Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 27/10 έως 02/11

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 27/10 έως 02/11

Ο Οκτώβριος τελειώνει, ωστόσο, στο τελείωμά του μας επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις. Την 28η Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής επετείου, έχουμε δύο όψεις, το τρίγωνο του Άρη στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που φέρνει αποκάλυψη παρασκηνιακών ή παράνομων πράξεων, υδραυλικές ή αποχετευτικές εργασίες, καταπολέμηση μιας ασθένειας, αποτοξίνωση ή εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του γ' δεκαημέρου και το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, με τους περιορισμός, τα πρέπει και τη λογική έναντι του συναισθήματος, ανασφάλεια αλλά και έρωτες με ανταλλάγματα για Μεταβλητούς και Σταθερούς του β' δεκαημέρου. Στις 30 του μήνα, έχουμε την αντίθεση του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο που δημιουργεί δυσάρεστες συναντήσεις και ειδήσεις, προκλητικότητα, επιθετική συμπεριφορά, ανατροπή προγράμματος, ατυχήματα, ζημιές τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου, νευρικές κρίσεις, υστερία ή έλλειψη υπομονής σε Σταθερούς και Παρορμητικούς του γ' δεκαημέρου. Την 1η Νοεμβρίου γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, δίνοντας μια θαυμάσια ευκαιρία σε Σταθερούς και Παρορμητικούς του α' δεκαημέρου να κλείσουν τα κιτάπια τους και να κάνουν μια καινούργια αρχή, ικανοποιώντας τις βαθύτερες επιθυμίες τους, ενώ την ίδια μέρα έχουμε και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που φέρνει ονειροπόληση, ρομαντισμό, φαντασιώσεις, εμψύχωση, αισιοδοξία, υψηλά ιδανικά, οξυμένη διαίσθηση και τόνωση του ηθικού σε Σταθερούς και Μεταβλητούς του γ' δεκαημέρου. Η τελευταία μέρα της εβδομάδας, η 2/11, έχει δύο όψεις, το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη και το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα, δίνοντας ταχύτητα, ζωντάνια, ευστροφία, αποφασιστικότητα, δράση, δυναμισμός, γρήγορη διεκπεραίωση, αυθόρμητη και ειλικρινής συμπεριφορά, αλλά και παρατηρητικότητα, συγκέντρωση, διερευνητική σκέψη, λύση μυστηρίου, αποκάλυψη μυστικών και ντοκουμέντων, παρακολούθηση και καταγραφή σε Σταθερούς και Παρορμητικούς γεννημένους στο τέλος τους ζωδίου τους. Το βράδυ ο Ερμής περνά στον Τοξότη και θα ελαφρύνει αρκετά το κλίμα, κάνοντάς το πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό για τους Μεταβλητούς και τους Σταθερούς των πρώτων ημερών.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο, που ανήκουν και κυρίως ανάλογα με τον Ωροσκόπο τους!!!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες γεννημένοι το α' δεκαημέρο και αρχές του γ' δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι για σας ό,τι καλύτερο... Ό,τι θέλετε, λαχταράτε, ζητάτε ή ψάχνετε θα το βρείτε ή θα βρείτε τον τρόπο να το αποκτήσετε, καθώς τόσο ο Ήλιος στον Σκορπιό, όσο και η Νέα Σελήνη σας βγάζουν δύναμη, πάθος, ένταση και αντοχή. Είστε πιο αποφασισμένοι και σίγουροι από ποτέ, τόσο στα επαγγελματικά και τις σχέσεις σας, όσο και στα ερωτικά και τα οικονομικά σας να κυνηγήσετε ό,τι θεωρείτε απαραίτητο για την ευτυχία σας και να γίνει το δικό σας. Από την άλλη, το κλίμα θα χαλαρώσει με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη και θα είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και αισιόδοξοι, αφήνοντας πολλές στενόχωρες ή μίζερες σκέψεις στην άκρη. Ο Δίας από την άλλη, ως ανάδρομος, ξαναφέρνει ευκαιρίες που σας ξέφυγαν και αυτή τη φορά καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείτε.

ΑΤΥΧΑ

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β' και γ' δεκαημέρου και αυτή την εβδομάδα βρίσκεστε στη λίστα των... μη ευνοημένων, καθώς από τη μια το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, από την άλλη η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά, φέρνοντας απογοήτευση, αίσθημα εξαναγκασμού και περιορισμού, γκαντεμιά σε προσωπικές και ερωτικές επιλογές, αλλά και οικονομική δυστοκία. Ανατροπές στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας, ανεπιθύμητες συναντήσεις και συζητήσεις, έκτακτα έξοδα, ζημιές ή βλάβες του μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας σας, αλλά και αλλοπρόσαλλες ή επιθετικές συμπεριφορές στα καλά του καθουμένου είναι μάλλον κάποια από αυτά που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας στενοχωρήσουν στα μέσα της εβδομάδας, εκτός των προβλημάτων που θα προκληθούν, αυτών καθαυτών.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved