματικά και σχέσεων, αρκετές γκρίνιες, παράπονα, ξεροκεφαλιά, εγωισμοί και αποφάσεις που δε θα σας αρέσουν ή θα σας εκνευρίσουν πολύ. Δεν αποκλείονται και ζημιές, έξτρα έξοδα, μια ρήξη με φίλους ή μια ομάδα, ζήλιες και ανταγωνισμοί. Επειδή όμως, όταν μιλάμε για Άρη, μιλάμε για φαινόμενα πρόσκαιρα και σύντομης εκτόνωσης, χρειάζεται να ελέγξετε κάπως τα νεύρα σας και να μην πείτε ή κάνετε κάτι που μετά θα μετανιώσετε, εκτός αν ψάχνετε μια αφορμή για να "ξεφορτωθείτε" πρόσωπα και καταστάσεις.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved