Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 13/10 έως 19/10

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 13/10 έως 19/10

Άχαρο και μάλλον δυσάρεστο θα είναι το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας, καθώς, ο Ερμής, λίγο πριν περάσει στον Σκορπιό, θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας συκοφαντίες, ένταση, εκδικητικότητα, άσχημες σκέψεις, αρνητικά σενάρια, καχυποψία και δυσπιστία σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς των τελευταίων ημέρων του ζωδίου τους. Μετά μπαίνει στον Σκορπιό, κάνοντας Σταθερούς και Παρορμητικούς της πρώτης μέρας να χαμογελάσουν πονηρά και να κρατήσουν πισινή. Στις 14, θα γελάσουν ή θα κλάψουν Παρορμητικοί και Μεταβλητοί, γεννημένοι αρχές του γ' δεκαημέρου ή θα είναι τυχεροί στην ατυχία τους, αφού από τη μια έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, που φέρνει τύχη, ευκαιρίες, κέρδη, βοήθεια, ανάπτυξη, επιτυχία και λάμψη, από την άλλη όμως έχουμε και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στον Καρκίνο, που βγάζει πείσμα, εγωισμό, ένταση, τσακωμούς, ατυχήματα, προσβλητική ή εριστική συμπεριφορά, οπότε μάλλον η μέρα θα είναι μοιρασμένη στα δύο. Στις 15, έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο, που αν μη τι άλλο θα εκπλήξει δυσάρεστα Σταθερούς και Παρορμητικούς του γ' δεκαημέρου, με τις παραξενιές και ιδιοτροπίες, αλλά και τους απρόσμενους χωριμούς ή αποτυχημένους πειραματισμούς. Την επόμενη μέρα, στις 16, κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ενισχύοντας τον ερωτισμό, αλλά με αρκετές δόσεις ρομαντισμού, δοτικότητας και ευαισθησίας σε Σταθερούς και Μεταβλητούς του γ' δεκαημέρου, ενώ στις 17, λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τον Σκορπιό και εγκατασταθεί στον Τοξότη, θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που προσφέρει έντονες ερωτικές στιγμές, ένα μεγάλο έρωτα, μια καθοριστική γνωριμία και εξομολόγηση αισθημάτων σε Σταθερούς και Παρορμητικούς της τελευταίας μέρας του ζωδίου τους. Την ίδια μέρα (στις 17) έχουμε και την Πανσέληνο στον Κριό, που θα βγάλει από τα ρούχα Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του γ' δεκαημέρου, αφού θα την βάλουν στη... μέση Άρης και Πλούτωνας. Αρκετά πολεμικό αναμένεται το κλίμα και ίσως να υπάρξουν απώλειες, παράπλευρες και μη, χωρισμοί και ρήξεις. Το βράδυ, η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και το πάρτι ξεκινά για Μεταβλητούς και Σταθερούς των πρώτων ημερών.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο, που ανήκουν και κυρίως ανάλογα με τον Ωροσκόπο τους!!!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών του ζωδίου σας, εσείς ζείτε σε άλλο σύμπαν. Υποδέχεστε Αφροδίτη στον Τοξότη και Ερμή στον Σκορπιό, που αν μη τι άλλο δε θα σας κακοκαρδίσουν καθόλου, εσάς που ανήκετε στο α' δεκαήμερο. Κέφι, αισιοδοξία, ενθουσιασμός, παιχνίδι, ερωτισμός, αλλά και έντονη διαίσθηση, διάθεση να περάσετε καλά και να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να βγείτε οι κερδισμένοι είναι τα κύρια στοιχεία που θα σας βάλουν σε μια άλλη τροχιά. Το μάτι σας θα κόβει, το μυαλό σας θα κάνεις τις κέντες του και φυσικά τίποτα δε θα περνά απαρατήρητο, ενώ στοιχεία και πληροφορίες θα έρθουν στην κατοχή σας που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να βρεθείτε ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπολοίπους. Καλή διασκέδαση!

ΑΤΥΧΑ

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι το γ' δεκαήμερο, χτυπιέστε αδιακρίτως αυτή την εβδομάδα, κυρίως εσείς που είστε από τη μέση του γ' δεκημέρου και στο τέλος, αφού τόσο ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, όσο και ο Άρης στον Καρκίνο και η Πανσέληνος στον Κριό (που πάει πακετάκι μαζί τους), φέρνουν αρκετά γεγονότα και εξελίξεις σε καίριους τομείς της ζωής σας, που μόνο ευχάριστα δεν τα λες. Διαχωρισμοί και ρήξεις είναι μάλλον δεδομένα, όπως και η τάση να τελειώνετε οριστικά με πρόσωπα και καταστάσεις, αν δεν τραβάνε πια γιατί σας κρατούν και εσάς δέσμιους. Από την άλλη, ίσως δημιουργηθούν προβλήματα, που απαιτούν να χτυπηθούν στη ρίζα τους και εσάς να βάλετε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο, παραμερίζοντας τα συναισθήματά σας. Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που βάζει στο κάδρο κι εσάς τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του γ' δεκαημέρου, που ό,τι φοβόσασταν ή αποφεύγατε να "αγγίξετε" θα το λουστείτε, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους, στα ερωτικά, οικονομικά και εργασιακά έρχονται τα πάνω κάτω.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved