AstroPet από 22/09 έως 28/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 22/09 έως 28/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 22/09 έως 28/09

ΚΡΙΟΣ ♈

Κολλημένο σαν βεντούζα πάνω σου θα είναι το ζωάκι σου και ειδικά αν σε δει να ασχολείσαι με άλλα πράγματα ή άτομα, δεν σε σώζει κανένας από την οργή του. Θα είναι πολύ κτητικό και δεν θα μπορείς να του κόψεις αυτή την συμπεριφορά εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Όσο κι αν δεν είναι κακομαθημένο το ζωάκι σου, θα δεις τον πιο απαιτητικό εαυτό του αυτές τις μέρες και θα τα θέλει όλα στο χέρι, ενώ δεν ανέχεται καμία καθυστέρηση ή απαγόρευση. Κάνε του την χάρη, γιατί διαφορετικά θα σου αρχίσει τα παράπονα και την κλάψα, αλλά και τα ξεσπάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζωάκι σου θα είναι πολύ ήσυχο αυτές τις μέρες σε σημείο που θα ανησυχήσει και θα τσεκάρεις αν όλα είναι καλά κάθε φορά που θα χάνεται από το οπτικό σου πεδίο. Απλά δεν έχει όρεξη, μην σε πιάνει τρέλα! Αν κιόλας το παραζορίσεις, θα τσιτώσει άσχημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η καλύτερή του θα είναι να βρίσκεται με κόσμο και παρέες και γενικότερα όπου υπάρχει φασαρία και νταβαντούρι, ειδικά εάν το κάνεις να νιώσει μέλος της δικής σου, θα πετάει στα σύννεφα από την χαρά του. Φρόντισε να το φέρεις σε επαφή με άλλα ζωάκια που ξέρεις ότι τα πάει καλά. Αν του κουβαλήσεις κανένα που δεν χωνεύονται, θα παιχτεί καβγαδάκι.

ΛΕΩΝ ♌

Με κάθε τρόπο και πρόσφορο μέσο θα καταφέρει το pet σου να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου όλων γύρω του και θα καμαρώνει κι από πάνω που δεν σε αφήνει ούτε μία δουλειά να κάνεις. Η εύκολη λύση για να σε αφήσει λίγο λάσκα είναι να το γεμίσεις στα κομπλιμέντα και τα χάδια. Αν θες να βρεις τον μπελά σου, αγνόησε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αυτή την εβδομάδα το ζωάκι σου θα είναι γεμάτο από περιέργεια να ανακαλύψει καινούρια πράγματα και να εξερευνήσει καινούρια μέρη, επομένως μπορείς να το εκμεταλλευτείς για εκπαίδευση ή για να μάθετε νέα κόλπα. Αν δεν έχεις χρόνο, τότε μάλλον θα κάνει άθελά του σκανταλιές ψάχνοντας κάτι που θα έχει ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κάπως φοβικό, ίσως και επιθετικό, θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες ειδικά με άτομο που δεν συμπαθεί ή δεν γνωρίζει πολύ καλά. Προτιμότερο είναι να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές και να περνάτε χρόνο οι δυο σας. Ωστόσο, μην νομίζεις πως δεν θα βγάλει και σε σένα νευράκια.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Στα μάτια θα σε κοιτάει και θα λιώνει από λατρεία το pet σου αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να εκδηλώσει τα αισθήματά του με τρόπο που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Είσαι ο άνθρωπος του, το άλλο του μισό και για αυτό θα σου γίνει τσιμπούρι. Δεν θα μπορείς όμως όχι να το μαλώσεις, ούτε να του φωνάξεις. Αυτό πάλι θα στα χώσει, με τον τρόπο του, αν δεν δει ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πιθανώς το ζωάκι σου να βγάλει κάποιες παραξενιές στο φαγητό του ή πραγματικά κάτι να το πειράξει και να πρέπει να αλλάξετε διατροφή, ενώ μπορεί και να αρχίσει να τρώει φαγητά που σιχαινόταν ή και το ανάποδο. Είναι καλές μέρες για να κλείσεις ένα ραντεβού στον κτηνίατρο ή για περιποίηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

To pet σου θα έχει την εντύπωση πως ζει σε ένα ατελείωτο πάρτι π και διαρκώς θα είναι μες στην καλή χαρά, ενώ και η ενέργειά του θα χτυπάει κόκκινο. Θα σε ξεθεώσει στην κούραση, όμως αν πας να το μαζέψεις και να του χαλάσεις την καλοπέραση του, θα σου θυμώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Πουθενά δεν είναι για το ζωάκι σου καλύτερα, από το να βρίσκεται στο σπίτι σας που έχει όλες του τις ανέσεις και κάνει ελεύθερα ό,τι θέλει και όποτε το θέλει. Το ιδανικό θα είναι να μαζευτείτε όλη η οικογένεια και να ασχολείστε αποκλειστικά μαζί του. Ωστόσο, θα είναι επιρρεπής στις ζημιές, επομένως μάζεψε οτιδήποτε εύθραυστο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ευτυχώς που κάπως είναι καλός ο καιρός για χειμώνα, γιατί το ζωάκι σου, αν δεν είναι βόλτα, θα θέλει να κάθεται στο μπαλκόνι ή την αυλή σας. Δεν αντέχει την κλεισούρα κι αν το μαντρώσεις θα είναι μες στα νεύρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved