Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 20/10 έως 26/10

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 20/10 έως 26/10

Σε γενικές γραμμές, πολύ πιο ήρεμη και χωρίς σημαντικές πιέσεις και απαιτήσεις θα είναι αυτή η εβδομάδα. Στις 22, έχουμε το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύς που βοηθά Σταθερούς και Μεταβλητούς του β' δεκαημέρου στην οργάνωση, τακτοποίηση, διευθέτηση υποθέσεων, ενασχόληση με πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα, αξιοποίηση ενός μέσου ή παλιού αντικειμένου. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνοντας ξεκαθαρίσματα, έρευνα σε βάθος, διαγραφή, οριστικό τέλος, καταστροφή και έναρξη από το μηδέν σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς των τελευταίων ημερών. Στις 23 του μήνα, με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό δεν κινείται φύλλο. Σταθεροί και Μεταβλητοί των πρώτων ημερών φαίνεται να γίνονται οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη, προκειμένου να καταφέρουν τους στόχους τους και να αποκτήσουν πλεονεκτήματα. Στις 24, ο Άρης στον Καρκίνο κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας ανατροπή δεδομένων, επανάσταση, απελευθέρωση από δεσμούς, απόπειρα χειραφέτησης, ριψοκίνδυνα αθλήματα, ανάληψη ρίσκου για Παρορμητικούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο, που ανήκουν και κυρίως ανάλογα με τον Ωροσκόπο τους!!!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, γεννημένοι το α' δεκαήμερο, για άλλη μια βδομάδα είστε ευνοημένοι, καθώς μετά τον Ερμή, περνά και ο Ήλιος στον Σκορπιό και με την ευγενική χορηγεία της Αφροδίτης στον Τοξότη, τόσο από οικονομικά, όσο και ερωτικά/σεξουαλικά έχετε το πάνω χέρι. Βέβαια, εκτός από έρωτες, διασκεδάσεις και ξενύχτια, οι μέρες θέλουν να επιδείξετε και αποφασιστικότητα και να επιδείξετε την ισχύ σας, να ελέγξετε τις καταστάσεις και να μην αφήσετε τα πάθη να σας παρασύρουν, εκτός αν έχετε σαφείς... ενδείξεις ότι θα σας οδηγήσουν ντουγρού στην επιτυχία. Το ένστικτο από τη μια και η αισιοδοξία από την άλλη θα έχουν θετικά αποτελέσματα σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε.

ΑΤΥΧΑ

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, γεννημένοι τέλος του γ' δεκαημέρου, στο ίδιο έργο θεατές είστε και μέχρι και τις 3/11, ο Πλούτωνας θα σας θυμάται συχνά και θα σας καλεί στο να καταστρέψετε ό,τι παλιό και σάπιο στη ζωή σας, να αποκαλύψετε μυστικά, να έρθετε αντιμέτωποι με εχθρούς και αντιπάλους και να οργανώσετε το come back σας, ως άλλοι τιμωροί. Όσοι αδυνατείτε να καταλάβετε ότι θα είστε είτε θύτες είτε θύματα, τότε θα έχετε πραγματικό πρόβλημα, αφού εδώ δεν υπάρχουν μέσες λύσεις και συμβιβασμοί ή υποχωρήσεις. Ατσαλωθείτε με δύναμη, κάντε τα ξεσκαρταρίσματά σας, βγάλτε από τη ζωή σας τοξικούς ανθρώπους, πάρτε τον έλεγχο και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, αφού κι αυτή δεν είναι μαζί σας, αυτή την εβδομάδα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved